που εχω κοιμηθει μονο 3 ωρες…
Που χαλασε η ψηφιακη μου και το καταλαβα στο live του Necro(γκαντεμης or not?).Ευτυχως παντως τη βρηκα την ακρη.
τσιμπησες αφησα ομως…
Που απο μλκια δεν πηγα παρτυ rocking χτες…κ ηθελα να πετυχω τον WISE απο κοντα(αλλα που θα μ παει…)
ρε φιλε εκανες χαζομαρα!θα ριχναμε πολυ γελιο…εχασες την ευκαιρια να με κραξεις απο κοντα…:lol:
(θελουμε περισσοτερο lupin στο οφ τοπικ!!)
Να ακούω τα ίδια πράγματα, ξανά και ξανά, όσα χρόνια και αν περάσουν…
που πρεπει να τρεχω για να δω το ματς ρε πουστη μου…
Πω ναι αγγαρεια.
Μη το λες,ξες τι πληκτικο πραγμα ειναι να βλεπεις το βαζελο?Εγω τον νιωθω…
Bασικα ποιο ματς?:lol:
Iδεα δεν εχω
Μου τη σπανε τα νεα τραγουδια του Κορνελλου. Ντροπη ε [-X
:(:(Τωρα που τα ακουσα ειναι αισχος.Κριμα μια απο τις μεγαλυτερες φωνες των 90’s να εχει ξεπεσει ετσι.
Επισης μου τη σπανε και τα μηνυματα που ακουγονται πανω απο τα κομματια(προφανως γινεται για τη πειρατεια αλλα το μονο που καταφερνουν ειναι να σου σπανε τα νευρα),λες και μολις βγει δε θα το κατεβασει ο κοσμος.
που δεν περναει η ώρα γρήγορα! και αυτη η βροχή δεν βοηθάει την κατάσταση :(:(:(
Που αύριο θα είμαι στη σχολή όλη μέρα…
Το γεγονός ότι κάθομαι και κάνω συζήτηση αν οι Exploited ή οι Discharge ήταν punk ή όχι. Ρε παιδιά, όποιος ακούει το είδος, αυτές τις μπάντες hardcore δεν τις θεωρούμε?
Επίσης, πολύ χειρότερα μου τη σπάει ότι είμαι άρρωστος.
Για την ακρίβεια hardcore punk παίζουν :roll:
Πω ρε γαμώτο, τι πάει να πεί αυτό? Εγώ γιατί πάντα είχα την εντύπωση ότι punk λέμε ότι βγήκε σε αυτό το στυλ απο την Αγγλία τα 70’ς ενώ harcore τα πιο σκληρά γκρουπ που κάναν καριέρα μετά?
Είναι σα να λες ότι τα μπλακ συγκροτήματα δεν παίζουν metal, αν πιάνεις τον παραλληλισμό
Eσυ μαλλον δεν ήσουν εδώ τριγύρω στα mid-90ς… (την εποχή της ΑΠΟΛΥΤΗΣ βλακείας απέναντι στο black metal…:lol:)
Oι Discharge κινουνται στο Punk /Hardcore αλλα το ειδος τους εχει γινε γνωστο και ως Crust(ακουστε Disfear,Wolfbrigade πχ και θα καταλαβετε).Ελπιζω να σας φτανει αυτο.
που η απέναντι δεν ανοίγει το παράθυρο ή την κουρτίνα τελοσπάντων.