μου την σπάει που χανω στα στοιχήματα!΄:(
που δε μου μιλάς…
Εμ,ευκολο ειναι να κερδισει κανεις?
μου την σπάει να βάζουν κομματάρες σε διαφημίσεις γιατί γίνονται καραμέλες ρε φούστη μου. Όχι πώς οι Ten Years After μπορούν να πάθουν τίποτα τέτοιο, αλλά μερικά πράγματα έχουν περισσότερο νόημα όταν προστατεύονται από τα παμφάγα media.
[FONT=“Comic Sans MS”]Που για μαθήματα στα οποία αν έχω κοπεί ξαναγράφω την Τετάρτη, δεν έχουν βγει τα αποτελέσματα…
και μάλλον γιατί αυτοί στη γραμματεία βαριούνται που ζουν και όχι επειδή δεν έχουν διορθώσει τα γραπτά οι καθηγητές.[/FONT]
Tα 'πες όλα μ’αυτό το ποστ!
Μου τη σπάει η Αθλητική Κυριακή. Άπειρως.
φιξντ.
Η Angelina Jolie. Στις ταινίες τις είναι μονιμως λές και έχει ένα αγγούρι χωμένο στο κόλω τις. Εντάξει είσαι ωραία γυναίκα, αλλά, παίξε και λίγο, και πέτα το υφος τις sexy γκόμενας, δε πάει σε όλους τους ρόλούς!
Επομένως παράτατα και ασχολήσου με τα παιδιακια σου.
…που παρόλο που έφαγα, πεινάω πάλι
Listening to: Nanowar - Triumphant March Of The Nanowarrior
via FoxyTunes
που απο τις 10 το πρωι λεω θα διαβασω μαθηματικα και το μονο που εκανα ηταν να εκτυπωσω τις ασκησεις.
Γαμω τις ιωσεις γαμω.
Αλλος ενας εδω
… το ότι για να πεις ή να κάνεις κάτι πρέπει να πας μέσω Λαμίας! Πες το ή κάντο ρε χριστιανέ! άντε μπράβο!
Εγώ πάντως κολλώνω
Μου τη σπας ρε φίλε! :lol:
Μην κωλώνεις…
[SIZE=“5”]XOYΦΤΩΣ’ΤΗ!!![/SIZE]8)
Μου τη σπάω που σου τη σπάω:?
@bleedin: Τότε θα πάρω αυτό που πήρε ο Ολυμπιακός στο Μπάσκετ!
Μου τη σπάνε τα booklets που από κάθε κομμάτι έχουν ένα δίστιχο, αντί να έχουν όλους τους στίχους. Όταν το 'χα πρωτοδεί, μου φάνηκε αρκετά αρτιστικ. Αλλά έχει παραγίνει. Ποιος τη καθίερωσε αυτή τη παπαριά;
:lol2:
Tου σπασίματος το κάγκελο! :lol:
Εκτος όλων αυτών μου τη σπάει που πεινάω!