Και σου πα με προσοχη το γλυφο…ι! Χαχαχαχαχα!
xaxax!!you got me…
Σου εχω πει την λυση!Φορματ και ΧΡ!
Απο την αλλη φορα οινοπνευμα και μπεταντιν. 8)
Toύτο πρέπει να κάνω κι εγώ, αλλά άντε να το κάνεις στο λάπτοπ. Ούτε σιντί των Windows δεν είχε μέσα
Σοδα σε σκονη με ξυδι, ανακατεμα και ριξε μετα πανω στον ερπη.Φευγει μπαμ μπαμ
αληθεια αυτο δεν το ηξερα…8O8O8O
ευχαριστω για τις ιδεες.αλλα δεν ξερετε περι τινος ερπητα προκειται…πραγματικα αν το δειτε θα κοψετε λασπη…
που εγινε χ8ες στο φορουμ των ποδιων τα εννιαμερα και εγω αντι να σπαμαρω κοιμωμουν
που οι καφροι οι μοδς σβησαν και το θεμα!!!
και δεν πρόλαβες να το διαβάσεις και όλο :har::har:
μονο τις 10 πρωτες σελιδες αλλα δεν προλαβα το σημειο που μαλλον ο καρβου εκλεισε το θεμα και ολο το τζερτζελο!
Τι? παιχτηκε σβήσιμο σε κάνα επικό ποστ???
Όχι ρε φούστη μου!!!
ΡΕ ΚΑΝΝΙΒΑΛΟΙ!!!
ΤΙ ΤΟ ΣΒΗΣΑΤΕ???
Εκεί μέσα υπήρχε το ΕΠΙΚΟ δικό μου ποστ με τον Μίστερ-Μπούτια, και το ακόμα ΕΠΙΚΟΤΕΡΟ του Θεριού!!!
ΜΠΑΝ ΣΤΟΥΣ ΜΟΝΤΣ!!! x:x:x
και κοιτα τα ποστ σου που πεσανε
αυτα τα επικα θρεντ δεν πρεπει να σβηνωνται
καρβου θέλω το θρεντ ΟΛΑΚΕΡΟ γραμμένο σε cd!!! Δεν γίνεται να συνεισφέρω στο φόρουμ με τα επικότερα των ποστ μου και να τα σβήνετε! ΑΛΗΤΕΣ!!!
Εντιτ. Κωστή τα άβαταρ μας είναι πλασμένα το ένα για το άλλο…
ναι και εγω σε αγαπαω
Moyxaxa!!! Τα άβαταρ μας κάνουν γιαπωνέζικο διάλογο!!! Με υπόκλιση στο τέλος!!!:lol::lol::lol::lol:
χετφιλντ + τερας απο βλιιδινγκ= L.F.E
αποζημιωση στον μπληντιν ΤΩΡΑ !!!
Σ.ΚΑ.Σ.Ε.Π
συλλογος καταπολεμησης σβησιματος επικων ποστς…μπληντιν γινε μελος
Μου τη σπάει που ο Κωστής θεωρεί τέρας το ΛΕΠΑ ΜΠΛΑΚ ΜΕΤΣΑΛ άβαταρ μου… :thumbdown:x
Εντιτ. Χαλισεκο είμαι ήδη μέλος. Ενισχύστε τον τίμιο αγώνα μου να επιστρέψουν τα επικά ποστς στον τόπο που γεννήθηκαν. Ποιός τις χέζει τις Καρυάτιδες? ΘΕΛΩ ΤΟ ΠΟΣΤ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΣΤΕΡ-ΜΠΟΥΤΙΑ!!! :x