Μου τη σπάει

Κοίτα οι δαίμονες σου είναι προφανώς…

Μαθε να ζείς μαζι τους και να τους αντιμετωπίζεις. Οχι να σε τσαντιζουν!!!

Θενξ καπετανιο:wink:Καληνυχτιζω εγω μαγκες!!

Που με το απαγορευτικό δεν μπόρεσα να έρθω Αθήνα από σήμερα και θα έρθω ανήμερα των εξετάσεων για να δώσω Προφίσενσυ.

Αυτο που ειδα για το τσιγαρο οτι θα το απαγορεψουν ενα εξαμηνο πριν#-o

Που έχω ημικρανίες εδώ και 2 μέρες(χωρίς τη σημερινή) και δεν σταματάνε…:frowning:

Kι εγώ είχα χθες όλη μέρα…ίσως φταίει και ο καιρός :-k
Μου τη σπάει που αυτή η εργασία δεν τελειώνει με τίποτα…
θέλω να τελειώσειιιιιιι!δεν αντέχω άλλο!:frowning:

Που μάλλον την άρπαξα. Ο λαιμός μου πονάει, έχει χαλάσει κι η γεύση μου, άστα να πάνε στο γερο-διάολο.

Οι ημικρανιες οφειλονται κυριως(περαν των κληρονομικων παραγοντων) στο αγχος. Μη μου αγχωνεστε.

…που αν και γουσταρω να παω να παιξω rock σε ενα bar βαριεμαι απεριγραπτα…

που μάλλον μου ανεβαίνει πυρετός…:frowning:

ο ηλίθιος που είπε πως οι Ελβετοί είναι οργανωτικοί τύποι και πάνε με το πρόγραμμα. Meeting σημαντικό που ήθελαν να παρουσιάσω αποτελέσματα, μου είχαν πει πως θα γίνει αρχές Γενάρη. Δευτέρα απόγευμα που μας πέρασε μου είπαν πως τελικά το μήτινγκ θα γίνει…σήμερα. Μία εβδομάδα πηδήθηκα στη δουλειά (ποιος λέει πως οι των θετικών επιστημών δεν κάνουν σεξ? ξέρει τι πουλί έχω φάει 4 μέρες τώρα? μεγαλύτερο και από το πουλί του Στήβεν Σιγκάλ και Τσακ Νόρις μαζί) και πριν από λίγο, 4 ώρες πριν το μήτινγκ, με τα αποτελέσματα μου σχεδόν έτοιμα, με ενημερώνουν πως τελικά θα μιλήσουμε για άλλα θέματα γιατί έκριναν πως θα ήταν άδικο να με έχουν να τρέχω τελευταία στιγμή.

Ρε Νταλάρα, πες το τη Δευτέρα με το μέηλ σου! Όχι 4 ώρες πριν! Άι σιχτίρ!

που καθε φορα που λειπω απο το φορουμ πανω απο μια μερα,μετα ψαχνω να βρω τι εχει παιχτει…ρε οταν λειπω μην γραφετε!

Μου την σπανε οι ανακατοσουρες και κουτσομπολιδες.

που αναφερεσαι αγαπητε μου?

Κουτσομπολη:p:p

σου τη σπαω??:slight_smile:

Οχι εσυ εισαι καλο παιδι.Αλλοι θελουν νταντα

…που είμαι στη δουυλειά και πεινάω!

Ειπα οτι μου την σπανε οι ανακατοσουρες?

Και στα νεύρα.Ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι:p