Μου τη σπάει

Όπως είπα σε όλους, σταματήστε να αγχώνεστε. Δεν έγινε τίποτα κι αν δε το πάρετε στην ώρα του. Μόλις το πάρεις, αρχίζει η Οδύσσεια. Μετά θα έχεις άγχος να βρεις δουλειά, άγχος μετά που δε θα βγάζεις αρκετά (κι αν βγάζεις άγχος για το πότε θα βρεις το χρόνο να τα χαρείς), άγχος για το ποια θα είναι τα επόμενα βήματα, υποχρεώσεις, πρήξιμο από οικογενειακό περίγυρο (θειάδες, γιαγιάδες) για οικογένεια (αυτό το έχουν ευτυχώς κυρίως οι κοπέλες :p), κλπ.

Πωπω ρε αδερφέ εσύ είσαι για να εμψυχώνεις τον κόσμο και να του δίνεις θάρρος. Αν ήσουν στη Σουηδία θα είχες προκαλέσει μαζικό κύμα αυτοκτονιών.

ή θα έπαιζα death και ο Νίχιλιστ θα με θαύμαζε :stuck_out_tongue:

Suicidal Black θα έπαιζες και θα σε έκραζε.
:lol::lol:

Ναι, αλλα κι ολα αυτα ειναι τα επομενα(λογικα) βηματα που πρεπει να κανεις. Παντως δεν εχω τοσο αγχος για το μετα, αυτο που σκεφτομαι τωρα ειναι να παρω το πτυχιο οσο γινεται πιο συντομα για να σκεφτω ηρεμοτερη την ζωη μου. Αλλωστε στην ωρα μου εκ των πραγματων δεν θα το παρω.:lol:

Που μου χαλασαν τ’ακουστικα.:frowning:

που ειμαι τεμπελης του κερατα.

που έπρεπε να είμαι ήδη στο κρεβάτι και να ονειρεύομαι!:frowning:
πρέπει να ξυπνήσω και καλά στις 7:30…εδώ γελάμε όλοι.#-o

Now playing: Paradise Lost - Shallow Seasons
via FoxyTunes

κι εγώ στις 6μιση… :frowning:

Μου τη σπάνε τα πάντα, εκτός απο τη γάτα μου. Θέλω να φύγω, να πάω σε ένα ψηλό βουνό και να ζήσω σ’ ένα σπίτι παρέα με ζώα, μακριά απο τον κόσμο, και να διαλογίζομαι πάνω στη ματαιότητα. Αλλά ξέρω πως μετά απο μια μέρα εκεί πάνω θα μου τη σπάει κι αυτό και θα θέλω να γυρίσω πίσω πάλι.

wx χειρότερα από μένα!κουράδιο brothar!(θέλω να δώσω σκωτσέζικη προφορά:p)

Now playing: Isafjord - Night Majesty
via FoxyTunes

Πές το αγόρι μου πως είσαι ερημίτης κτηνοβάτης και άσε τις φιλολογικές σάλτσες και την υπαρξιακή αγωνία.

:lol::lol::lol:

Αυτό είναι, το βρήκες.

Μου τη σπάει που δεν έχω γάτα :frowning:

που 24 ώρες μου φαίνονται λίγες για να κάνω όσα θέλω…

στον πλανήτη με τα αρκουδάκια της αγάπης έχουν 25 ώρες,πήγαινε εκεί:lol::lol:lol::lol::lol:

Now playing: Anathema - Far Away
via FoxyTunes

:lol::lol::lol::lol:
θα πάω ρε!!

http://www.youtube.com/watch?v=lNm5Hqow78I

:band:

(σατανικό! φοράω μπιτζάμες Care Bears! Η δύναμη του μέταλ πρέπει να είναι υπεύθυνη γι’ αυτό!)

Νύχτες:!:

η νεφ θα πεθάνει μετά από αυτό!μα ήμαρτον#-o#-o

Now playing: Anathema - Violance
via FoxyTunes

Μα είναι γλυκούλια!