Μου τη σπάει

Να τη βλέπεις κάθε πρωί με μια μούρη μέχρι κάτω να δεις τι ωραία που είναι:P

που πρεπει να παω να παρω νερα απο μαρινοπουλο,ενω μπηκα πριν καμποσο σπιτι,λουτσα,πτωμα,και πανω που αναψα αεροθερμα,πυτζαμες κτλ,βλεπω οτι δεν εχω εξαδα…και ειναι κ κυριακη αυριο,οπωτε πρεπει τωρα παλι να βγω…σκατα!!!

υπαρχει κανας συγκεκριμενος λογος που δεν πινεις απο την βρυση?:-k

oύτε εγώ πίνω από τη βρύση !!!

Γαματο!

Ωχ…κι εσύ φιλοσοφική ή καμία σχέση?Προβλέπω όλοι μαζί να ξαναπεριμένουμε τη Δευτέρα!
Μακάρι να μην έχει κόσμο!

:-k Έφτασα 12 παρά και 1 είχα τελειώσει!
Κι εσύ για βιβλίο?:stuck_out_tongue: ε ρε τι τραβάμε!

Οι εργασίες στον ηλεκτρικό,τα δρομολόγια του προαστιακού και το 040.
Γενικά σήμερα ήταν μια όμορφη μέρα:)

εμοτ που αυτοκτονεί

α, δε σε είδα τότε. εγώ πήγα 2 και τέλειωσα 3μιση. πάλι καλά να λέω. δεν κατάλαβα όμως γιατί αργούσε τόσο να δώσει βιβλία, περίπου 5+ λεπτά το άτομο… εγώ ούτε 2 λεπτάκια δεν έκατσα μέσα. ίσως έφταιγε το ότι είχε περάσει τις 3 η ώρα κ βιαζότανε…

που τα παιξα παλι απ το διαβασμα:(
αμαν πιααααα:wink:

Εγώ όταν πήγα αργούσε αρκετά, γιατί έπρεπε να υπογράψω μια δήλωση/να περάσει το όνομα στον υπολογιστή/να βγάλει την απόδειξη/να βρει το βιβλίο/να υπογράψω την απόδειξη!8O
Ρε συ ντροπή τους!Μόνο έναν άνθρωπο βάλανε και πάλι!δε θέλω να ξαναπάω εκεί για βιβλία!:cry:

Για το θεμα με τα βιβλια που λενε η νεφελη και ντουντεστ !
Ειναι τραγικο αυτο που συμβαινει!Λες και δεν μπορει η καθε σχολη να φτιαξει ενα γραφειο να πουμε !
Πρεπει να τρεχουμε απο εδω και απο εκει για 1-2 βιβλια…

Όταν αγοράζω ένα δίσκο και έχουν σπάσει τα δοντάκια που κρατάνε το CD μέσα! Νεύρα τσατάλια!!! :frowning:

Εμείς δεν έχουμε βιβλία για την εξεταστική και βρήκαμε κάτι σημειώσεις και τέτοιες βλακείες από μεγαλύτερους, ή τα αγοράσαμε. Πφφ :frowning: Ένα έκανε 220 ευρώ :expressionless: Έβγαλα φωτοτυπία μόνο ό,τι ήταν επίσημα στην ύλη και τελείωσε η υπόθεση (20 ευρώ, πολύ καλύτερα!) :Ρ

Η ταλαιπωρια που περασα για ν’ανεβω Αθηνα.Μεσα Μαζικης Μιζεριας ειν’αυτα,τι να κανουμε?

Να σου πω εγώ;

Ότι το νερό της βρύσης εκεί στου διαόλου το κέρατο που μένει είναι κυριολεκτικά άθλιο! :lol::?

οχι απλα αθλιο,πρεπει να ανακαλυφθει νεα λεξη για να προσδιορισει εστω και λιγο την αθλιοτητα του…:?.τελικα εστειλα την αδερφη μου,μπουχαχα :lol::lol:

μου τη σπάει γτ τώρα έμαθα να βάζω spoiler

yo men !!! 8)

[ροσσα] Ειναι τοσο αθλιο που για νο το πιεις πρεπει να το πλυνεις πρωτα με καθαρο νερο, και ακομη και τοτε θα χρειαζοσουν μαχαιροπιρουνο [/ροσσα]

XAXAXAXAXAXAXAXAXA τι κουφάλα που είσαι ρε! :lol::lol::stuck_out_tongue:

:bow2::bow2::lol3::lol3::lol3:xaxaxa,απλα υποκλινομαι…ε οχι,νταξ,επιπεδα μισσισιπι δεν εχει αγγιξει ακομα…:lol::lol: