Μη μου κόβεις posts 1,643 έχω.Σαφώς και δε μου πήρε λίγες μέρες αλλά έπεσα σε περίοδο που το forum δεν είχε mods(ήταν διακοπές),καλοκαίρια μπλα μπλα μπλα.Ακολούθησα και κάποιες τακτικές όπως το να μη κάνω εντιτ αλλά διπλό και τριπλό ποστ και άλλα που δεν τα αποκαλύπτω γιατί είναι μυστικό της δουλειάς.Ε και γράφω και γρήγορα.
το γήπεδο,τα ντου ή τα βηβλία, σε έμαθαν να πληκτρολογείς γρήγορα? :lol:
Μου τη σπάει που τα παγκάκια στο εξωτερικό δεν έχουν στέγαστρο για τον ήλιο και έτσι σε κουτσουλάνε τα περιστέρια ελεύθερα…
γτ στα παγκακια εδω εχει?
Κανείς σας δεν έχει καταλάβει το σκόπιμο ορθογραφικό και γιατί τα βηβλία είναι δίπλα από τις λέξεις ντου και γήπεδα εκτός από ελάχιστους,πχ wretch.Αλλά τι λέω,είναι μικρή αυτή μωρέ.
oυτέ εσύ καταλαβαίνεις πότε σε πειράζουν όμως!!! :lol: :lol:
Οταν σου κοβουν ενα κομματι στο σολο…
που δαγκωσα τη γλωσσα μου ενω ετρωγα
…που σε 5 ώρες ξεκινάω και και πάλι για το γαμωστρατόπεδο.
Που ενώ θέλω να είμαι κάθε χρόνο “καλό παιδί” δεν αντέχω να μην πω μαλακία στις καθηγήτριες φιλολογικών.
Που τα μαθηματικά είναι χαώδη και νιώθω ότι δεν θα μάθω να λύνω ό,τι άσκηση μου δίνεται σε ένα θέμα που ξέρω καλά.
Που το τμήμα μου είναι ολόιδιο και τους βαριέμαι.
Που το 90% από τα κορίτσια στο σχολείο μου είναι για φάπες.
που μεσα σε μια ωρα προσπαθοντας να καθαρισω το ‘μαχαιρι του μιξερ κοπηκα στο δαχτιλο του δεξιου μου χεριου,μετα απο λιγο ακουμπησα το αριστερο μου χερι στην κατσαρολα που εφτιαχνα σαλτσα και το εκαψα,και πιο μετα οπως πηγα αν ανοιξω 1 κουτι παγωτο κοπηκα και σε 1 δαχτυλο του αριστερου μου χεριου…’
μου τη σπαει το σχολειο μου
μου τη σπανε οι συμμαθητες μου
μου τη σπανε οι περισσοτεροι στις παρεες μου
μου τη σπαει ο υπολογιστης μου
μου τη σπαει που θα μου τη σπανε ολα αυτα για αλλα 2 χρονια μεχρι να παω φοιτητης
και όταν γίνεις φοιτητής θα σου τη σπάνε η σχολή σου, οι συμφοιτητές σου, οι παρέες σου και ο τότε υπολογιστής σου μέχρι να πας στρατό και να δεις τι είναι πραγματικά σπαστικό σε αυτή τη ζωή.
…(θα το έχετε πάρει χαμπάρι ήδη, αλλά) ΟΙ ΠΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ DEATH IN A COFFIN, TO ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ!!!
x:x
Μου τη σπάει που ενώ είμαι μόνη μου σπίτι, όλοι οι φίλοι μου λείπουν επαρχία για τις εγγραφές και δν έχω με κανέναν να καλέσω στο σπίτι να μιλήσουμε!!!:?
Εγω ειμαι δω
σωστα, πρεπει να δεις τι ειναι πραγματικα σπαστικο σε αυτη τη ζωη και μετα τυα βλεπεις ολα αλλιως…
θα το ζησω και γω
επισης ετσι και δεις το σχολειο μου θα καταλαβεις,δεν εχουμε τουαλετες!οι αιθουσες ειναι πιασμενς και κανουμε μαθημα 12 ατομα σε μια κουζινα!επισης εκει που θα εφτιαχναν την καινουργια πτερυγα σταματησαν οι εργασιες επιδει βρηκαν κατι αρχαι και εχει μεινει μια τεραστια τρυπα μες στη μεση του προαυλιου!ασε που το χειμωνα γεμιζει λασπες το σχολειο γιατι κατω ειναι γεματο χωματα!
:-k:-k:-k
άφησε το βιογραφικό σου στη reception όπως επίσης και το κινητό σου και θα αποφασίσω αργότερα…
μου τη σπαει επισης που χαλασε το ρολοι μου τις προαλες
:lol: Το αλμπουμ το ακουσες ή του κρατας μουτρα ?
Σιγα μη διναν κανονικές οι σπαγγοι:!: