Μου τη σπάει

που αυριο, για μια γαμημενη ωρα (εργαστηριο :?) θα ειμαι 2μιση ωρες στους δρομους…
Θελω μηχανηηηηηηηη

Η διαφήμιση με το παριζάκι υφαντής.

αυτός ο μαλάκας που λάνσαρε τις νέες jewel cases με τις στρογγυλεμένες γωνίες.

Παραδόξως, είναι πολύ επιτυχημένη.

Ναι.Ειδικά τα γερόντια έχουν πάθει παράκρουση με το κομμάτι αυτό(η μάνα μου,η θεία μου…),διάφορες στη δουλειά…

Η πουτανα η κοινωνια.

σε ωθησε στο εμποριο σπιρτων

ο εγκέφαλος μου. Ή η έλλειψη του. Δεν ξέρω ποιο από τα δυο ισχύει και δε με νοιάζει. Αλλά μου τη σπάει.

που κατι επαθε το laptop μου και θα πρεπει αυριο να το παω να το κοιταξουν και ποιος ξερει ποτε θα το παρω πισω:cry::blow:

Οι γραφειοκρατικές μαλακίες…Για να κάμνω μια γαμημένη παραγγέλια από το γαμώ-ιντερνετ και να χρησημοποιήσω μια πουτάνα κάρτα προπληρωμένη, μου χει βγει ο κώλος…έχω πάει 50 φορές στην τράπεζα, έχω συνενοήθει με τους πιο άμπαλους υπάλληλους έβερ, μου χουν δώσει 50 κωδικούς για να προχωρήσω κάποια στιγμή -όταν τα καταφέρω- στην ενεργοποίηση της κάρτας…αυτά τα ωραία

χαλαρά έκανα φόνο αυτή τη στιγμή όμως…

και κλασσικά η μία και μοναδική μάνα έφαγε το βρισίδι…

που το κεφαλι μου γυριζει σαν δορυφορος. εδω και καμποση ωρα ξεκινησα μια εργασια για τη σχολη. τσαο παω για συνεχεια.

πσσσ φιλε μου αν χρειαστεις συνεργο στο φονο, εδω. οι τραπεζες ειναι ελεινες. εχω να τραβηξω πολλα μαλλον για να διεκπεραιωσω μια δουλεια που θελω. προς το παρον την αφηνω για οταν καλμαρουν οι ρυθμοι για να ειμαι σε φορμα:p

Χαχαχαχα κλασσικα πραματα ρε. Κι εγω για να βγαλω prepaid για το rapidshare περασα απο 6 τραπεζες μεχρι που κατεληξα στην Κυπρου αλλα τα βασανα μου μολις αρχιζαν. Οπως το ειπες… αμπαλιαση υπαλληλων… εκκαθαριστικα, λογαριασμοι, αιτησεις δευτεραιτησεις κλπ.
Μολις γυρισα σπιτι κατι πηγε να πει η μανα μου για το δωματιο μου… πρεπει να ειχα πολυ psycho βλεμα σε εκεινη τη φαση γιατι με το που την κοιταξα το βουλωσε :-s. Ημουν ετοιμος να κατεβασω καντηλια για Θεους, Διες, Θωρ, Βουδες, Αλλαχ, Τλαλοκ… you name it

Εγω παντως στην Κυπρου πηγα μια φορα να ρωτησω,μια να κανω τα χαρτια και μετα
απο 2 μερες να παρω την καρτα γιατι δεν ειχανε εκεινη την ημερα.

Ποσο θεος ! Μονο εσενα θα σε πειραζε αυτο. :stuck_out_tongue:

Μου τη σπάνε οι οικογενειακές συγκεντρώσεις.Προσπαθώ να φύγω και δεν βρίσκω καμία δικαιολογία.:blow:

Που με μπλοκαρε η Λακριμα!:frowning:

:x
παράτα μας!!

Αναλαμβάνω ευθύνη για το συμβάν και σε παρακαλώ πολύ να τον ξεμπλοκάρεις. Α, και όπως έρχεσαι φέρε κι ένα κουτί προφυλακτικά.

αααα…εσύ είσαι ο ανώριμος που δεν ξέρει να μιλάει!!!:!:

Ε ναι, άμα μαλάκας δεν ξέρει μιλάει σωστά, τι να κάνεις.