Σταματα να γκρινιαζεις ρε
Ωχ το χαζό άλλαξε άβαταρ. Ξεφορτωθήκαμε το κέννυ?
Κανεις ρε.
Υ.Γ.Νεφελη,ωραιο το καινουριο αβαταρ.
ουστ!
Προσωρινά.Θα ξαναγυρίσει όμως!δεν ξεχνιέται αυτή η αγάπη!
Ευχαριστώ πολύ!
Mια διασταυρωση.
ροκινχαχα
Νεφέλη το avatar σου είναι για γελια.
Βάλε αυτό: 8)
ή Αυτο!!:
Φίλος, είσαι άκυρος. Ο βλήδιν την έκαμε την ομορφιά, εσύ το χαλάς.
Έχω τα νεύρα μου. Σταματήστε να με σέρνετε σε γιατρούς και να μου δίνετε φάρμακα. Ποιος σας είπε ότι έχω όρεξη να ακολουθώ θεραπείες; Ας μείνω με την ακμή για πάντα. Χέστηκα στο κάτω-κάτω, όλα αυτά μάταια είναι. ¶στο διάλο.
Listening to: Metallica - Disposable heroes
via FoxyTunes
8)8)8)
:-k Eγώ πάντως δεν είχα παρατηρήσει καμια ακμή όταν σε είχα δει οπότε στείλτους στα διάλα και κόφτα!
@Bleeding,dark: Ευχαριστώ για τις προτάσεις σας αγόρια αλλά λέω να κρατήσω τη Φινλανδία!<3
¶σε, προχτές καλά ήμουν, όταν είναι να αδιαθετήσω δεν πρέπει να με βλέπει άνθρωπος…
Και τη Φινλανδία να την κρατήσεις!
I will!!
Καλά εκείνες τις μέρες όλες γινόμαστε χάλι…σπαστικές μέρες!!
[-X[-X[-X
Έχω πολλή δουλειά ακόμα σ’αυτό το φόρουμ…
…Η γ@%$&*νη γύρη. Το μόνο πράμα που με χαλάει την άνοιξη. Κάθε πρωί λες και μαστουρώμένος μαμώ την αλλεργία μου μαμώ.
που τρέχω πάνω κάτω για τον σκύλο. Αλλα παράλληλα μ’αρεσει κι ολας!
E ρε πικρα…Εχω ενα φιλαρακι που πραγματικα υποφερει τετοια εποχη.
Υπομονη μικρε Ρεντ Ραμ.
Εγω στο δημοτικο ειχα τρελη αλλεργια στη γυρη,τετοια εποχη γεμιζα εξανθηματα και ειχα απιστευτη φαγουρα.Αλλα εφυγε μονη της,δεν ξερω πως και γιατι.
Επισης,η γυρη ειναι γαμημενη γιατι αμα παρκαρεις το αμαξι κατω απο δεντρο,στο κανει σκατα :Ρ
αλλεργική δεν είμαι αλλά αυτή η γύρη που έχει εξαπλωθεί παντού είναι όντως σπαστική. Και δεν ειναι μόνο αυτό, ανθίζουν κιε τα δέντρα οπότε με τον παραμικρό αέρα τα μισά άνθη πέφτουν πάνω σου. Βγήκα έξω σήμερα κιε επέστρεψα σαν τον επιτάφιο (ή σαν να είχα γυρίσει μόλις απ’τον Πλουταρχο :P)