Δισκάρα.
που αυριο πρεπει να ξυπνησω 7 για να παω στη σχολη 8 να παραδωσω εργασια,και επειδη κοιμηθηκα ενα 3ωρο το απογευμα δε με πιανει υπνος τωρα.
Μου τη σπάει που κάθομαι και φυλάω τσίλιες στο φόρουμ νυχτιάτικα…
ωπα κατσε αυτο θελει συζητηση…
γτ φιλας τσιλιες?το κανετε με βαρδειες οι μοντς?
ναι απ,οτι καταλαβες δεν νυσταζω!
Χαχα, βαράμε και σκοπέτα, όπως στον στρατό! Σήμερα μου λαχε το “γερμανικό”… “Προχώρει στο παρασύνθημα!”…
όχι ρε συ, απλά είναι η μέρα τέτοια και τυχαίνει τέτοια ώρα σήμερα να είμαι ο μόνος ξύπνιος… :?
χεχε!!!μην με παρεξηγησεις αλλα ακομα δεν καταλαβα τον λογο που δεν κοιμασαι…πρεπει κα8ε βραδυ να υπαρχει ενας που να υποπτευει??
και για να μην ειμαι οφ τοπικ:μου τη σπαει που δεν καταλαβαινω τι 8ελει να πει ο ελλανορ στις 3+30
Χαχα, σήμερα πέσαμε σε μέρα απλά…! Αλίμονο, δεν είναι πάντα έτσι…
Το καλύτερο moderation είναι εκείνο που δε γίνεται καν, και απλά υπάρχει, σε περίπτωση που γίνει τίποτα… καλύτερο και για μας που πρέπει να το κάνουμε, και για τους πάντες.
Μου τη σπάει που αναγκάστηκα να κολλήσω στο φόρουμ σήμερα, αλλά χαίρομαι που αύριο θα απουσιάσω απο τη σχολή και έτσι δε θα μου λείψει ο ύπνος τουλάχιστον…
μου την σπαει το οτι το αυτοκινητο μου ειναι στον φαναρτζη για βαψιμο του καπο και αναγκαζομαι να γυριζω με το μηχανακι
γκρρρρρρρρρρρρρρ
Δεν είναι σπαστικό να ψάχνεις άτομα για καφέ και να μη μπορεί κανείς;
μόλις ήπια ρε συ, καφέ…
Τοσες καινουργιες εχει το φορουμ, παρε μια και βγες
μπα τις εχει καβατζωσει ο φριντομ…
Μου τη σπάει που νιώθω οτι μου έχει βγει το όνομα:(
Aπ’το να σου βγαινε κανενα ματι
μου τη σπάνε τα updates του WoW. Πολύ.
Που με ποναει το κεφαλι μου απο το μεσημερι.
Που τα έχω σκατώσει και τουλάχιστον μία εργασία θα πατώσει κανονικότατα…
Που επρεπε να παω στην δουλεια με 38.5 για να αποδειξω οτι ειμαι ΟΝΤΩΣ αρρωστη στην μαλακο…
Που στο pro ο μαλάκας με έβαζε αλλαγή!
???