Μου τη σπάει

ναι ρε ολον τον χρονο 3ηνομουν και διαβασα απο πασχα μεχρι τελος και εβγαλα 15000 μορια, και δεν περασα στην θεολογια που θα <<ημουν>> με το διαβασμα που εκανα!!!

άντε ρε που παραπονιέστε κιόλας. εγώ που έδωσα 28 μαθήματα πανελλήνιες και χωρίς να δώσω δεύτερη φορά, τι να πω? :lol: κακομαθημένα :stuck_out_tongue:

28 μαθηματα???

ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ

…πριν ποσα χρονια εδωσες πανελληνιες???8O

μαλλον αρχαια ελληνικη προιστορια!

…Που ανοιξαν οι ουρανοι,τη στιγμη που εβγαινα απο την πυλωτη με το παπι για να παω κεντρο για βολτα-ψωνια…γ@μω τη τυχη μου…

Καλα να παθεις για να πηγαινεις για βολτα-ψωνια ενω εγω δουλευω!!

:(:(:(φευγω κρητη σ 2 μερες,ουφ και ποτε θα παω ρε γμτ τωρα…εν το μεταξυ,εχει ξεσκιστει εξω γ@μωτο…

και εδω πατρα γαμωτο βρεχει και θελω να παω σε μια φιλη να τησ επιστρεψω τις σημειωσεις

εν τω μεταξυ καπου εχω βαλει την ομπρελα μου και δεν ξερω που ειναι!!!

ναι όντως, άρχισε να ρίχνει καρέκλες πολύ απότομα.

έδωσα την πρώτη χρονιά της κατάργησης των δεσμών, 99-00 δλδ πήγαινα τρίτη λυκείου :smiley:

Κουκουλα και μποτα…

ρε 28 μαθηματα!!!

δεν υπερβαλλεις λιγο?

Εγω που ειμαι Αγ.Στεφανο δεν βρεχει…αλλα ειναι ωραια η μαυριλα εξω! <3

Δουλευεις μεσω rocking???:p:lol::lol:πλααακιτσα…

Που τετοια τυχη!:stuck_out_tongue:

παντως το βλεπουμε!!!

σκοτωνεσαι στην δουλεια!!!

μπα. έδωσα 14 στη δευτέρα και 14 στην τρίτη λυκείου, δεν ξεχνιέται αυτός ο εφιάλτης :? βέβαια τόσα χρόνια που χουν περάσει μπορεί και να μην θυμάμαι σωστά, αλλά εκεί τριγύρω είναι το νούμερο. άσε, ξέρεις τι είναι να δίνεις θρησκευτικά πανελλήνιες? μπρ, ανατρίχιασα

χαχαχαχα

και φανταζομαι επρεπε να διαβασεις για να γρα4εις καλα…

αρχιζω να αισθανομαι τυχερος

Καλα ναι ειναι νορμαλ ομως να δινεις θρησκευτικα οταν κανεις μαθημα σε εποχη κρυφου σχολειου!:lol:

:p:D

Ρε ειμαι πολυταλαντη και τα κανω μαζι!