που κανείς δεν μπορεί να έρθει μαζί μου στους nightstalker και μόνη μου δεν παίζει να πάω…:blow:
μου την σπαει το κεφαλι καζανι και το στομαχι που ανακατευεται και τον σκυλο που γαυγιζει τωρα
Απο τωρα ρε συ Γιαννη;
περιμενω το τηλ. σου σε πμ να παμε μαζι 8)
:-s
μου τν σπαει που θελω να μπω για μπανιο και ειναι η μανα μου μεσα μια ωρα!
πω πω!!μα πόσες θες εσύ πια;;;η βενομ και η βλακ τουλιπ δεν σου φτάνουν;;:-s
χαχα με παρακολουθεις?(και εσυ ε)
μα για παρεα το ειπα σορρυ…δεν φταιω εγω αμα πηγαινει το μυαλο σου στο πονηρο
Αν μένεις πάτρα οκ, πάμε
γκοντσμαν αν φύγει θυληκό απο το φόρουμ θα θεωρηθείς υπεύθυνος:!:
οκ…αμα φυγει εχω φαει μπαν…οκ??
Ναι ρε συ Godsmack…απο τωρα τοσες απουσιες; Αυτο σου λεω…
i dont know what are you talking about
ε μαλακια μου τι να κανω…
αυτη η σκατογιορτη του Αγιου Βαλεντινου.Δε ξερω ποτε ειναι αλλα ψυχανεμιζομαι οτι πλησιαζει.Πιο ηλιθια γιορτη δεν υπαρχει.Αμα βλεπω ειδικα διαφημισεις που αναφερονται εκει ή στις βιτρινες που χουν γεμισει το τοπο με αρκουδια και καρδιες γινομαι ετσι :x Λες και οσοι ειναι ερωτευμενοι ΤΟΤΕ πρεπει να το δειξουν.Και τα δηθεν ζευγαρια με τις δηθεν τελειες σχεσεις εκεινη τη μερα πρεπει να βγουν, οι αντρες να πουλησουν μουρη στη γκομενα και να πανε καπου κυριλε.Αηδιες:-s
σε παρακαλώ πολύ λίγα τα λόγια σου ! εγώ και φέτος θα πάω με μια φίλη να φάμε κάτι τέλεια γλυκά που τα φτίαχνουν ειδικά για εκείνη την μέρα. Δηλώνω ερωτευμένος με τις τούρτες που φτιάχνουν !
:lol: ok πως ειναι αυτα τα γλυκα;που τα πουλανε;
Η μανα μου…!!
#-o:oops:
Δεν προλαβα να ερθω…το πριξημο του αιωνα με το που ανοιξα τα ματια μου! Ειχα ξαπλαρει κ πηρα ενα υπνακο γιατι ημουν λιωμα απο το ταξιδι κ οταν ξυπνησα εβλεπα τον ναυαγο που εχει στο σταρ. Με το που πηρε χαμπαρι οτι ανοιξα τα ματια μου, μου τα εκανε μπαλονια για να παω να δω μια μαλακια dvd με τον Βενιζελο που εβλεπε…αλλα για πρηξιμο ομως! Κ επειδη της φωναξα να με αφησει στην ησυχια μου γιατι δεν γουσταρω να δω αυτο το πραγμα αυτη τη στιγμη, τωρα μου κραταει μουτρα! ΑΕΙΣΤΟΔΙΑΟΛΟ ΠΙΑ!
στον αντ1 ειναι μη με δειρεις σε παρακαλω