Μου τη σπάει

Aυτο με τις κοτσιδες ειναι για την εκκλησια τις κυριακες?

Οχι, ειναι το μικρο κοριτσακι με τις μικρες κοτσιδες που μενει στο μικρο σπιτι στο μικρο λιβαδι.

εδιτ: Α! και ειναι μπαουγκ! :Ρ

Και γενναει ορκ

Λιβαδι. Γι’αυτο ειναι αξυριστη.
Χωριατες.[-X

Απ’την μια χαιρομαι που γινονται απεργιες (δεν εχουμε και σχολη, τι αλλο θελουμε!8)) αλλα μου τη σπαει που δεν εχουμε συγκοινωνιες και πολυ…:-s

η συμπεριφορά μερικών ελενγκτών στα μέσα μαζικής μεταφοράς…

κοιτα αυτο

http://www.makisfacts.com/

:lol::lol::lol::lol:
-Ο Μακης ξερει ποιος ειναι ο ελληνας κροισος με 9 γαρμματα
-Ο Μακης ξερει τον αγνωστο στρατιωτη
-Οταν ο Μακης περναει απο καμερα διαχειρισης κυκλοφοριας αυτη γυρναει στην αντιθετη μερια ως ενδειξη σεβασμου

Ναι ναι τα γνωριζω (υπ οψιν δεν ανοιξα το link οσο εγραφα)πολυ πλακα.

Οι παρελασεις…

Γιατί??

Ωραίες κοπέλες, κοντές φούστες, ωραία πόδια…

Εγώ ποτέ δεν είχα παράπονο!

Α δν λεω ωραια αγορακια με πουκαμισα…

Αλλα οκ πρωτα απο ολα διοτι γινονται φυλετικες διακρισεις και υπαρχει ρατσισμος ‘’ Α! αυτος ειναι … γιατι να κρατησει την Ελληνικη σημαια ‘’ και αλλα αναχρονιστικα… Ως καταλοιπο του παρελθοντος ( στη χουντα ειμαστε?). Και εγω γιατι να παρελαυνω μπροστα απο τον καθε πολιτικο με το χαμογελο της περηφανιας του? Υπαρχουν χιλιοι δυο τροποι για να τους τιμησουμε…

Μου τη σπαει ο γιουζερ Texasflood.

Toν λενε Αλεξη,τον φωναζουμε Τεξας και ΓΑΜΩΤΟ δεν εχει καμια σχεση με την συνονοματη του…

:lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3:

ΩΩΩΩΩΩΩ!!! Κι άλλος θαυμαστής της μεγίστης θεάς!!! :smiley: :smiley: :smiley: 8) 8) 8) 8)

Πφφφφφφφφφφφφφφ

αυτή η “θεά” έτσι είναι ή είναι παραμορφωμένη η εικόνα? γιατί αν είναι έτσι, χάνω πάσα ιδέα για το γούστο σου hokam :stuck_out_tongue:

google her και θα ιδείς πως είναι.φήμες λένε ότι ισορροπεί ανάμεσα στο σεξυ και τη γλυκήτητα και αποφεύγει με χάρη την αμερικ(λ)ανική βλαχιά.(which is debatable,says me)

Πωπω θυμάμαι ένα τρεϊλερ με την αλεξις τεξας είχα τρελαθεί. Έχει κάτι άκυρες ελιές στο πρόσωπο και στον λαιμό και στα βυζιά βέβαια αλλά δεν βαριέσαι

Ναι,μερικοι ειναι για πολλες κλωτσιες.Αλλα ετσι ειναι αμα θες να πουλησεις εξουσια(του κωλου αλλα τελος παντων).

Σε καμία περίπτωση δεν θέλω να φανώ ως υπερασπιστής της Alexis Texas ή όποιου άλλου από το συνάφι των ηθοποιών, ΧΧΧ stars και άλλων, δεν έχω καμία πρόθεση να κάνω κάτι τέτοιο, δεν υπάρχει ανάγκη άλλωστε, και μακριά από μένα τέτοιοι ρόλοι.

Ένα θα πω. Ότι από κάτι εντελώς φρικιά που περνιούνται για γλυκιές, όμορφες, θεές κλπ. κλπ. (κάποιες από αυτές είδαμε προσφάτως και στο θρέντ '‘πιο όμορφη ηθοποιός/τραγουδίστρια) είναι σαφώς καλύτερη, πιο ελκυστική και προτιμητέα γι’ αυτούς που γουστάρουν γυναίκες, και όχι φρικιά. Τέλος και μην αρχίσουμε άχρηστες αντιπαραθέσεις, please. Είναι εντελώς άχρηστο και φρικτά βαρετό. Over and out. :slight_smile: