Δε θα βγεις συνταξη
που ξεκιναω εξεταστικη σε δυο εβδομαδες
Πανελλήνιες ;;;
΄
ΥΓ. Νομίζω ήρθε η ωρα να αλλάξεις την υπογραφή σου εε.
… Που δεν μπορω να μπω ουτε msn ουτε να δω τα mails μου.
Μα τι γινεται τελος παντων![-X
Αυτό μου την σπαει και μενα οταν γινεται!! Ακομα πιο πολυ μου την σπαει που ενω το λαπιτοπι εμπαινε μια χαρα στο Network τώρα θέλει security key…
μου τη σπαει ο νικολας ανελκα (ποδοσφαιριστης chelsea) :!:
Μου τη σπαει να μου λενε οι γονεις μου τι να κανω με αμεσο ή εμμεσο τροπο.Διαβαζα το μεσημερι ενα βιβλιο σχετικα με τους sex pistols (:p) και μπαινει η μανα μου και μου λεει -Διβαζεις που διαβαζεις,δεν ανοιγεις κανα βιβλιο για τη σχολη να διαβασεις μπας και περασεις κανα μαθημα? :blow: ναι ουυυ ειδικα που μου ειπες τωρα αυτο,τρεεεχοντας [-X αμα πια!
Δίκιο έχει όμως.
[CENTER]ακολουθησε και η all time classic σκηνη: http://www.youtube.com/watch?v=gD75ESiRJC0&feature=related [SIZE=“3”]?[/SIZE][/CENTER]
:lol3::lol3::lol3: πωω κολλαει απιστευτα ομως!
Ρε συ το θεμα ειναι οτι διαβαζω οτι ειναι να διαβασω.Δε σκιζομαι κιολας αλλα αυτα που ειχα να μελετησω τα μελετησα.Και επειδη με βλεπουν μεσα μου λενε γιατι δε διαβαζεις αφου καθεσαι?Δεν εχω το δικαιωμα να ακουσω μουσικη,να διαβασω κατι ασχετο ή στη τελικη να κατσω να κοιταω το ταβανι?Πρεπει παντα οταν δε κανω κατι να διαβαζω για τη σχολη?Μου φαινεται θα αρχισω κι εγω να ξεπορτιζω καθημερινως να γλιτωσω κι απτη γκρινια και το πατροναρισμα…
Μαζί σου. Κι οι δικοί μου τα ίδια κάνουν. Οπότε από δω και μπρος, ξέρεις…
και το αστειο ειναι οτι μεχρι που πηγαινα σχολειο διαβαζα τοσο πολυ που δεν ειχα χρονο ουτε για νανι.Μου λεγαν ‘‘παιδι μου μη διαβαζεις τοσο,κανε ενα διαλειμμα,βγες καμια βολτα’’ αλλα εγω εκειιιι και μετα απο το σχολειο που περασα στη σχολη και αρχισαν λιγο οι βολτες και πιο χαλαρα τα πραγματα,αρχισε και το μιριμιρι:? Και να ηθελα να κανω κατι οταν μου λενε οι αλλοι ‘‘καντο’’ εκει ειναι που μου τη δινει…ειναι θεμα εγωισμου οχι ρε δε το κανω!
που σε δύο βδομάδες έχω εξεταστίκη αλλά για κάποιο λόγο μου έχει μπει η ηλίθια ιδέα ότι θα περάσω και κάθομαι και τα ξύνω ολημερίς:roll:
οτι πρεπει να παραδωσω μια εργασια 2.000 λεξεων την πεμπτη και δεν την εχω αρχισει ακομα…
Σπαστικό όντως!Η κλασική ατάκα είναι “γιατί δε διαβάζεις κανένα μάθημα της σχολής σου?”/“γιατί δεν έχω πάρει ακόμα βιβλία”/“διάβασε από σημειώσεις” γκρρρρ…
Μου τη σπάει επίσης η κρίση βαρεμάρας που με έχει πιάσει.
…που κανω τωρα εργασια για το εργαστηριο πυρηνικης…
Που κανένας δεν είναι ξύπνιος τέτοια ώρα…
που δεν ξέρω τι ειν αυτό το μοντερούτεν που θα έπαιρνα δώρο αν πήγαινα στη χολ :(. λέτε να έκανα μαλακία που τους είπα όχι? :lol:
Που σερνεται το ιντερνετ του σχολειου. Και που σημερα ειναι η τελευταια μου μερα ως δευτερολυκειακι. =(
Ο διπλανος μου ειδε το αβαταρ του νεκρομεηχεμ και εκανε ‘‘ΠΩ’’ για ωρα.
Και ακομα κανει.
Αγαπάμε Κίμπα!