Μου τη σπάει

Μαθήματα αυτοπεποίθησης από τον Mackintosh!Νομίζω ότι βρίσκεις τον παλιό καλό σου εαυτό!:stuck_out_tongue:
Μου τη σπάει που πονάνε τα μάτια μου…

μου την σπαει ΧΡΟΝΙΑ τωρα ο “μεταλλο-πατερας” Χακος…με τις απειρες μαλακιες που εχει πει κατα καιρους…την ισιωτικη στο μαλλι (του πηρε καμποσο για να το αφησει να μακρυνει)
ΜΟΥ ΤΗΝ ΣΠΑΕΙ αυτος και ΤΟ ΜΧ/ΧΜ, που προβαλλουν οποια μπαντα γουσταρουν (συνηθως τις λαθος,για ολους τους λαθος λογους!) και ο κοσμος που το διαβαζει και το ακολουθει (ειτε γιατι ειναι πολυ μικροι για να καταλαβουν κατι, ειτε πολυ ζωα, η απλα ΜΕΤΑΛΛΑΔΕΣ του κερατα!)
μου την σπαει που εχει κανει στην ψωροκωσταινα κωλο η καθε μυγα και χεζει οτι αγαπαω…εμμεσα η αμεσα!

ειναι ασχετοι και καλο θα ηταν να πεθανουν…εστω και εμπορικα!

και ολα αυτα οταν ΥΠΑΡΧΕΙ κοσμος να κανει τη δουλεια,σωστα και ειλικρινα…χωρις να πρεπει να “δειχθει”…

αλλα τι να λεμε τωρα…απλα ΞΥΠΝΗΣΤΕ λιγο.

ιδου και η αφορμη…:

ειναι καλη εκπομπη γιατι ξερω οτι προβαλλεται αλλα δεν την εχω δει ακομη?
και για να ειμαι ον τοπικ μου τη σπαει η σκατομερα που εχει εξω

you are missing the point ,lad!

καποτε κραζαμε την Vanessa Warwick (οταν παρουσιαζε το οριτζιναλ Headbangers ball)
αλλα πλεον,με τα καρναβαλια που βλεπω σε αυτο τον κλαδο…μαλλον ηταν ΘΕΑ!

ΥΓ. δεν χανεις και τιποτε αν δεν τη παρακολουθεις!τουλαχιστον ετσι παιζει να μαθεις μονος σου ποιες μπαντες πραγματικα γουσταρεις!

καθε ποτε προβαλεται?

οποτε την πετυχαινω…:lol:

νομιζω Δευτερα η Τριτη μετα τις 12-12:30

MadTv?

Mtv το νεοτερο…

Mου τη σπάει που κάθε μέρα στο εργασιακό μου περιβάλλον βλέποντας την παθητική στάση των συναδέλφων μου απέναντι στις αδικίες διαπιστώνω πως οι στίχοι των Γενιά Του Χάους πως “ο μεγαλύτερος εχθρός είναι η φριχτή ασημαντότητα που χαρακώνει την ψυχή σου” ισχύει τελικά 1000000%… Μου την σπάει που αυτός που διεκδικεί τα αυτονόητα πρέπει να αντιμετωπίζεται σαν “επαναστάτης” και μου την σπάει που οι στίχοι του Ξυλούρη “αν ξυπνήσεις μονομιάς θα έρθει ανάποδα ο ντουνιάς” έχουν ηχήσει σε πολλά αυτιά αλλά έχουν γίνει κατανοητοί σε πολύ λίγους…

Έντιτ: Άντε να προσθέσω και λίγο Μεθυσμένα Ξωτικά: “Άντε γαμήσου εργατιά αφού είναι επιλογή σου να ζεις μες τα σκατά”…

Πω ρε φίλε, ανοίγεις θέμα για όμορφη κουβέντα.

Η αδιαφορία πιστεύω πως είναι η πορεία που ακολουθεί ο περισσότερος κόσμος γενικά, ειδικά απο τη φάση που πάει να “τακτοποιηθεί” που λέμε. Ή μάλλον, δεν είναι οτι δεν ενδιαφέρονται. Ενδιαφέρονται, αλλα απο απόσταση, σα να βλέπουμε τις ειδήσεις απο ένα κανάλι και να λέμε “πω, για δες τι γίνεται σε κείνη τη μακρινή χώρα”.

Περισσότερο τους χαρακτηρίζει αυτό το “και τι να κάνουμε γι’ αυτό?”. Και αν τους πεις “να αντιδράσετε, με αυτό ή εκείνο τον τρόπο”, θα σε κοιτάξουν και θα πουν “να ένας ρομαντικός” (στην καλύτερη, στη χειρότερη θα σε πουν αφελή, οτι είσαι στον κόσμο σου, οτι δεν βλέπεις την πραγματικότητα κλπ). Όχι πως έχουν άδικο απο μία έννοια. Ούτε έχουν δίκιο όμως. Γενικά, μεγάλο θέμα… και η κατάληξη “είναι επιλογή σας” πιστεύω είναι η πιο σωστή.

ον τόπικ. Μου τη σπάει η σημερινή μέρα. Τα πάντα σε αυτήν και το οτι δεν είμαι και στα καλύτερα μου.

εμενα παλι μου τι σπανε οι αγενεις των διαφορων δημοσιων,και οχι μονο,κλαδων…

Μου τη σπάνε τα αρσενικά που λένε οτι δεν βλέπουν τσόντες. Σιγα ρε τεράστιε εσυ…

Επίσης, οι διαφημίσεις του φόρουμ που με κάνουν να ψάχνω το post-reply button.

firefox+adblock+noscript

η απλα μην ξαναγραψεις στο φορουμ…:wink:

Αρκετά με αυτό το αστειάκι. Να ετοιμάζεσαι για πόντο.

:-s:-s:-s

Μη τον ακούς, χαζομάρες λέει ως συνήθως.

Όχι ρε srsly, υπάρχει φήμη ότι όποιος αναφέρει τη λέξη ADBLOCK εδώ μέσα τρώει πόντο.

rumours say…

μου τη σπαει που εχει χαλασει το ασυρματο ποντικι μου και τη βγαζω δυο μερες τωρα με ενα ενσυρματο απο τον φορητο του αδερφου μου με καλωδιο μηκους ουτε μισο μετρο και για να σερφαρω στο νετ πρεπει να το εχω στο γονατο μου γτ δεν φτανει πιο μακρια