…που την Κυριακή τον κόβω να βάζει ΠΑΛΟΥΚΙΑ θέματα πάνω στα διανύσματα, και αμα δεν γράψω καλά φοβάμαι και την αντίδρασή του. Καλός καλός αλλά επικινδυνόόός.
edit: που την άλλη Κυριακή θα βάλει ακόμα πιο παλούκια στην τριγωνομετρία. Και που Δευτέρα θα κάνουμε σχολείο για να αναπληρώσουμε απ’ τις καταλήψεις. Και έχω να κάνω έκθεση για την Δευτέρα. Και γράφω και Βιολογία την Τρίτη. Και Θρησκευτικά την Πέμπτη. Και μέσα σ’ όλα να λύσω και τις άπειρες ασκήσεις τριγωνομετρίας και χημείας. Το κεφάλι μοοοου
“άντε μωρέ με τη φώκια που θα μας το παίξει και δύσκολη! Και χάρη της έκανα που της την έπεσα! Αξία της δίνω! Τι είπες Τέλη μου? Να χαλάστηκα? Ε όχι δα! Σιγά μη χαλαστώ εγώ που έφαγα χυλόπιτα απ’την κάμπια! Και να ξέρεις, την είχα άμα ήθελα, αλλά απλά βαριόμουν να “παίξω”. Που να κουράζομαι τώρα για την κάργια…”
μη το γελάς… έχω δει πολλούς να το κάνουν δυστυχώς. Υπάρχει εξάλλου και το ανέκδοτο. “Ποια η διαφορά σε μια πουτάνα και σε μια καργιόλα? Η πουτάνα πάει με όλους και η καργιόλα πάει με όλους εκτός από εσένα”.
Σε μενα το χουν κανει…πριν φανε την χυλοπιτα μου ελεγαν “Πω εισαι τελεια, πω με χεις τρελανει, πω το να, πω το αλλο” και μολις εφαγαν τον χυλο “Αντε ρε την μαλακο, το μπαζο, την πουτανα, την ηλιθια που το παιζει και καποια…”