Έτσι! Μόνο φυσικό ορό! Καλά, το Otrivine είναι θεός όταν έχεις βουλωμένη μύτη… αλλά μερικοί παθαίνουν εξάρτηση!
Και για το παιδί που το λέει… το Otrivine δεν μειώνει τις μυξούλες, αλλά σε βοηθάει να αναπνεύσεις!
Μου τη σπαει που αυριο τα μαγαζια θα ειναι κλειστα…[-X
αχ,δεν το ήξεραν μωρέ το 68,να μην έκανα τίποτε άμα είναι,να είμαστε κι εμείς κομπλέ σήμερα
Χαχαχου.Εγω μπορω να λεω ο,τι θελω.Τωρα αν θες να πουλησεις εξυπναδα, αλλου…
Χαιρε!
αρπάζεσαι εύκολα αγαπητή
Δεν ειναι αυτο.Στην τελικη ο καθενας μπορει να λεει ο,τι βλακεια του ερθει, απλα αν ηταν ολοι να απαντουσαμε με ειρωνικα υφακια θα ειχε γινει τζερτζελο εδω.
ε μα αυτό σου είπα,το πήρες πολύ κατάκαρδα το (ψιλο)ειρωνικό μου.
Χαχαχαχα! :lol3: :lol3:
Πώς φαίνεται ότι κάποια θα γίνει γιατρός…
:har: :bleh:
…Θα έλεγα τώρα τίποτα αλλά τέλος πάντων!!στα διάλα ρεεεε!!!:lol:
Ουυυυυ! Κeep your fingers crossed! Τον Οκτώβριο θα ξέρουμε την απάντηση! :lol:
Και για να είμαι ον τοπικ, μου τη σπάει που πρέπει να περιμένω άλλους 5 μήνες για να το μάθω! :roll:
Δαδιολογια Ακτινολογια…
αχα!!!
που την σπαει που να παιζω με πενα στην ηλεκτρικη ειναι πολυ πιο δυσκολο απ’οτι νομιζα. λιωνω καθε μερα για να βελτιωθω αλλα εχω δρομο ακομα για να παιζω γρηγορα σολακια. δεν μπορω απλα να παιζω με δαχτυλα? :?
jeff beck http://www.youtube.com/watch?v=9Ej3BdMpgZw:wink:
ο τοπικ
η μανα μου που μου λεει ολο να ξυριστω ! :?
γιατι εχει επικρατησει η πενα? :?
μερικοι φιλοι μου μου λενε απλα να την παρατησω (γιατι μολις αγορασα) και να παιξω μπασο επειδη εχω καλα δαχτυλα λογω της κλασικης που επαιζα
Να δουλεύω απόγευμα!!!:?
η πενα βοηθαει σε πολλα κ ιδικα στην ταχυτητα!
αλλα το θεμα εσυ πως θες να παιξεις!
Κι εγώ με τα δάχτυλα έχω συνηθίσει, αλλά η πένα λέει πολύ περισσότερο!
Αυτή τη στιγμή βέβαια δεν ασχολούμαι με τίποτα από τα δύο! :lol: Αν και πήρα μια καινούρια ακουστική… :roll:
Μου τη σπαει που τις τελευταιες 3 μερες ακουω συνεχεια το Join me (Νεφελη σου ετοιμαζω τρελη εκπληξη)
Egw pali giati den volevomai me thn kammia me daxtyla??? Vevaia exw skopo na asxolh8w me klassikh ki8ara kai mpaso opote poy 8a paei… alla 8a parw kai kainoyrgia hlektrikh opote kai h pena den 8a meinei paraponemenh…