Μου τη σπάει

mr papardelas ,φίλε μου σε καταλαβαίνω απόλυτα,δε μπορείς να φανταστείς πόσο μου τι σπάει η κολογριέτζο γειτόνισσά μου,τι να κάνουμε όμως φταίει η τρίτη ηλικία :dunno:

Μου τη σπάει που κάποια σπίτια και μαγαζιά που έχουν στολίσει για χριστούγεννα έχουν βάλει λαμπάκια που παίζουν τα κάλαντα…και όταν περνάς από δίπλα σου τρυπάει τα αυτιά…ή κάτι άλλοι που βάζουν τον Αγιο-βασίλη έξω από το μαγαζί τους κ κάθε φορά που περνάς από μπροστά… “χοχοχο” πόσο εκνευριστικό :evil:

Καινουργιες αμαρτιες μυριζομαι! Burn your local Santa Clause!

:lol: δε θέλω να βλέπω τα μικρά παιδάκια να κλαίνε μετά :smiley:

ή αυτοί οι αϊ βασίληδες που χορεύουν έξω απο μαγαζιά με μια σπαστική μουσική

τις προάλλες που περνούσα έξω από ένα μαγαζί που είχε έναν τέτοιο μου ήρθε να τον σπάσω. Άσε που σε αιφνιδιάζει κιόλας :stuck_out_tongue:

Θα βγω offtοpic αλλα η παραπανω φωτο μου θυμησε μια ιστορια που ειχα ακουσει για εναν τυπο που ηταν πολυ φτωχος και δεν ειχε να παρει δωρα για τα παιδια του τα Χριστουγεννα και να πει οτι ειναι απο τον Αη Βασιλη, οποτε πηρε μια καραμπινα που ειχε, ανεβηκε στη στεγη, πυροβολησε και μπηκε μετα μεσα στο σπιτι και ειπε στα παιδια του οτι ο Αη Βασιλης ειχε αυτοκτονησει. RIP and all…

dad dad is it true?
yes sweety santa is fucking dead!

:lol3::lol3: να πώς δημιουργούνται τα παιδικά τραύματα :stuck_out_tongue:

σε όλους η πρώτη φορά που μαθαίνουν οτι ο santa δεν υπάρχει είναι αρκετά τραυματική 8)
Αλλα όχι και να στον σκοτώνουν, αυτό σου ραγίζει την καρδιά #-o

ειχα δημιουργησει κ γω ενα τραυμα(θα πω οτι μου τη σπαει για να ειμαι ον τοπικ κ καλα!!:p)…ειμασταν σε ενα σπιτι (πρωτη φορα που πηγα στο συγκεκριμενο)πρωτοχρονια και ειχαν μικρα παιδια…και ρωταει ενα…απο που θα μπει ο αι βασιλης?και του λεω…να απο το τζακι,κοιτα να δεις την καμιναδα(ηταν σβηστο ε…:-s)και κοιτανε κει ολα και ηταν χτισμενη η καμιναδα και αρχισανε και κλαιγανε…ορεξεις…με κοιταγαν σαν εξωγηινη οι γονεις τους!!!χαχαχαχχα:lol::lol:

κακίαααααααααααα :roll:

δεν το’ξερα οτι ηταν χτισμενη ρε…:lol:

μα καλά και αυτοί οι γονείς όλο ‘κτίζουν’ τα παιδικά όνειρα :stuck_out_tongue:
είμαστε εντελός offtopic!!
yeahaa

Eγω ποτε δεν ειχα παιδικο τραυμα σ’αυτο το θεμα. Ειχα αρχισει να ψιλιαζομαι σιγα σιγα οτι κατι βρωμαει στην υποθεση αν και οι γονεις μου το αρνιονταν κατηγορηματικα οποτε δεν ηταν κανενα σοκ.
Μια πρωτοχρονια οταν σηκωθηκα, ο πατερας μου μου ειχε φερει κατι beast wars και βρηκα στο δωματιο του την αποδειξη απο το Μουστακα. Πηγα και του την εδειξα με ενα υφος Σερλοκ Χολμς και εμεινε μαλακας :stuck_out_tongue:

Ον τοπικ, μου τη σπαει ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ αυτο το ρεμιξ που εχει κανει αυτη η ξεκωλιαρα στο Unforgiven και το εχει κανει σαν μπιτακι.

Λαμπαδα μπηστ γουορζ, συγκινηση

και μια χαρα τοκανε το τραγουδι εκφυλε

To unforgiven δεν ειναι απο τα τραγουδια που γινονται μπιτακια γαμω! Εχει ενα ετσι πιο λυπηρο νοημα.
Τη βρηκε τωρα η καθε ξεκαρφωτη, πιανει ενα κομματι που εχει καραπουλησει, του βαζει ενα μπιτακι να βαραει απο πισω και γινεται ονομα.

που πηγα να ξυρισω ενα σημειο απτο μπουτι μου σε σχημα “s” αλα savatage και αυτο που βγηκε δεν περνιεται ουτε για “Ο”

ενα μεγαλο “γιατι” πλαναται στον αερα…