Μου τη σπάει

Όλοι αλλεργία έχουμε στα ΤΕΙ μου φαίνεται…
ΤΕΙ ΣΑΠΙΛΑΣ.

Εμενα μου τη σπανε και στα ΑΕΙ και παντου.
Επισης μου τη σπαει που σημερα καποιος με επαιρνε στο κινητο συνεχεια.Δεν το σηκωνα γιατι γενικα δεν απανταω οταν δεν ξερω το αριθμο και οταν πηρα εγω μετα με αποκρυψη το σηκωσε ενας γυφτουλας και μιλαγε μασημενα και μετα μου το κλεισε στα μουτρα.Δυο φορες αυτο.Και που το βρηκε τον αριθμο μου ο αλβανος?!ουγκ!Τα νευρα μου! :?

Μου τη σπάει το φετινό MTVgrDAY, μιλάμε για απογοήτευση…
Θα προτιμήσω να πάω στου Mad τη συναυλία να δω τσαμπέ Akon, παρά να σκάσω 7 ευρώ να δω Tokio Hotel.

Όλο αυτό με κάνει να νοσταλγήσω τους REM και τους Kaiser Chiefs περισυ…

συγκινητικό καμπάκ! :cry::cry::cry:

ναι!ηταν πολυ ομορφα περυσι :smiley:

μου τη σπαει που χανουμε το νοημα…

που μαλλον θ χασω burnt by the sun επειδη θα δουλευω.

που αύριο έχω σχολείο

Μου την σπαει που εμεινα ολο το βραδυ ξυπνιος διαβαζοντας για να δωσω σημερα!!!Μου την σπαει που για να μεινω ξυπνιος εχω πει 3 καφεδες και αμα δω μπροστα ανθρωπο σκοτωνω.Ειδικα αμα αυτος ο ανθρωπος ειναι ο καθηγητης και εχει βαλει οτι να’ναι θεματα!!!Θα μας δειτε στις ειδησεις…Με τον Σομπολο να περιγραφει:"Καρτερι ειχε στησει ο κινδυνος σε καθηγητη του Πανπιστημιου οταν μετα απο εξεταση φοιτητης του επιτεθηκε και τον ξυλοκοπησε βαναυσα!!!:lightsabre:

Η μοιρα επαιξε και στους 2 σας ασχημο παιχνιδι

Που κάποια πράγματα είναι τραγικά και έχω να κάνω μικρο-δουλειες και να διαβάσω…

Που έφαγα Ψοφόκρυο και βροχή στη σχολή χωρίς να έχω πάρει κάποια ζακέτα ή ομπρέλα, και τώρα έχω πονοκέφαλο. ελπίζω μόνο να μην την αρπάξω…:frowning:

Που πρεπει να συμμαζεψω αυτο το χαος που επικρατει στο δωματιο μου γιατι αυριο πουρνο πουρνο εχω ιδιαιτερο. I am in need of υπερανθρωπες δυναμεις. Ποσες φορες ευχομαι με ενα παλαμακι να εμπαιναν ολα στη θεση τους ξεσκονισμενα και περιποιημενα. :frowning:

ο γαμημενος τροπος που συμπεριφερεται.

Μου τη σπαει να βλεπω μπαζογκομενες που νομιζουν οτι επειδης εβαλαν monroe piercing,extensions, εκαναν τατου και βαλανε 100 κιλα στοκο στη μουρη, γιναν μουναρες.

Aυτο διασκεδαστικο θα το λεγα,οχι σπαστικο:lol:

+1000000000000

Μπα, παρακμιακό είναι.

που ανατριχιαζω καθε φορα που ακουω το dead skin mask! :stuck_out_tongue: