Μου τη σπάει

όποιος είχε τη φαεινή ιδέα να φέρει με εισαγωγή τα οικολογικά χαρτιά ελεγχόμενης καλλιέργειας για εργασίες εκτύπωσης στην ελλάδα, μπορεί να γλύψει μεγαλοπρεπώς τα αυτοκρατορικά μου @@!!!

Άμα είναι να χάνω 3 μέρες από τη ζωή μου ζητώντας από τον κάθε μαλάκα μια πιστοποίηση οτι όντως δίπλα στα δεντρα που κόβονται για να γίνει αυτό το χαρτί δεν χέζουν ιπποπόταμοι, καλύτερα να πάει στο διάολο ο πλανήτης όλος!!!

:x:x:x

Moυ τη σπαει που καλω τη παρεα για ταινιες μπυρες κλπ, και μου τάφηνουν ολα γκογκολμπορντελο ναουμ. Ποιος θα τα μαζεψει? Εγω?

Εγω :frowning:

εμ ρε φιλε γιαυτο πριν ερ8ουν κανεις συμφωνια…

τα γαλλικα:wink:
οσο σκεφτομαι οτι πριν 2 χρονια τα λατρευα με πιανει ταραχη8)

που ανοιγω το βιβλιο των μαθηματικων και δεν καταλαβαινω τ χριστο μ

Που μου θύμησαν πως ο πρωταγωνιστής από το “και οι Θεοί τρελάθηκαν” πέθανε στην ψάθα πριν από λίγα χρόνια, δίχως να έχει πάρει σχεδόν φράγκο από τα έσοδα της ταινίας :frowning:

…ο λόξυγκας που έχω.

πιεσ νερο

:lol: Σε καταλαβαίνω! Αυτες τις μέρες έλειπαν οι γονείς μου απ’ το σπίτι και καλούσα κόσμο και τώρα είναι αχούρι σκετο.

Να τους δινετε απο μια σακουλα στο χερι πριν φυγουν και να βοηθανε και αυτοι.

να μη φεύγουν με άδεια χέρια…

Άντρες, γουρούνια, τι να περιμένεις!:lol:Μόνο για ένα πράγμα είναι καλοί!

Να ανοιγουν το βαζο με τις πικλες?

Πες το κι έτσι αν θες… :wink:

…που περίμενα μια ώρα όρθια στον Πατάκη για το κωλοβιβλίο του Παλαμά και που τα Ελλ.Γράμματα είχαν τρελό κόσμο και πρέπει να ξαναπάω τη Δευτέρα!
Στα διάλα!

Τα Ελληνικά Γράμματα είναι απελπισία ώρες-ώρες. Πήγα την Τετάρτη και εκτός απ’ τον κόσμο, δεν είχαν το βιβλίο που έπρεπε να πάρω. Από Δευτέρα τώρα…

… το κρυολόγημα! Γαμώ την τρέλα μου!

Περαστικα ρε.

κι εγώ εκεί ήμουνα ρε :!: τι ώρα τέλειωσες? :stuck_out_tongue:

Που βαριέμαι να διαβάσω. :frowning: