Μου τη σπαει η μοδα με τις ξενες σειρες.
Καποτε ειχαμε τα μεξικανικα τωρα εχουμε τις αμερικανιες με τον σωρο.
Δηλαδη πραγματικα δεν γινεται ΟΛΕΣ να ειναι καλες/γαματες/πανεξυπνες.
…που αν και φυσει αισιοδοξο ατομο, εδω και 3-4 μερες με εχει παρει απο κατω.
Listening to: Moby - Study War
via FoxyTunes
Δεν ειναι ΟΛΕΣ γαματες, αλλα ξερεις ΠΟΣΕΣ βγαινουν καθε χρονο?
Ε, δεν γινεται 30 σειρες το χρονο να ειναι γαματες. Το ιδιο κανει.
Ξερεις ποσες ταινιες θα βλεπες στον ιδιο χρονο;
ωμαγαδ, γιουζ φακτς.
Και χαρηκαμε, αν το παικσουμε ετσι, ξερεις ποσα βιβλια θα διαβαζες στον ιδιο χρονο?
Ενιγουεη, απλα το θεωρω χασιμο χρονου να βλεπω 3 σειρες πουναι ιδιες με το Λοστ, αλλες 4 ιδιες με τα Φιλαρακια(αλλα χειροτερες σαφως) αλλες 3 ιδιες με το CSI κ.ο.κ.
Οι σειρες που αναφερονται σε οποια συζητηση κι αν βρεθεις αυτη την εποχη παντως(με δεδομενο οτι δεν υπαρχει η ιδια πορωση που υπηρχε η εστω το ιδιο hype αν θες για για house,lost,prison break, που τελειωσε κτλπ) δεν ειναι πανω απο 3-4(που να σε ΠΡΗΖΟΥΝ με αυτες δηλαδη)…
Supernatural,Bing Bang Theory,How I Met Your Mother “παιζουν” κυριως αυτο το καιρο.
και imo καλυτερα πορωση μ’αυτα παρα με βραζιλιανικα:P
+1…βγαινουν τοσες σειρες καθε χρονο,που εχεις πολλες επιλογες και εναλλακτικες…πεφτει κ φραγκο στην παραγωγη,που πλεον ανετα πολλες κοντραρουν σε ποιοτητα πολλες ταινιες ανετα…
Μπα σε εκεινα γελαγα τουλαχιστον.
Ισως ξεκινησω αυτο το Dexter τωρα, να δω προς τι ολο το ζητημα κι επειδης παιζει ενα καλο, αλλα πρεπει καποια στιγμη να συνεχισω και τα Λοστ, Πριζον Μπρεηκ, Χιροουζ που τα χω παρατησει καπου. (Αν και μαλλον το Χιροουζ δεν το συνεχιζω γιατι μου τα χαν σπασει με τα μπρος πισω-πεθανε δεν πεθανε).
Λουπιν η παραγωγη ειναι συνηθως πολυ καλη, συμφωνω, αλλα το καστ ειναι συνηθως τραγικο ή απλα ανεκτο.
ξεκινησε το αμεσα… φοβερη σειρα… ειδικα 2 πρωτες σαιζον…
Listening to: Moby - Wait For Me
via FoxyTunes
ναι,ισχυει,πολλες φορες παιζει αθλιο καστ,κ μενα μου τη σπαει αυτο…ευτυχως στις σειρες που μου αρεσαν και ειδα-βλεπω ακομα,εχω κατσει σε καλο εως αριστο(bsg το καστ πχ ηταν για βραβειο,οπως ολες οι ερμηνειες γενικα της σειρας)…
Μου τη σπάει η σποραδικότητα των σπασιμάτων μου.
Μου τη σπαει να βλεπω 15 πολλ για τους Iron Maiden στα δημοψηφισματα…
If you dont like the polls, you can ggggggggggggget out
hooowdy hoooooo!!!
Πες τα ρε ανθρωπε !
ιδεα:
Αγαπημενο κολαν STEVE HARRIS:
-ριγε με μαυροασπρες ριγες
-κοκκινο
-τυρκουαζ
-σορστακι γτ αγαπαμε rock in rio
-Jeans αλα Fear of the dark κτλ…
ελεος ομως…
Fixed…