Να τη βλέπεις κάθε πρωί με μια μούρη μέχρι κάτω να δεις τι ωραία που είναι:P
που πρεπει να παω να παρω νερα απο μαρινοπουλο,ενω μπηκα πριν καμποσο σπιτι,λουτσα,πτωμα,και πανω που αναψα αεροθερμα,πυτζαμες κτλ,βλεπω οτι δεν εχω εξαδα…και ειναι κ κυριακη αυριο,οπωτε πρεπει τωρα παλι να βγω…σκατα!!!
υπαρχει κανας συγκεκριμενος λογος που δεν πινεις απο την βρυση?:-k
oύτε εγώ πίνω από τη βρύση !!!
Γαματο!
Ωχ…κι εσύ φιλοσοφική ή καμία σχέση?Προβλέπω όλοι μαζί να ξαναπεριμένουμε τη Δευτέρα!
Μακάρι να μην έχει κόσμο!
:-k Έφτασα 12 παρά και 1 είχα τελειώσει!
Κι εσύ για βιβλίο? ε ρε τι τραβάμε!
Οι εργασίες στον ηλεκτρικό,τα δρομολόγια του προαστιακού και το 040.
Γενικά σήμερα ήταν μια όμορφη μέρα:)
εμοτ που αυτοκτονεί
α, δε σε είδα τότε. εγώ πήγα 2 και τέλειωσα 3μιση. πάλι καλά να λέω. δεν κατάλαβα όμως γιατί αργούσε τόσο να δώσει βιβλία, περίπου 5+ λεπτά το άτομο… εγώ ούτε 2 λεπτάκια δεν έκατσα μέσα. ίσως έφταιγε το ότι είχε περάσει τις 3 η ώρα κ βιαζότανε…
που τα παιξα παλι απ το διαβασμα:(
αμαν πιααααα:wink:
Εγώ όταν πήγα αργούσε αρκετά, γιατί έπρεπε να υπογράψω μια δήλωση/να περάσει το όνομα στον υπολογιστή/να βγάλει την απόδειξη/να βρει το βιβλίο/να υπογράψω την απόδειξη!8O
Ρε συ ντροπή τους!Μόνο έναν άνθρωπο βάλανε και πάλι!δε θέλω να ξαναπάω εκεί για βιβλία!
Για το θεμα με τα βιβλια που λενε η νεφελη και ντουντεστ !
Ειναι τραγικο αυτο που συμβαινει!Λες και δεν μπορει η καθε σχολη να φτιαξει ενα γραφειο να πουμε !
Πρεπει να τρεχουμε απο εδω και απο εκει για 1-2 βιβλια…
Όταν αγοράζω ένα δίσκο και έχουν σπάσει τα δοντάκια που κρατάνε το CD μέσα! Νεύρα τσατάλια!!!
Εμείς δεν έχουμε βιβλία για την εξεταστική και βρήκαμε κάτι σημειώσεις και τέτοιες βλακείες από μεγαλύτερους, ή τα αγοράσαμε. Πφφ Ένα έκανε 220 ευρώ Έβγαλα φωτοτυπία μόνο ό,τι ήταν επίσημα στην ύλη και τελείωσε η υπόθεση (20 ευρώ, πολύ καλύτερα!) :Ρ
Η ταλαιπωρια που περασα για ν’ανεβω Αθηνα.Μεσα Μαζικης Μιζεριας ειν’αυτα,τι να κανουμε?
Να σου πω εγώ;
Ότι το νερό της βρύσης εκεί στου διαόλου το κέρατο που μένει είναι κυριολεκτικά άθλιο! :lol::?
οχι απλα αθλιο,πρεπει να ανακαλυφθει νεα λεξη για να προσδιορισει εστω και λιγο την αθλιοτητα του…:?.τελικα εστειλα την αδερφη μου,μπουχαχα :lol::lol:
μου τη σπάει γτ τώρα έμαθα να βάζω spoiler
yo men !!! 8)
[ροσσα] Ειναι τοσο αθλιο που για νο το πιεις πρεπει να το πλυνεις πρωτα με καθαρο νερο, και ακομη και τοτε θα χρειαζοσουν μαχαιροπιρουνο [/ροσσα]
XAXAXAXAXAXAXAXAXA τι κουφάλα που είσαι ρε! :lol::lol:
:bow2::bow2::lol3::lol3::lol3:xaxaxa,απλα υποκλινομαι…ε οχι,νταξ,επιπεδα μισσισιπι δεν εχει αγγιξει ακομα…:lol::lol: