που πονάει το στομαχάκι μουυυυυυυ…
που έφυγε το Mindάκι απο τους Lydia
και φωναρα, και ταλεντο και πανεμορφη
ας κλαψουμε ολοι μαζι =(
αυτό μάλλον είναι το πιο γούτσου από τα 1247368267218723873492748 διαφορετικά στιφαδοημότικονς που έχεις βάλει…
Οι ρυθμοί με τους οποίους διαβάζω…
δεν είναι σταφίδες! είναι κρεμμυδάκια!
:twisted:
[SPOILER][SPOILER][SPOILER]
:twisted:[/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER]
αχαχχαχα δεν υπαρχεις ρε…
κακια…
Μην μου πειράζεις την ανμπέρντ ρε γιατί θα αρχίσω να ποστάρω φωτός με συκώτια…
παιδιά… με συγκινείτε!
Μου τη σπάει το greek idol.
ένα σόου που μαζεύει τους περισσότερους υποψηφίους με αγγελία στη χρυσή ευκαιρία, και γενικώς είναι ένα σόου για μπάζα! έχουν περάσει στην επόμενη φάση άνθρωποι αχαρακτήριστοι, που δεν επικοινωνούν με την πραγματικότητα,
Ενώ ΕΝΑΣ που ήταν ταλαντούχος τον απέρριψαν επειδή είναι ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ!
Το παιδί με το που τραγούδησε>> έμεινα! απίστευτη φωνή, απίστευτη χροιά! ταλέντο!
Αλλά δεν είναι έλληνας, είναι μισός απο φιλιπίνες, και μισός απο Μπαγκλαντές>> οπότε πώς να περάσει στο σόου τών ατάλαντων και μέτριων ελλήνων… δεν ταιριάζει…
Οι μαλακες στον ΑΝΤ1 τετοια ωρα…
Μου τη σπάνε τα ζώα στο μετρό που κάθονται ακίνητοι στα αριστερά της κυλιόμενης μπλοκάροντας όλη την κυκλοφορία και δεν απορούν που όλοι οι υπόλοιποι είναι στα δεξά τους ενώ μπροστά ανοίγεται ανέφελος και κενός ανθρώπων ο ορίζοντας.
Δεν είσαι αντικονφορμιστής, είσαι αντικοινωνικός ηλίθιος, ηλίθιε.
Άντε τώρα!
:twisted:
Μου τη σπάει ο καθηγητής μου.Απίστευτα όμως.
Δεν φτάνει που την προηγούμενη Παρασκευή με έδιωξε από το μάθημα επειδή δεν είχα ποδιά μαζί(που στο καλό να το ξέρω οεο?),με διέγραψε και από το μάθημα και έβαλε άτομα,που είναι στο πτυχίο,στη θέση μου(τα οποία προσπαθούν να πάρουν το μάθημα από το προηγούμενο εξάμηνο αλλά δεν μπορούν,γιατί ο κύριος δεν δέχεται πάνω από 20 άτομα στο κάθε τμήμα και φυσικά δεν φτιάχνει ένα παραπάνω τμήμα για τα άτομα του μη τυπικού εξαμήνου).
Έχει να γίνει αύριο…
Κλασσικοί αγαπημένοι καθηγητές. Πρέπει να μαζευτούν όλοι από κάθε σχολή στη σειρά και όλοι οι φοιτητές απο κάτω ξύλο με παλούκια!
Άνετα ε.Τον συγκεκριμένο παίζει να τον δείρει όλη η σχολή.