Μου τη σπάει

Καλό αλλά άκυρο

Καλα, μαζοχα εισαι???#-o #-o #-o

Μου τη σπαει που σημερα γυρισα Αθηνα…:frowning: :frowning: :frowning: :frowning: :frowning:

Μακαρυ να ειμουν στη θεση σου…:frowning:

Σου εξήγησα!Άλλωστε Αθήνα και πάλι Αθήνα!!!:smiley:

Μου τη σπάει που αρρώστησα και βήχω!!!:x

Επειδη δεν προσεχεις τον εαυτο σου, και μετα εκραζες εμενα… Ντροπη!!!:stuck_out_tongue:

Κατσε μεσα στην τσιμεντουπολη…:smiley: :smiley: :smiley: :stuck_out_tongue:

Eγώ φταίω ρε!!!Που σου έλεγα να προσέχεις!!άλλωστε δε φταίω εγώ,με κολλήσανε!!!:frowning:
Και αγαπητέ η Λυκόβρυση δεν είναι τσιμεντουπολη!!:smiley: :smiley:

Δεν εχεις αποφασισει ακομα?:lol: :lol: :lol: :lol: :stuck_out_tongue:

Ναι σιγα… Στην Αθηνα υπαγεται ομως…:smiley:

Μην επιμένεις!!Άλλωστε εδώ πέρα είναι σαν χωριό!!:stuck_out_tongue:
Κι άλλο εννούσα πριν!!χαχα!

Η Λυκόβρυση δεν είναι πόλη… Βασικά αν πας Λυκόβρυση, θα νομίζεις ότι είσαι σε ένα χωριό με κατσικόδρομους και άναρχη δόμηση… Είναι η μόνη περιοχή που αν αποφασίσεις να κάνεις το τετράγωνο για να παρκάρεις στη θέση που μόλις πέρασες, κινδυνεύεις να βρεθείς στη Μαλακάσα!!!:lol: :lol: :lol:

8O 8O :frowning:

ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΔΗΜΗΤΡΗ???ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΧΑΛΙΑ!!!

Xα!!!

Βλεπεις?? Σιγα την Λυκοβρυση…:stuck_out_tongue:

Μην ανησυχείς… Υπάρχουν και χειρότερα… Στο Μαρούσι μου έχει τύχει να έχω περάσει θέση για παρκάρισμα, αποφασίζω να κάνω το τετράγωνο, στρίβω 3 φορές αριστερά σε κάθετες στροφές και βγήκα στο δρόμο που ήταν η ελεύθερη θέση!!!:lol: :lol: Δε χρειάζεται να πω το γέλιο που έριξα!!!:lol: :lol:

Πάντως Λυκόβρυση είναι από τις πιο ήσυχες περιοχές της Αττικής και αυτό από μόνο του, την κάνει μία από τις καλύτερες περιοχές της Αττικής…:wink:

Λυκόβρυση;8O 8O 8O

εχουμε κι αλλα μελη στο φορουμ απο αυτη τη περιοχη. δε γραφουν συχνα δυστυχως αλλα νταξ…

και ναι, σαν χωριο ειναι οντως…

Μου την σπανε τα ποζερια και οι emo. ΠΟΛΥ ΟΜΩΣ. Αυτη τη στιγμη γινεται μια emo συναυλια λιγο πιο περα απο το σπιτι μου σ’ενα παρκο. ΕΛΕΟΣ!

Mα γιατι;;;;; Τι εχουν;;;:roll: :lol:

http://images.43things.com/entry/133248pw150.jpg
Εχουν μαζευτει και κοβουν τις φλεβες τους or something?

Eντάξει μωρέ,δεν είναι άσχημη περιοχή η Λυκόβρυση αλλά δεν είναι και από τις καλύτερες!Το καλό βέβαια είναι ότι είναι (αν και αλλάζει κι αυτό σιγά σιγά) ήσυχη.
Angmar αλήθεια υπάρχουν κι άλλοι εκτός από εμένα??μα ποιοί είναι?πρέπει να μάθω!!!:smiley:

Αυτοι που λενε οτι οι αντρες δεν κλαινε…

ΚΛΑΙΜΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΚΛΑΙΜΕ!!!

Το ξέρουμε, τα 'χουμε δει :stuck_out_tongue:

Εσεις μας κανετε να κλαιμε…:roll:

αλλα δεν το καταλαβαινουν…:frowning: