Που πας ταξιδιιιιιι?
Εις την Κρήτη.Θες να σου φέρω κάτι?
ενα μαχαιρι ωρε συντεκνε
τι πας να κaνεις Κρητη?
Διακοπές:)
Τα μαχαίρια της Κρήτης δεν είναι για δώρα. Ανήκουν στον αυθεντικό αγοραστή. Πληροφοριακά.
Άμα πεις “είναι για δώρο” ?
Είναι δώρο άδωρο…
Εγω ειχα παρει ενα για δωρο
we care a lot…
Κρήτη rules btw
on topic μου τη σπάει που δεν έχω λεφτά για πολλές μπύρες
Δίνουν σε ανήλικους αλκοολ?
Εσυ όταν ζητάς σου δίνουν?
Προφανως.
άρα θα δίνουν και σε μένα
Εγώ απλα ρωτησα αμα δινουν αλκοολ σε ανήλικους δεν ειπα αμα δίνουν σε σενα.
ok buddy
Κανα συγνωμη δεν βλάπτει…
Συγγνώμη Σόφι-κ, πάλι για την Ελβετία θα γράψω. Αν θες μη το διαβάσεις.
Τι μαλάκες που είναι οι Ελβετοί; Πήγα και μου αγόρασα ηχοσύστημα για να ακούω μουσική στο σπιτί σαν άνθρωπος και με αυτό ξυπνάω τα πρωινά. Κρατάω τη μουσική πολύ χαμηλά πάντα για να μην ενοχλώ κανέναν και οι γείτονες μου, πήγαν και με κάρφωσαν στις αρχές πως έχω ηχοσύστημα και τώρα θέλουν να τους πληρώνω 60? το τρίμηνο, φόρο ραδιοφώνου, επειδή το stereo έχει ράδιο (που ούτε την κεραία δεν έχω εγκαταστάσει, γιατί δε με νοιάζει). Μέσα σε όλα, το χαρτί λέει πως αν δε τα πληρώσω σύντομα θα φάω πρόστιμο 3,000? (!) γιατί δε το δήλωσα!
Μα τι μαλάκες που είναι οι Ελβετοί ρε πούστη μου! Δε σου αρέσει ρε φίλε που έχω μουσική; Φτάνει μέχρι το σπίτι σου; Γείτονας σου είμαι ρε πούστη μου. Έλα και πες το μου να το βάζω ακόμη πιο χαμηλά (ή να πάω να πάρω ασύρματα ακουστικά). Ε μη με ρουφιανεύεις για κάτι που στη τελική δεν οφείλω να πληρώσω!
Άι σιχτίρ τυρόγαλα που έχετε λεφτά γιατί τα κλέψατε από τις οικογένειες των νεκρών Εβραίων. ΖΩΑ ΗΣΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΖΩΑ ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ!
Τωρα που ειπες για φορο ραδιοφωνου (ουατ ντα φακ),απο σημερα ξεκιναει το νταβατζιλικι και στα καρτοκινητα
χαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχα. Δηλαδή εννοεις πως πρέπει να δηλώνεις το ηχοσύστημα που έχει Ράδιο;
χαχαχαχαχαχχαχαχαχαχα
Είναι τρελλοι αυτοι οι Ελβετοι!
αχχαχαχα! Φόρο ραδιοφώνου!
Στον freedom να τα λες που θέλει να γίνουμε Ευρώπη.
Ρε συ, το χαρτί μάλιστα λέει, πως όποιος πιαστεί με ραδιόφωνο σπίτι του, ενώ δεν έχει δηλώσει πως το έχει, πληρώνει πάλι 5,000 φράγκα (τα 3,000?). Εγώ έχω κινητό 4ετίας και κινέζικο mp3 μάρκας -δε με ξέρει η μάνα μου- που και τα 2 έχουν ράδιο. Μιλάμε για μαλάκες τεραστίων διαστάσεων…
Και στη τηλεόραση έχουν φόρο (ακόμα μεγαλύτερο), αλλά αυτόν αν θυμάμαι σωστά μου είχε πει ο σπιτονοικοκύρης μου πως θα τον πληρώνει αυτός. Έτσι και δε τον πληρώσει, θα του πω να την πάρει την τηλεόραση, αφού ούτε αυτή με νοιάζει…