Που οι απεναντι μου για να μιλησουν πρεπει να τους ακουει ολη η πολυκατοικια λες και ειναι κουφαλογα.Το χειροτερο επισης ειναι οτι τις ωρες κοινης ησυχιας ξεσκιζονται στη φασαρια και δε τους μιλαει κανεις ενω τις μη ωρες κοινης ησυχιας τα βαζουν με οποιον δυναμωνει τη μουσικη.Εκει να δειτε γελιο,ρε ουστ.
που δεν μπορώ να βρω ένα βιβλίο της σχολής μου , και μάλιστα δίνω το μάθημα σε 2 βδομάδες…
:|:-s:o:x
Στο εξοχικό το άφησα ο μαλάκας…Πάλι καλά…
που θα τον στήσω τον ίφριτ τον ατιμούλη,καημένο ίφριτ.
Που ο freedom είναι τόσο όμορφος που τον ζηλεύω
Παλιοψωνάρα βασίλη!
Που σιγά σιγά ξαναμπαίνω για τα καλά στουσ ρυθμούς της πόλης…
που ξυπνησα νωρις για να διαβασω εκθεση… και οι σημειώσεις δεν τελειωνουν…:(:-s
θα σε βοηθησω εγω αμα θες…:roll:
μου τη σπαει που βρισκομαι σε πληρη αποσυνθεση…μηπως εχω ψοφησει και δεν το ξερω?
45 σελιδες σημειωσεις, θεμα επιστημη, +τρια βιβλία που εχουν αναλυσει θεματα για την επιστημη…:-s θα πρεπει να το παρω αποφαση οτι πρεπει να τις τελειωσω…:-s:-s
και αντι να διαβαζεις ασχολεισαι με το φλορουμ…ου να μου χαθεις!
Που καθομουν και διαβαζα μια βδομαδα και τελικα πηρα τα @@ μου με το κωλομαθημα…
Που για δευτερη φορα αυτο το καλοκαιρι αρρωστησα. Μονο εγω τα καταφερνω ετσι. [-X Και επισης μου την σπαει και η αντιβιωση που πρεπει να παιρνω. Σε πιο απαισια γευση δεν μπορουσε να βγει…
Η τυροπιτα της μανας μου. Αφου δεν μπορεις να φτιαξεις γαμω τι σου φταιμε οι υπολοιποι.
(αυτο μπορει να το επιβεβαιωσει κι αλλος απο δω μεσα :p)
Μπαρμπαδελάκια δε λέγονται; Αναγκάζομαι που αναγκάζομαι να μάθω ξένες γλώσσεις ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ, μη μου τα μαθαίνετε και λάθος! [-X
Το οτι χτες σα μαλακας εβαλα το ξυπνητηρι μου 2 ωρες νωριτερα και οταν το ειδα το πρωι δε με ξαναεπαιρνε ο υπνος.Και τωρα ειμαι πτωμα απο τη νυστα.
Εμένα πάλι μου τη σπάει που κατάφερα μετά από πολλές προσπάθειες να σηκωθώ νωρίς για να διαβάσω, και μετά από ένα 3ωρο, με πήρε ο ύπνος αγκαλιά με το βιβλίο για ακόμα ένα 3ωρο… τσάμπα κόπος με το πρωινό ξύπνημα
καλα αυτο ειναι κλασικο μου φαινεται.στις πανελληνιες ξυπναγα πρωι (8,9) και ξανακοιμομουν μεχρι τισ 12+30.
Εγώ δεν έμπαινα καν στον κόπο να σηκωθώ νωρίς στις πανελλήνιες Μόνο μια μέρα έβαλα μια φίλη να με ξυπνήσει στις 7 για να διαβάσω βιολογία. Ήμουν στο κρεβάτι, έκλειναν τα μάτια, και λέω “δε μαμιέται;!”, πέταξα κάτω το βιβλίο και ξανακοιμήθηκα, αυτά είναι :lol:
καλα ηταν εκει η φιλη σου και εσυ την επεσες για υπνο?τπτ πιο σημαντικο δεν ειχατε να κανετε?εχεις δει τη διαφημιση ρεντμπουλ…
Δεν έχω δει τη διαφήμιση