Μου τη σπάει

Kαλό κουράγιο!

Χρηματοοικονομικη διοικηση? Αυτο δεν ειναι που στις περσινες επεσαν 2 ερωτησεις?

Γαμημενο κωλοθεμα, το κομματι που ηξερα λιγοτερο καλα πηγαν και εβαλαν οι γελοιοι.
Το κομματι αυτο συγκεκριμενα, το εβλεπα 1η φορα μια μερα πριν τις πανελληνιες, χαχαχαχαχα :lol:

Γαμω τα μαθηματα ειναι. Και το λεω εγω που δε μ’αρεσουν τα οικονομικα. Μαλλον το λεω γιατι καθε μερα μας βαζανε διαγωνισμα οποτε στο τελος το ειχαμε μαθει απ’εξω το βιβλιο.
Τωρα το οτι γραψαμε για 18 στις πανελληνιες και μας βαθμολογησαν 11 για καποιο λογο, ειναι αλλη ιστορια. Καταραμμενοι Κρητικοι :stuck_out_tongue:

hopeto thanks, προσπαθω αν και κατι υποψιες αγχους εχουν αρχισει να κανουν την εμφανιση τους :frowning:
Γενικα ΨΟΦΟΣ οπως ειπε και ο νεκρο.
Timeous το κομματι που λες ειναι απο τη μια υποενοτητα της χρηματοοικονομικης. Εγω για σημερα ειχα να μαθω και τις δυο σελιδες που εχει αυτη η μαλακια, εβαλα ξυπνητηρι μια ωρα πριν το σχολειο για να το φρεσκαρω αλλιως σαν αδιαβαστη θα πηγαινα.
Αλουκαρδ νο κομεντ. Αν οντως το ειχατε μαθει απ’εξω δεν θα σας εκοβαν ουτε μοριο [-X

Mαλακιες. Τα ειχαμε μαθει ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ απ’εξω. Τσεκαρα τις απαντησεις απο το βιβλιο και ηταν σχεδον ολοσωστα. Κατι μικρολαθακια μονο αλλα τιποτα που να δικαιολογει ενα 11. Σε αλλα μαθηματα που εβγαλα χαμηλη βαθμολογια δεν κλαφτηκα καθολου γιατι ηξερα τι εγραψα. Σε αυτο το μαθημα ομως οντως μας εσφαξαν.

Anyway ειμαστε οφτοπικ :roll:
Καλη τυχη και no αγχος. Τουλαχιστον οχι απο τωρα βρε φυτουκλακι :stuck_out_tongue:

Ααα, ε εγω αυτην την υποενοτητα δεν ειχα μαθει και πηγαν και την εβαλαν τα ζωα.

Αγχος μην εχεις. Οσο πιο χαλαρα πας, τοσο καλυτερα θα γραψεις.

άντε μωρέ τους μαλάκες ! η διοίκηση μαζί με τις ΑΟΘ είναι τα καλύτερα και πιο εύκολα μαθήματα και με τον τρόπο που πετσοκόβουν κάνουν τα παιδιά να τα μισούν - φοβούνται .

[SIZE=“6”]ΟΥΣΤ[/SIZE] :!: :blow:

ράνια για 5ο πεδίο πας :?:

Εχω παρει και ΑΟΘ, το 5ο πεδιο το εχω κυριως για καβατζα.:stuck_out_tongue:
Πληροφορικη θελω, τουτεστιν 4ο.
Αιντε να δουμε :slight_smile:

κ εγώ πριν κάνω ΑΟΘ είχα τα ίδια μυαλά . ήθελα να περάσω παιδαγωγικά όμως . αλλά , δν ξέρω , όταν έκανα ΑΟΘ μου άρεσε πολύ σαν μάθημα και το βρήκα πιο πρακτικό κ χρήσιμο από οτιδήποτε άλλο . τελικά η κλίση μ προς αυτό το μάθημα με οδήγησε έδώ π είμαι σήμερα . :slight_smile:

Κι εμενα μου αρεσουν οι ΑΟΘ, εχω σκεφτει πολλακις να ακολουθησω οικονομικη σχολη, but the love for developing remains…
Που οδηγηθηκες αν επιτρεπεται; (Ξερω ξερω, οφ τοπικ αλλα να μην μεινει και ξεκρεμαστο!)

τσέκαρε πμ , μη τα βγάλουμε όλα στη φόρα …:stuck_out_tongue:

που δανεισα το Crippled Black Phoenix στο θειο μου, που εκτιμαει τις ομορφιες, και μαλλον δεν θα το ξαναδω.

Καλος μαλακας

Το εχασε;

Το λατρεψε μαλλον !

Καλος μαλακας!

:stuck_out_tongue:

σου προτεινω να χρησιμοποιεις τον χρονο που σπαταλας στο φορουμ παιζοντας με τον εαυτο σου και μετα να ποσταρεις τις φωτο σε μορφη url
ευχαριστω

ψηνεσαι να δεις ε?

νταξει ξερεις τωρα το παιζω λιγο gay για να ανεβω κοινωνικα

Δεν μπορω αλλο!:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

δηλαδη δεν θες να δεις?