Εύκολα αρπάζεσαι.
Οσο ευκολα τα λες και εσυ ομως
Αμαν ρε δασκαλε! Βαζε γλωσσιτσες, στο εχω πει 100 φορες.
γιου γουιλ μπερν λαικ γουντ φιλθυ ανιμαλ.
πως τολμας να παραποιεις τα λογια του
Lord Elrond?η τιμωρια σου θα ειναι βαρια και
διχως οικτο.σου ριχνω την τουρμποκαταρα-τιμωρια:
να βλεπεις 3 ωρες ημερισιως star channel,καθε σαββατο
βραδυ θα πηγαινεις σε σκυλαδικο της εθνικης οδου
και απαγορευονται τα σουβλακια και οι μπυρες.
μεχρι να δηλωσεις συμμορφωση…
βδελυρο ερπετο…
:p:p:p
Μου τη σπάει που η άγνοια, η προκατάληψη και η ΒΛΑΚΕΙΑ είναι παγκόσμιο φαινόμενο!
στη σελίδα μου στο μαισπέις είχα ένα φάκελο που ανέβαζα πικς από πράγματα που μ’αρέσουν. Χθες ανέβασα μια πικ από ένα από τα αγαπημένα μου κόμικς, το MAUS, απ’το οποίο έχω “δανειστεί” και το νικνέιμ μου.
Πρόκειται για ένα από τα κορυφαία αντιπολεμικα/αντναζί έργα έβερ, και μάλιστα βραβευμένο με πούλιτζερ.
Λίγες ώρες μετά μου ήρθε η ειδοποίηση:
We had to remove an image (or images) from your account because they violated our Terms of Use. […] If you continue to violate our Terms, we may be forced to remove your account.
Αει στο Διάολο μαλάκες! Μάθετε πρώτα και μετά μιλήστε! Και όσο σκέφτομαι ότι δεκάδες NSBM μπάντες έχουν σελίδα και ανεβάζουν αβέρτα-κουβέρτα πικς με το σήμα των SS και λοιπές πίπες, πριζώνω ακόμα περισσότερο! :x
ιδεά για το περιεχόμενο του maus τα άτομα :lol:
στείλε μέσατζ στον αντμινιστράτορ ρε, μαζί με λινκ για πληροφορίες του κόμικ που θα του δείχνουν πως δεν έχεις κάτι κακό και εξήγησε του
στείλε μέσατζ στον αντμινιστράτορ ρε, μαζί με λινκ για πληροφορίες του κόμικ που θα του δείχνουν πως δεν έχεις κάτι κακό και εξήγησε του
ροουαν ατκινσον θεος.και φωναρα!
σε ντουετο με ντικινσον τα σπανε!
του λέιτ.
Απ’τα νεύρα μου έσβησα τελείως το φάκελο. :-s
Που είμαι άρρωστος και καθηλωμένος στο σπίτι… :(:(:(:(
Παντως σημερα η myspace “διεγραψε” γυρω στους 90.000 λογαριασμους και διαφορους λογους.(παιδεραστεια,πνευματικα δικαιωματα κτλ)
Μπληντιν πάμε σπίτι του Tom να κάνουμε τσαμπουκά?
ΝΑΙ ΡΕ!
ΜΠΑΝ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΣΤΟΝ ΑΛΗΤΑΡΑ ΤΟΝ ΤΟΜ!!!
Anti-Tom-where League!!! 8)
Ειδα και γω αυτο και συγχιστηκα
Ντου και ξυλο στον τομ τον βρωμιλο:p
αυτός είναι παιδιά ο νόμος της φύσης. Οι μοντς και οι αντμίνς έχουν τις καλύτερες γυναίκες. Σόρυ
ον τόπικ:
Μου τη σπάει που δεν είμαι πια δίπλα στο μόντε ώστε να συνεχίσουμε τα επικά δίδυμα και τα καφριλίκια… Μου λείπεις ρε μπαγάσα
I wanna be electeeeeeeeed.
Ψαξε ενα σκετσακι στο youtube που ειναι με Κληζ και Ατκινσον, οι μεγαλυτερες μορφες του βρετανικου χιουμορ ενωμενες. Τους αγαπαμε και τους λατρευουμε και τους δοξαζουμε και τους προσκυνουμε και ειμαστε και οφ τοπικ απο πανω, χο.
και μοντυ παιθονς και τα μυαλα στο μιξερ!
ετσι!!!σε παω faceless!!:D:D:D
μου τη σπαει.μου τη σπαει πολυ.(παραπλανω τους μοντς για να μην μας μουν οτι ειμαστε οφ τοπικ)
Ήξερα οτι ο μόνος που θα απαντήσει είναι ο Red Pyramid!!!:lol:
Γιατί ρε το fullmetal είναι τρομερά γαμάτο…
Επίσης ήξερα οτι αυτο το γαμάτο post μπορεί να είναι μονο απο τον Mackintosh! Τον φαντάζομαι και live να το λέει!!!:lol:
Η αλλεργια μου.