xaxa!αυτο παντως τo “και ποιος νικαει”?“η παναθα” πχ.“αχ μπραβο!!” (συνεπαγονται χειροκροτηματα και γελακια!)
Γιατί, το άλλο? Που λένε ποιος παίζει? Και λες εσύ πχ ο Ολυμπιακός. Και απαντάνε: “Αχ, εκεί παίζει ο Νικοπολίδης ε? Αχ, με αυτήν είμαι!”
Kαλα δε λεω μεγαλο σπασιμο τα παραπανω, αλλα ξεχνατε το πιο σπαστικο.
Μολις εχει δεχτει η ομαδα σας γκολ σε ντερμπι και ακουγεται ο εκφωνητης να φωναζει απο την τν. Εκεινη την ωρα ερχεται η μανα/αδερφη/γκομενα/γιαγια/θεια/ξαδερφη/πεθερα/γυναικα/γειτονισσα/πρωην γκομενα/προγιαγια/συμμαθητρια/καθηγητρια/συμφορουμιτισα/συναδερφος/συνανθρωπος ή ο παππους σας, και βλεποντας τους πανηγυρισμους του σκορερ λεει : “ωραιο παλικαρι”. Εσεις κρατατε γερα μην ξεσπασετε στην μανα/αδερφη/γκομενα/γιαγια/θεια/ξαδερφη/πεθερα/γυναικα/γειτονισσα/πρωην γκομενα/προγιαγια/συμμαθητρια/καθηγητρια/συμφορουμιτισα/συναδερφο/συνανθρωπο ή στον παππου σας και μετα απο μερικα δευτερολεπτα συμπληρωνει “ε λευτερη, δεν ειναι ωραιος”?.
Δλδ θιγουν και τον αντρισμο σας. (βεβαια τετοιος που ειναι καλα τον κανουν!)
εμενα μου τη σπαει που παντα οταν εχει μπαλα θυμαται να κανει ζουζουνιες!!ε οχι ρε φιλε!γτ οταν εχει βερα στο δεξι και σου κανω εγω ζουζουνιες με παγωνεις??
-Που συνειδητοποιώ τα λάθη μου
-Το κρύωμα μου, που να το #&$(# και να το $@($
η ελλειψη οργανωσης στη δουλεια.
η τελευταια βδομαδα,σχεδον καθε της μερα και ωρα.
το να με παιρνουν ΚΑΘΕ μερα τηλ.απο ενα Ιεκ για να παω να γραφτω,γιατι εκανα το λαθος να πω ενα “ισως”.
το να μη μπορω να βρω αυτο που ψαχνω γενικοτερα και ειδικοτερα.
Ποιος σου κάνει ζουζουνιές?
o chester με τα τυρογαριδάκια…
Η ζουζουνελ (:
…να μην απαντάω στο τηλέφωνο ούτε τη δεύτερη φορα… και να συνεχίζουν να καλούν για 2-3 ακόμα (μήπως και δεν το άκουσα;)…
…να μην απαντάω στο MSN, με status Away ή Busy και να μου στέλνουν δονήσεις (nudges), να μου λένε “είσαι εδώ”, “γιατί δε μιλάς”, “απάντησε λίγο” και άλλα τέτοια για κανένα εικοσάλεπτο (και βάλε)…
…η ερώτηση “τι άλλα;”. Γενικά, αλλά ειδικότερα από ανθρώπους που το μόνο που θέλουν είναι να σκοτώσουν την ώρα τους στο MSN ή το τηλέφωνο (και το ξέρω). Αν είχα “άλλα” μάλλον θα σας τα έλεγα… Δεν είναι τυχαίο που δε στέλνω κάτι εδώ και 10 λεπτά ή που απάντησα “τα ίδια” στην ίδια ερώτηση κανένα μισάωρο νωρίτερα…
…η ερώτηση “τι νέα;”, κυρίως από ανθρώπους που δεν γνωρίζω αρκετά ώστε να έχω και παλιά και ενώ ήδη έχω ξεκινήσει συζήτηση μαζί τους…
…να μιλάω στο τηλέφωνο για πάνω από δύο λεπτά. Τραγικά πολύ αυτό το τελευταίο.
…να θέλω να φύγω (από το σπίτι, την καφετέρια, από οπουδήποτε) και να μου λένε “κάτσε να κάνω αυτό το τσιγάρο και πάμε” ή “μισό να σε ρωτήσω και αυτό το τελευταίο” ή “κάτσε λίγο ακόμα, ρε” (αυτό το τελευταίο εμπίπτει σε ολόκληρη άλλη κατηγορία, αλλά θα μου πάρει ώρα και πρέπει να φύγω τώρα*)…
…να θυμάμαι κάτι επιπλέον αφού μόλις έχω ποστάρει και να μπαίνω στο δίλημμα edit ή double-post…
O Bacillus θα θέλει να πει τώρα “κάτσε λίγο ακόμα, ρε”, αλλά του το έφαγα το αστείο… :lol:
Ω ναι, αυτο το “τι αλλα” και “τι νεα” απο γνωστους ειναι σπαστικο. Βαρετες, ανουσιες, τυπικες ερωταπαντησεις. Πφ.
+10000. Απίστευτη σιχαμάρα όμως…
που μαι αρρωστος και δεν θα παω αυριο σχολειο
ωχ προχθες μιλαγα μια ωρα και 10 λεπτα στο κιν…
με αγορι!!!8O8O8O8O:roll:
Αμα είναι η σχέση σου, πάω πάσο. Αν του το έκλεινες θα σε έπρηζε μετά.
:?:?:-s#-o οχι απλο φιλαρακι.με τη σχεση μου δνε μιλαμε πολυ για να μην τσακωνομαστε!
λολ τρώω τώρα. Και είχα και καιρό να φάω
το πρωτο ειναι κακο, αλλα το 2ο σου τη σπαει?αλλοι κανουν αμαν για να χασουν καμια μερα8O
οι αλλοι…εγω δεν θελω να μενω πισω στα μαθηματα…