Μου τη σπάει

φιλε μου σε καταλαβαινω απολυτα,εγω ζητημα να το κρατησα 2 εβδομαδες…οταν βλεπουν το Ν τους πιανει αυτο το “ειμαι οδηγαρα”,“που πας ρε καραμητροοο”,νταξ υπαρχουν και εξαιρεσεις αλλα γενικα δε σε προσεχουν και πολυ.

To alter είναι Περιστεριώτικος σταθμός…

Εγώ το έχω 3 μήνες και έχω ζήσει τα μύρια όσα.Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να τους γράφεις και να συνεχίζεις την πορεία σου

Χμ… Οδήγηση…

Να κορνάρουν στα φανάρια…
Να αλλάζουν λωρίδα χωρίς flash…
Nα έχεις ανάψει το flash και να μη σε αφήνουν να αλλάξεις λωρίδα…
Να μη σου δίνουν προτεραιότητα, μπας και περάσεις ποτέ από τη διασταύρωση (ειδικά όταν σου έχει δώσει το ένα ρεύμα και το έχεις κλείσει)…

Από τους ταρίφες πάντα μα πάντα απόσταση. Σταματάνε στη μέση, χωρίς αλαρμ, και εσύ μετά πρέπει να προλάβεις να φρενάρεις εγκαίρως#-o

Επίσης μου τη σπάει ο κάθε μλας περαστικός που περνάει το δρόμο όταν είμαι 5 μέτρα απο αυτόν.

Εγω ποτε δεν εβαλα Ν γιατι ειμαι μαγκας.

oops sorry!!!εγω παντως δεν ειχα καθολου υπομονη…οποτε το εβγαλα.Oι ελληναρες δεν αλλαζουν ειτε το εχεις το Ν ειτε οχι!!!

Επίσης οι φορτηγατζίδες ειδικά στην εθνική.Σε κλείνουν χωρις να το πάρεις είδηση.Και όταν έχει και κίνηση σου ρχεται όλο το καυσαέριο στην μούρη + η φασαρία

Πολλες ραδιοφωνικες εκμπομπες που παιζουν συνεχως τα ιδια και τα ιδια κομματια… [-X

Που πρεπει να τελειωσω την ιστορια.:frowning:

Που σήμερα αρχίζει η ζωή ως μαθήτρια. Γκουντ λακ μου, έχω έκθεση και λατινικά σε λίγες ώρες.

Που ολα σας στην σπάνε…:lol:

Που οι πιο νεοι απο μενα στο forum πανε να με περασουν στα κλειδωματα…:?

Θα έπρεπε να περάσεις πάντως από μια διαδικασία εκπαίδευσης για να σταματήσεις να δίνεις φιλάκια στα γύρω γύρω παρκαρισμένα αμάξια.

:slight_smile:

Μου τη σπάει που στη Σάμο που οδηγούσα δεν έχουμε τέτοια πράματα, φανάρια κτλ, αλλά έχουμε πολλούς τουρίστες με σκουτεράκια και ποδήλατα. Μια οικογένεια 4 τουριστών παίρνει 3 μηχανάκια, σχεδόν πάντα. Ένα ο μπαμπάς, ένα η μαμά, και ένα τα αδερφάκια μαζί, όπου οδηγεί το μεγαλύτερο. Είναι μια ορδή 3 μηχανακιών που πιάνει στην καλύτερη 30 km/h. Και να 'ταν η ταχύτητα το πρόβλημα…

Οδηγούν όπως να’ ναι, πάνε από τη μια μεριά του δρόμου στην άλλη χωρίς καμια προειδοποίηση, ανοίγουν χάρτη και διαλέγουν προς τα πού θέλουν να πάνε, ενώ το μηχανάκι σχεδόν παραπαίει. Κορνάρεις να καταλάβουν ότι πας να προσπεράσεις, αλλά μπα. Όπου να΄ναι πάνε. Καλύπτουν όλο το ρεύμα, ούτε νταλίκα να οδηγούσαν. Είμαι εγώ από πίσω με το panda και μου φεύγει το σκατό μήπως καταλήξει κανείς στο παρμπριζ μου. ΕΛΕΓΞΤΕ ΠΡΩΤΑ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΑ ΔΙΠΛΩΜΑ ΠΡΙΝ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΤΕ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΜΩΡΕΕΕΕΕ

(μια φορά ένας έπαθε ηλίαση ενώ οδηγούσε και στούκαρε μόνος του, σε άδειο δρόμο. Ευτυχώς έφυγε από το δρόμο και έπεσε σε κάτι βάτα -νησιά ftw- οπότε δεν είδαμε καμιά σπλατεριά, δεν κατέληξε σε καναν άλλο διερχόμενο σκουτεράκη να γίνει ντόμινο)

Εχω δει τροχαίο οπου το ένα αμάξι απο τη σύγκρουση καβάλησε πεζοδρόμιο και έφυγε σε μια βιτρίνα μεσα. Ουτε γρατζουνιά.

Τώρα βαριέμαι να το βρω αλλά σε ένα τροχαίο με ένα σμαρτ έχει μπει ένα ολόκληρο κομμάτι σίδερου που βάζουν στους γκρεμούς και απέξω δεν φαίνεται τίποτα.

Επίσης δίπλα στον πατέρα μου ένα μηχανάκι με τρικάβαλο έχασε τον έλεγχο λόγω μέθης και καρφώθηκε ένα κλαδί μέσα απ’ το στόμα του οδηγού και τον διαπέρασε αλλά άκυρο ήθελα απλά να σιχαθείτε. :stuck_out_tongue:

Απο δω και περα ταξακι και 78Ν κοπελια :slight_smile:

πάλι :!: ?

Τι παλι κι εσυ γαμω.Μαλακιες λεει.

Που ο φρήδομ άλλαξε άβαταρ και έβαλε αυτό το κακιασμένο, χοντροκομένο πόκεμον με το λωτό στην πλάτη… Θέλω πίσω το παλιό άβαταρ, αποπροσανατολίζομαι…:frowning:

Πλιιιιιιζζζ;;;; :roll:

Το έχει άλλος το άβαταρ μου τώρα:(

Πρότεινε τπτ άλλο.