Μου τη σπάει

Ποια λεσχη?νοσοκομειο το καναμε εδω μεσα.

Αυτό.
Και ο πονόδοντος.

Και μενα μου τη σπαει. Ηταν ενταξει τυπος ο μπλαηντ, μικρο σκυλι ηταν και το φαγατε. Εν κατακλειδι και για να μην κουραστω και άλλο πληκτρολογωντας ανουσια γραμματα η αλληλουχια των οποιων θα μας δωσει ανουσιες λεξεις και αυτές με τη σειρα τους προτασεις (ανουσιες), θελω να τονισω το βαρος αυτου του θρεντ που διαγραψατε. Γιατι, στο κατω κατω, ολοι αυτοι που γραφουν στο βαριεμαι ειμαστε καλυτεροι? Κουφαλιτσες ολοι σας, γουσταρετε αφου. Ετσι λοιπον, το θρεντ εκεινο αποτελουσε το μερος μεσα στον ιντερνετικο γαλαξια του 3ου τεταρτημοριου, οπου ο κάθε χρηστης ουσιων ή μη, θα μπορουσε να ποσταρειι το καθημερινο του κατακαθι ή αποσταγμα, ιζημα και ενιωτε πονο οργη θλιψη χαρα καυλα απο το μπεστ μνι εν αθηναις. Να μαθαιναμε και εμεις οι φλωροι τιποτα.

Πες τα ρε Βακ!!! EΛEOC! Μην ανησυχείς όμως, θα βρούμε ένα τρόπο να ποστάρομε κωδικοποιημένες τιςνέες εξελίξεις στο στρατόπεδο των διμετρων αλαβάστρινων κορμιών που μας προσφέρει απλόχερα η μαμα-Ρωσία…

Eισαι πολυ καλος ιστορικε :slight_smile:

Επισης μου τη σπαει αυτο: This forum requires that you wait 10 seconds between searches.

που προβληματιζομαι…να κανω η οχι ???

Που δεν μπορώ να διαβάσω άλλο για αύριο… έχω καεί!

:-s:-s:-s:-sοι ασκησεις των κειμενων στην κατευθυνση της τριτης λυκειου…

ο ανχόλι είναι μπαλάκι αντιστρές των ανωτέρων δώθε ε:lol:
κίνηση σήμερα,πέτα ένα πόντο στον ανχόλι
πιάτα άπλυτα μαζεύτηκαν,ανχόλι τσίμπα πόντο

τα ανχόλια,ανχόλια,ανχόλια
τα πόηντς μονά τσαι διπλά

μου τη σπάει που πετάμε όξω τον ανχόλι και κάνουμε μοντς ανθρώπους που δεν έχουμε δει από κοντά ή όταν τους είχαμε δει τους βρίζαμε και τους θάβαμε,νι,μου τη σπάει!:stuck_out_tongue:

κακό είναι?:-s

you’ve got a point… :smiley:

+1

δεν είναι κακό

Moυ τη σπαει που πεφτει η συνδεση καθε λιγο, μιας και δεν εχει σταθεροποιηθει η παπαρια. Σκετο.

μου τη σπάει που μπαίνει στο φόρουμ ο κάθε μαυραγορίτης και κοιτάζει να κάνει περιουσία επειδή έχει μερικά εισιτήρια της Μαντόνα… Δηλαδή αν στο φόρουμ του rocking γίνεται αυτό, τότε τι γίνεται στο φόρουμ του MAD για παράδειγμα?

Το ακόμα πιο αστείο είναι οτι νομίζουν οτι θα βρουν και αγοραστή κι όλας:lol:

…τα δέκατα

Toυ Βατοπεδίου το κάγκελο…

Οι κάγκουρες με το γυαλί το φλώρικο τα σκουλαρικάκια της μαμάς μου και τα ξεθωριασμένα παντελόνια.

ΘΑΝΑΤΟΟΟΣ

Μου τη σπάει μια καινούρια μου επαφή στο μσν. Βλοψκ ανυονε? :-s

Αυτη η βδομαδα.Ολα σκατα πηγανε.Στα τσακιδια να παει η γαμημενη.

Μου τη σπαει το οτι βαριεμαι να ποσταρω αυτα που μου λεει ο Θεριον στο μσν.