Ε όχι αλλα κάθε μέρα άμα κάνω έτσι, να δω πού θα μένω μετά 8)
Είναι δυνατόν μέσα σε 2 μέρες ότι γίνεται να είναι ΤΕΛΕΙΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ? ΓΙΝΕΤΑΙ? ΓΑΜΩ.
…oι μυγες. Ειναι ευκολα απο τα πιο σπαστικα ζωα/εντομα. Ειδικα οταν κοιμαμαι και ερχονται και καθονται ακριβως πανω απο το χειλος μου, με πιανουν τα διαολια μου
…αυτη η νγκαιη προφορα των Αγγλων…το νευρικο μου συστημα χτυπαει κοκκινο…
Που δεν μπορω να βρω το θρεντ με τις ντεθ προτασεις
Που παλι κολωσα στο 2μετρο jump…γαμωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
Πλακα κανεις τωρα!!!Ναι okay, μπορει να ακουγεται λιγο γκει αλλα ειναι τρελη προφορα!Οποτε βλεπω εργο με Αγγλους δεν βλεπω καν υποτιτλους και παρακολουθω πως μιλανε!8O
Μου τη σπαει που πρεπει να κανω δουλειες στο σπιτι και βαριεμαι…
Που καθώς γύρναγα σπίτι είδα αγοράκια να μοιράζουν φύλλα της Χρυσής Αυγής…να σου έρχεται ξέρασμα πραγματικά.
Επίσης, που απο εκεί που δεν το περιμένεις να σου κι άλλα έξοδα.
Που δεν μπορώ να αποφασίσω, είναι καλό που είμαι ακόμη 20 ή κακό που είμαι μόνο 20?
“Επίθεση με σπρέι από μέλη της Χρυσής Αυγής δέχθηκε η τραγουδίστρια Σοφιά Παπάζογλου έξω από σταθμό του μετρό σήμερα.
Αφορμή στάθηκε το γεγονός ότι πέταξε προεκλογικό φυλλάδιο που της δώσανε.
Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο Γεννηματάς για αξιολόγηση της κατάστασής της.”
Μου τη σπάει που είμαι τόσο γκαντέμης! Τόσα χρόνια έλεγα “αχ και να ήμουν στο εξωτερικό για να έβλεπα τις μπάντες που θέλω” και από όταν ήρθα εξωτερικό ανακοινώνονται στην Ελλάδα ονόματα όπως AC/DC, U2, Crippled Black Phoenix, MGMT, Melvins, ZZ Top, Santana και κάμποσα ακόμα που δεν έρχονται στην πόλη που είμαι εγώ τώρα και πεθαίνω για να δω!!!
Ε άι σιχτίρ με τη γκαντεμιά μου!
Άκουσε H Χειρότερη Μέρα Ever…από το καινούργιο των Ανώριμων…Πραγματικά το έγραψαν για σένα…
Now playing: Anorimoi - Skase ilithia
via FoxyTunes
Πόσο,μα πόσο,σπαστικό είναι να σε ξυπνάνε από τις 9(:! Σάββατο πρωί και να σου λένε “σήκω πάμε για ψώνια/έχεις δουλειές/περιμένουμε κόσμο και πρέπει να σκουπίσεις το σαλόνι”blow:
οσο σπαστικο ειναι να ξυπνας μονος σου στις οχτω γιατι δεν ειχες κατι να κανεις παρασκευοβραδο και κοιμηθηκες στις εντεκα
σπαστικο ειναι να μην εχεις τι να κανεις παρασκευοβραδο και να λιωνεις βλεποντας southpark μεχρι τις 5,να κοιμασαι και μετα να ξυπνας απο μονος σου στις 9 διχως ορεξη για αλλο υπνο…
Ξέρεις όμως τι δεν ειναι σπαστικο?
Οι Μπλου Οκτομπερ. Αποψε.
Πσαξου, ολο και κατι θαχεις και συ να δεις
σπαστικό είναι να ξυπνάς στις 11 και να πρέπει να κάνεις ησυχία γιατί οι άλλοι ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ
Βασικά σπαστικά είναι τα τελευταία ποστς.
και πιο συγκεκριμένα αυτό του mr. που λέει ότι, όλο και κάτι μπορεί να δει ο lupin στην Αγγλία…Είναι άδικο…
Now playing: Grand Magus - Self-Deceiver
via FoxyTunes
Βασικά σπαστικοί είναι αυτοί που γκρινιάζουν που είναι στην Αγγλία. ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ.
Επίσης σπαστικιά είναι η μύγα που απο το απόγευμα μου έχει ζαλίσει των έρωτα. AXE και αναπτήρας :twisted:
απλά πες μου ότι το έκανες πραγματικά.αυτό θέλω να ακούσω μόνο…:roll:
Now playing: Paragon - The Journeys End
via FoxyTunes