Μου τη σπάει

Ανάλογα πως το κάνεις το ζούμπηγμα. Στη κατάλληλη ένταση-δόση είναι όντως τέλειο. Όταν όμως ξεφεύγεις…άστο καλύτερα…

Ον τόπικ

μου τη σπάει που έχω να κάνω δουλειά και δε μπορώ να συγκεντρωθώ

και που έχω βρεί καμιά 20+ ανιμέ και δε μπορώ να κατεβάσω οπότε δε μπορώ να τα βρώ :frowning:

Μου την σπανε οι σπασικλες που πεταγονται στο μαθημα, χαζοχαιρονται μολις πουν κατι σωστο, διαβαζουν ξερω γω κρυφα σπιτι τα παρακατω για να το παιζουν εξυπνοι. Ρε μλκ 22 χρονων εισαι, δεν θα σου βαλει αυτοκολλητακι η δασκαλα στο τετραδιο αν δειχνεις επιμελης, τον διαολο μου μεσα!

Σε εμας δινουν γλυφιτζουρακι για να μη σταματα το γλυψιμο ποτε! (:

Με γευση φραουλιτσα.

Ετσι μας λενε, μεχρι που εβγαλα το νεφρο μου και μερικα πλευρα για μια μπιζνα και ανακαλυψα οτι δεν ειναι γευση φραουλα :expressionless:

• άπειρο.

Τη πιθανότητα απλά να θέλουν να τα πάνε καλά την έχει σκεφτεί κανείς ή μπα?

υ.γ. έχω διάθεση να πρήξω κόσμο :stuck_out_tongue:

Κι εγω κι ολοι σχεδον οι αλλοι θελουμε να τα παμε καλα, ενας πρηχτης σπασικλας που φερεται οπως στο δημοτικο δεν βοηθαει. Κοντα ειναι η ωρα που θα φαει καντηλια ομως.

Οκ, φαντάζομαι είναι μία ειδική περίπτωση τότε.

Ίσως αν του δώσετε κάρτες πόκεμον να χαλαρώσει :stuck_out_tongue:

Να στρωθείς στο διάβασμα! Τεμπέληδες! Αλητήριοι!

Αρκουδεηδες.

Κλείνοντας το κανάλι 67… κλείνουν και τον τάφο τους! ΑΙΣΧΟΣ! ΑΡΚΟΥΔΕΗΔΕΣ!

…φασισμός, προδοσία, αισχροί κι οι δυο! αισχροί κι οι δυο κυρίες και κύριοι!

Θανατος,Θανατος στον Μητσοτακη κ σολο του το σοι…Τί ακριβως κάνουμε???:lol::lol::lol:

Κοπελιά, αν έχεις κόμπλεξ εσύ δε σου φταίει ο άλλος ο κακομοίρης που είναι επιμελής.

Μαλακίες λέω, γω θα του βαζα τρικλοποδιά στις σκάλες να σπάσει το σβέρκο του.

μου τη σπαει που μερικοι ζηλευουν τους επιμελεις μαθητες!πφφ

Αλλος Λεβεντης μας βρηκε.Τι το θελες ρε παιδακι μου?

ο ΟΑΣΘ
η πολη-εργοταξιο
οι ανθρωποι της πολης-εργοταξιο
ο τυπος που δουλευει σε τρεντομαγαζο της πολης-εργοταξιο και σου πρηζει τα κακαλα για το ποσο γαματος ειναι και αναγκαστικα πρεπει να τον ακους.

Kαλά τα λες…ΤΑ ΖΩΑ!!Ευτυχώς θα μας πιστέψουν ΑΚΟΜΗ Κ ΤΑ ΖΩΑΑΑ:lol::lol::lol::lol:
Ον:μου τη σπάνε κάτι άνθρωποι που ζουν Θεσ/κη κ διαμαρτυρονται
ενω εμεις που ζουμε Αθήνα θα πρεπε να χαμε πεσει στα Προζακ
Σε σας κε χοκαμ:p

Γαματο ποστ. Σε θελω. Εισαι γλυκουλης :bleh:

Δεν αντεξα και εκδηλωθηκα :oops: