Σε ποιον μιλας;:-s
Στον καιρο !
Τι νομιζες οτι μιλαω στον υψιστο ?
Εδω παντως δε βρεχει. Ελα Αθηνα να βγεις.
μου τη σπαει που δεν βρεχει στην Αθηνα
και επισης μου την σπαει που ειναι μακρια απο δω η Αθηνα
Ουτε εδω βρεχει.Ελα Θεσσαλονικη.Αλλα δεν θα βγουμε μαζι,οπως βλεπεις τωρα διαβαζω για την Δευτερα που δινω:p:p
μου την σπαει ο αποπανω κυριος που δεν ειναι φιλοξενος…
ασε που ειναι και Παοκ !
Ενα μπουκαλακι Stolichnaya και μερικα σφηνοποτηρα τα εχω στο δωματιο,και τοσην ωρα εχω κοπανησει 3-4,αμα ψηνεσαι να στησουμε μια ολονυκτια με βοτκες και deathιες σε περιμενω:pΕχω και μια φανελα του ΠΑΟΚ και κατι κασκολακια να λιαζονται τριγυρω,ελπιζω να μην σε χαλαει ε;
Μόλις μου θύμισες οτι έχω μια μπύρα στο ψυγείο!
Αντε αντε,τι αλλο θα κανουμε για σενα:pΤι μπυρα;
Heineken 8)
Εις υγείες παίδες!
Μου τη σπαει που πινετε ενω εγω δουλευω!Σε μιση ωριτσα ομως θα παω κ γω!!ναιιιι!
Πίνουμε και για την εργατιά:P
Eνα τεταρτο!^^
Και μετά βουρ στο περίπτερο για μπύρες???
Mετα βουρ στο σπτι ενος φιλου που εχει κοκορετσια,κοντοσουβλια κ ολα τα σχετικα και κρασια μπυρεσ και ολα τα σχετικα!!!Πωωωω…μολις μου στειλαν μηνυμα και εχω κλασει απ τη χαρα μου!!!Καληνυχτα σαπιοσαλαμαδικο ιντερνετκαφεταδικο!!Καληνυχτα φορουμ!!!:D:D
Μου την σπανε τα ατομα με safe χιουμορ, οι κοπελες/πορσελανη που δεν μπορουν να ακουσουν καφριλα γιατι το θεωρουν αδιανοητο, οι καγκουρες που την πεφτουν με ηλιθιες ατακες και χαζογελανε μονοι τους μετα, οι ανθρωποι με χαμηλη αυτοπεποιθηση που κανουν απεγνωσμενες κινησεις να τους την ανεβασουν αλλοι, οι γυναικες που το παιζουν ανετες και κουλ αλλα ονειρευονται γαμους απο τα 22 τους, οι αντρες που εχουν το μ*νι καπελο, οι γυναικες που κοιτανε το πορτοφολι και μαλιστα το διατυμπανιζουν λες κι ειναι κατι καλο, οι ΠΑΝΤΕΛΩΣ ξενερωτοι ανθρωποι που δεν εχουν ξενυχτησει μια φορα μετα τις 3, δεν εχουν φαει σουβλακια και ξυγκια, δεν εχουν πιει τα κερατα τους μια φορα(ναι υπαρχουν).
Ουφ τα πα. ΛΟΛ. Μου κανει κακο η εξεταστικη τελικα.
απορία: Ποιοι είναι οι άντρες που έχουν το μουνί καπέλο; Πρώτη φορά την ακούω την έκφραση
Που το βαζουν πανω απ’ολα, οι ΜΔ,οι ληγουροκαγκουρες, αυτοι μωρε.:-s
Ε,για μετρα τα λογια σου:-s:p
Χτσυλο!