Date of Birth:
June 28, 1991
Βιογραφία:
Λέγομαι Γιάννης Βλαζάκης και είμαι 12 χρονών
Ενδιαφέροντα:
Anime
:lol:#-o
Date of Birth:
June 28, 1991
Βιογραφία:
Λέγομαι Γιάννης Βλαζάκης και είμαι 12 χρονών
Ενδιαφέροντα:
Anime
:lol:#-o
στο… μη το πεις !!! 8)
#-o#-o
Σημερα 17 θα ειναι ρε αφου γεννηθηκε το 91,αυτο το πεδιο ενημερωνεται αυτοματα,απλα δεν επεξεργαστηκε το προφιλ του 5 χρονια τωρα να αλλαξει την ηλικια του:p
σοβαρα ειναι αυτος ο ΘΕΟΣ?
Τι συγκινηση βιωνουμε ω θεοι. :bow2:
Εχει γενεθλια 2 μερες πριν απο μενα.Δεν ξερω ποσο με τιμαει αυτο
τον λες αυτόν ΘΕΟ ? :lol::lol::lol:
8O8O8O
Η ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ!!!
Να και κατι που δεν περιμενα να δω στην ζωη μου. Ενας θρυλος του ροκιν που ουτε καν εγω μπορω να πω οτι ημουν συγχρονος του. Κατι σαν να ερχοταν ο ανθρωπος σαν ειδος 5 χρονια μετα την εξαφανιση του τελευταιου δεινοσαυρου, μεγαλη και ατυχης απωλεια.
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ. ΜΕΓΑΛΕ ΤΖΟΝ, ΑΜΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΠΟΣΤ, ΣΕ ΕΚΛΙΠΑΡΩ, ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΟ ΘΡΟΝΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΝΗΚΕΙ.
που εχω μαθημα 6:30 με 9:30 κ πρεπει να γραψω ενα ολοκληρο κριτηριο εκθεσης σαν των πανελλαδικων…:?
θεε μου βοηθα:roll:
είναι τυχαίο ότι ποσταρίστηκε αμέσως μετά από ποστ που μιλούσε για τον Τζονβλά??? :roll:
ναι εντελως τυχαιο:p
Ποσο σπαστικο ειναι να παρακολουθεις ενα μαθημα ολο το εξαμηνο,να καθεσαι να το διαβαζεις επι μια βδομαδα αφηνοντας στην ακρη τα αλλα 2 παλουκια του εξαμηνου,να το μαθαινεις πολυ καλα και να πας να γραψεις και να βαζει ΜΑΛΑΚΙΕΣ?
ΒΑΛΕ ΡΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΧΕΙΣ ΠΕΙ.
Και καλα θα περνουσε κοσμο φετος.ΝΑΑΑ ενα παπαρι ολοι.
Oυτε κεινα τα ωραια τα χθεσινα δεν εβαλε?
Οχι ο τσογλανος.
η επιλογή των συγγραμάτων!αφού οι ηλίθιοι οι καθηγητές βάζουν θέματα μόνο από το ένα βιβλίο που θέλουν τι σκατά επιλογές έχω να πάρω αυτό που θέλω?στα διάλα πια!
…ο κλασμπανιερας βρωμοκομπλεξικος κυπριος που μενει απο πανω.
Δεν φτανει δηλαδη που ξυπναει χαραματα και βαζει Ιγκλεσιας και Bloodhound Gang στο φουλ, εχει και το θρασος να μου στελνει τους θυρωρους να μου παρουν τη κιθαρα γιατι τον ενοχλω.
ΤΣΙΜΠΑ ΕΝΑ ΠΑΠΑΡΙ ΜΑΛΑΚΑ!
ικανό τον είχα να το έγραφε και μόνος του
Που σήμερα έφαγα Πέος στο pro. Αλλα μετά τα ισορρόπησα…
Που ο σημερινος καφες μου βγηκε μπουγαδονερο.