Μου τη σπάει

http://www.youtube.com/watch?v=NPrD-Bowbr4 Γιατι αν το κανεις καλα ειναι ωραιο!:stuck_out_tongue:

Ον τοπικ: Μου τη σπαει που εφαγα τα κερατα μου και μετα τα εβγαλα…σνιφ…

Τς τς τς. Καθολου οικολογικο πνευμα[-X.

:stuck_out_tongue:

on topic: που γραφουμε καθε μερα αυτη τη βδομαδα.:-s

Μου τη σπάει να στέλνω μήνυμα σε κάποιον (πχ. για χρόνια πολλά) και να μην απαντάει για μέεεεεερες επειδή “δεν είχα κάρτα”. Στείλε από άλλο κινητό, δεν είναι δύσκολο, ή πάρε ένα τηλεφωνάκι από το σταθερό για ένα “ευχαριστώ” 1 δευτερολέπτου [-X:thumbdown:

Αντε ρε κομισσα,που θες και ευχαριστίες…:stuck_out_tongue:

To χειρότερο είναι όταν στέλνεις, δε σου στέλνει καν, σε βλέπει από κοντά μετά από λίγες μέρες και δε σου λέει ούτε καν ευχαριστώ ή γιατί δεν απάντησε!-.-

Ναι, μερικοί το κάνουν κι αυτό. Έεεεεελεοοοοοος.
Σκεφτόμουν να μην ξαναστείλω σε άτομα που το κάνουν επανειλημμένα, αλλά ξανάστειλα. πφ.

Να παρετε τηλεφωνο εσεις για χρονια πολλα γαμω.Αυτος γιορταζει,σιγα μη σας παρει και τηλεφωνο.

Πάντως και η αναπάντητη τα σπάει.
Και δεν χρεώνεσαι και δείχνεις στον άλλον ότι πήρες το μύνημα.

:roll:

Μα δεν κατάλαβες!Ακριβώς επειδή γιορτάζει και τον θυμηθήκαμε+του στείλαμε καλό θα είναι να απαντήσει!

Μιλάμε για γνωστούς, όχι και φίλους-φίλους ρε. Και που έστειλα μήνυμα πολύ ήταν. (Και τα χρόνια πολλά ήταν παράδειγμα)

Το sms δεν είναι λίγο απρόσωπο ρε παιδιά? Πάρτε ένα τηλεφωνάκι να πείτε τα χρόνια πολλά, δε κοστίζει…

εδιτ: ε για τους γνωστούς χεστήκατε μωρέ, μη στέλνετε καν

Dalek ανεβασα εγω και μπορει κανεις να δει εδω.

Ε ναι,αμα ειναι απλα γνωστος μην παρεξηγιεσαι που δεν απαντησε,κι εσυ απο υποχρεωση το στειλες το μηνυμα.Το κλασιμο ειναι αμοιβαιο.

Μην κολλάτε στις γιορτές/γενέθλια ρε. Γενικά το να μην απαντάνε είναι σπαστικό. Πόσο μάλλον να σου λένε “δεν είχα κάρτα”. Δεν είναι και ο μόνος τρόπος επικοινωνίας το κινητό σου βρε ηλίθιε! Άσε που πλέον υπάρχουν και κάρτες με 3€. Έλεος δλδ :evil:

έντιτ: την επόμενη φορά θα τους κλάσω :stuck_out_tongue:

H μικρότερη της Wind είναι 10 γιούροζ :-s

α, και το καλύτερο είναι να ξέρεις ότι έχουν σύνδεση και να σου λένε ότι δεν είχαν κάρτα :lol:

Αφου φας φασολια πρωτα…

Α αν μιλας γενικα για το να μην απαντανε σε μηνυματα,ναι συμφωνω,και μενα μου τη δινει πολυ. :Ρ

Λαθος quote βεβαια,αλλα βαριεμαι να ψαχνω το σωστο ποστ.

Αμα δεν έχουν κάρτα, τι να κάνουν οι άνθρωποι; :frowning:

:stuck_out_tongue:

Α,πεταχτηκε και το κλασικο παραδειγμα :slight_smile: