Μου τη σπάει

…που την Κυριακή τον κόβω να βάζει ΠΑΛΟΥΚΙΑ θέματα πάνω στα διανύσματα, και αμα δεν γράψω καλά φοβάμαι και την αντίδρασή του. Καλός καλός αλλά επικινδυνόόός.

edit: που την άλλη Κυριακή θα βάλει ακόμα πιο παλούκια στην τριγωνομετρία. Και που Δευτέρα θα κάνουμε σχολείο για να αναπληρώσουμε απ’ τις καταλήψεις. Και έχω να κάνω έκθεση για την Δευτέρα. Και γράφω και Βιολογία την Τρίτη. Και Θρησκευτικά την Πέμπτη. Και μέσα σ’ όλα να λύσω και τις άπειρες ασκήσεις τριγωνομετρίας και χημείας. Το κεφάλι μοοοου

thanks!έχω ταράξει τις halls για αρχή…
βλέπουμε πως θα εξελιχθώ…
μου τη σπάει που έχω νεύρα!

αυτοί που όταν τρώνε χυλόπιτα μετά θάβουν την κοπέλα πίσω από την πλάτη της…

(φωνή 4)

“άντε μωρέ με τη φώκια που θα μας το παίξει και δύσκολη! Και χάρη της έκανα που της την έπεσα! Αξία της δίνω! Τι είπες Τέλη μου? Να χαλάστηκα? Ε όχι δα! Σιγά μη χαλαστώ εγώ που έφαγα χυλόπιτα απ’την κάμπια! Και να ξέρεις, την είχα άμα ήθελα, αλλά απλά βαριόμουν να “παίξω”. Που να κουράζομαι τώρα για την κάργια…”

8):stuck_out_tongue:

:roll::roll::roll::roll:

να αργουν να μουλιασουν τα κορνφλεηκς στο γαλα.

μη το γελάς… έχω δει πολλούς να το κάνουν δυστυχώς. Υπάρχει εξάλλου και το ανέκδοτο. “Ποια η διαφορά σε μια πουτάνα και σε μια καργιόλα? Η πουτάνα πάει με όλους και η καργιόλα πάει με όλους εκτός από εσένα”.

Σε μενα το χουν κανει…πριν φανε την χυλοπιτα μου ελεγαν “Πω εισαι τελεια, πω με χεις τρελανει, πω το να, πω το αλλο” και μολις εφαγαν τον χυλο “Αντε ρε την μαλακο, το μπαζο, την πουτανα, την ηλιθια που το παιζει και καποια…”

Μου την σπαει να βαριεμαι!

Χαχαχαχα! Δεν παραδέχονται την ήττα.

Ον τόπικ: μου τη σπάει που τελειώνει η άδεια απ την δουλειά και ακόμα δεν έχω κάνει όσα θα θελα.

ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΠΑΩ DISFEAR ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΜΟΝΟΣ

Όλο το φόρουμ θα είναι εκεί ρε gay. Άκου δεν αντέχω μόνος… :lol2:

Να πηγαινοέρχομαι μόνος ;p. Θα το κάνω όμως μάλλον. Εκεί και με παρέα να μαι ούτως ή άλλως χάνομαι ;p

Ρε vedder!!!
Απαράδεκτος!!! :lol:
Τσακίσ’έλα!!!

Προς 2-3 συζητήσεις πιο πάνω:
Εγώ πάντως είμαι περήφανος για τις χυλόπιτες που’χω φάει!8)

Είσαι λίγο έλεος ε? :stuck_out_tongue:

εντιτ: εγώ είμαι περήφανος που δεν έχω φάει χυλόπιτα. παίζω μπάλα εκ του ασφαλούς… :stuck_out_tongue:

Δεν ξέρεις τι χάνεις!!! :lol::lol::lol:

Δεν μ αρέσει η γεύση… προτιμώ λαζάνια! :lol:

ολοι το χουμε κανει λιγο πολυ…:p:p

σκεψου ρε συ οτι ειναι κλασικη αντιδραση πληγωμενου αντρα…:lol:

… που αύριο, μεθαύριο, Τρίτη και Τετάρτη θα βρέχει… :frowning:

μου την σπαει που καποιος μου κανει φαρσα στο κινητο και με εχει παρει 4 φορες και ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ!

Σόρρυ, δεν έχω καλή φωνή.