Μου τη σπάει

προχθές βράδυ ήμανε εγώ γκάζι,σ’ένα μαγαζί που δε θυμάμαι πως το λένω,όξω απ’το σταθμό,με πράσινα γράμματα νομίζω

Που ενώ ήμουνα στο κωλοχώρι και είχα να βγω 15 μερες ξερ γω, μου ακυρώνουν και από πανω σημερα.
Σταδιαλα ασυνείδητοι.
Εγκληματίες
Κουτάβια.

να μην μου λενε καταμουτρα τι λαθος εχω κανει!
Οχι ρε δεν μυριζω τα νυχια μου!

ελα πανορμου μετα τις 11

Μου την σπάει που ειναι σαββατοβραδο, δεν εχω βγει, η τηλεοραση δεν εχει τιποτα καλο και εγω βαριεμαι μες στο αδειο σπιτι…:-s:-s

ακριβως. αυτο εγραψα στο βαριεμαι πες ο,τι θες. δεν ειναι ακρως τραγικο?

Που ο tolkki μ’έχει στήσει ο ατιμούλης. Φύλακας φύλακας.

αντρας ειναι ο τολκι? νομιζα κοριτσι ειναι, λιγω του αβαταρ.

Mε την ίδια λογικη εσυ είσαι μια απαισια ελαιογραφια του homer.

Μη κοιτας που εγω ειμαι ρεήντζερ.

και νομιζα οτι εισαι παουερ ρειντζερ ρε συ. α η ελαιογραφια εγω ειμαι, ανφαζ.

A, το κοίταγα τόση ώρα και νόμιζα ότι είναι πρόγραμμα για να την ξανακάνεις όπως πρίν.

ναι, ρε. τελικα βρηκα ενα, και το αποτεεσμα ειναι εκπληκτικο! σοβαρα, δεν περιμενα να γινει ακριβως οπως ηταν.

τωρα το ειδα οντως ειναι αρκετα τραγικο… ( για να συπμληρωσω ον τοπικ. μου την σπαει που ολοι εχουν βγει εξω και κανενας δεν εχει καρτα για να μου πει αν οντως χανω που δεν βγαινω…:-s:-s:-s α! επισης μου την σπαει που δεν μπορω να κοιμηθω…:-s)

εγω μπορω ανετα να κοιμηθω, αλλα θελω παρεα αυτη τη στιγμη, νιωθω μονη:(

το χειροτερο που εχεις να κανεις οταν αισθανεσαι ετσι ειναι να εξοικιωνεσαι μαζι του… βγαλτο, το αισθημα αυτο τρελο, απλα χαμογελα…:slight_smile:

Όχι για πολύ.

τι οχι για πολυ?

μου τη σπαει που εχω να ενεργηθω 3 μερες…και η κοιλια μου εχει γινει τουμπανο απο τις μπυρες.γμτ…

πρωτη φορα λυπαμαι χεστρα.

εισαι γουρλης ρε φιλε!!!