Μου τη σπάει

που με εχει πιασει η αλλεργια μου και δεν μπορω να κανω τιποτα… Αμαν αυτη η ανοιξη…

Εγω πιστευω πως αν οι διαφημησεις ειναι καλογουστες και δεν προκαλουν αισθητικη ρυπανση ζωντανευουν την πολη. Προσωπικα μερικες μου αρεσουν πολυ. Βεβαια το εχουν παρακανει και τις περισσοτερες φορες οι διαφημησεις ειναι ΧΑΛΙΑ. Ωραια ειναι μια που εχει μια γυναικα και ενα πουλι (απ’ αυτα που πετανε :-s ) διπλα της και φαινεται σαν το κεφαλι του πουλιου να ειναι το ματι της.

Ε καλα εισαι, εγω εχω αλλεργιες ολο τον χρονο.

Βασικα με πειραξε οτι τις τρως στη μαπα… Με το που μπαινεις, εχουν βαλει ενα παλουκι που λεει Vodafone μεσα στα μουτρα σου(για Δαφνη και Αγ. Δημητριο το εχω δει μεχρι στιγμης παντως)… Επειτα, στα σκαλια εχουν απλωσει μια μαλακια σαν κοκκινο χαλι που λεει Vodafone, και στις πλατφορμες ειναι γεματο… ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!

Εμενα μου την σπαει η μουσικη που βαζουν στο μετρο(κατι νανουρισματα style), οπως επισης και κατι ηλιθιοι οδηγοι που φρεναρουν το τρενο νωριτερα ενω ειμαστε ακομα στο τουνελ και μετα το προχωρανε λιγο ή το γκαζωνουν και φρεναρουν αποτομα και αλλα τετοια χαριτωμενα.#-o

Πλάκα πλάκα, έχεις παρατηρήσει ότι και στην τηλεόραση, περίπου 1 στις 4-5 διαφημίσεις είναι για κινητή τηλεφωνία;; Και κυρίως η vodafone! Θα την πνίιιιξωωωω!

Καλα, αυτο Σοφια ειναι ολα τα λεφτα… Απορω με ποια κριτηρια τους προσλαμβανουνε αυτους… :lol: :lol: :lol: :stuck_out_tongue:

…που ξανάρχισε το κακό με τις λευκές σελίδες…

Που οι λεγομενες δυνατες φιλιες, ειναι κατι ξεχασμενες φωτογραφιες στο συρταρι…:frowning:

ο θεός να δοξάσει τις διαφημίσεις της vodafone στο μετρό!!!:slight_smile:
όταν το χρησιμοποιείς κάθε μέρα,αναπτύσεις επικίνδυνα φονικά ένστικτα,και αυτές οι κατακόκκινες διαφημισούλες απασχολούν και ξυπνούν λίγο τα ματάκια μου που έχουν βαρεθεί να βλέπουν το μετρό από τη μία άκρη του στην άλλη

Που εχω φτασει κοντα στα 30 και ακομα δινω εξετασεις γαμω τον ΑΣΕΠ και ολες τις αηδιες που σκαρφιζονται.[-X :x :evil:

Που σημερα ανακαλυψα ποσο γαματο τραγουδι ειναι το Frantic…

8O 8O 8O τι θέλει να πει ο ποιητής?

θα έχει πυρετό μάλλον:-k

8O 8O

Γιατι ρε, δεν σας αρεσει??

Εμενα μ’αρεσει το ομωνυμο(St. Anger) και το Sweet Amber. :smiley:
Και το διαπιστωσα κι απο το πρωτο ακουσμα και δεν εχω πυρετο.

το ομώνυμο μ’αρέσει μόνο:p

Εγώ όλους τους δίσκους μου αρέσει να τους ακούω ολόκληρους, από την αρχή μέχρι το τέλος…Το st Anger όσο και να το προσπαθήσω δε θα τα καταφέρω…Τουλάχιστον όχι χωρίς να μου σπάσουν τα νεύρα! Ειδικά αυτό το some kind of monster!! [-X

Καλα, κι εμενα μονο το frantic και το ομωνυμο μου αρεσει…:slight_smile:

Αμεσως, πεσατε να με φατε… Χεχε…

[quote="“freedomofrock,post:799,topic:1995”]

Καλα, κι εμενα μονο το frantic και το ομωνυμο μου αρεσει…:slight_smile:

Αμεσως, πεσατε να με φατε… Χεχε…[/QUOTE]

:eek: Μην τα λες τόσο απότομα αυτά!!!#-o