Μου τη σπάει

Angel_Death εσύ είσαι όμως σε καλύτερη θέση απ’την δική μου…εγώ και ο dad από μαγειρική δεν σκαμπάζουμε [κι ας λέει εκείνος ότι κάνει τέλεια φασολάδα, τι να την κάνω καλοκαιριάτικα!!!]. Οπότε προχειρότητες προβλέπονται ή ίσως η γριά από απέναντι να μου στέλνει κανα πιάτο.

Astaldo, στηρίζω σουβλατζίδικα \m/

[SIZE=“3”]alexandra1987 [/SIZE]
Banned

Περιμένω τη χλεύη σας.

Α sad day…

AΙΣΧΟΣ.
Να γίνει petition για να φύγει το ban.

οι καθυστερήσεις στο μετρό λόγω καλοκαιριού.ειδικά τις κυριακές πιο γρήγορα πας από τη μια στάση στην άλλη με τα πόδια παρά περιμένοντας με τις ώρες το συρμό…

Μου την σπάει απίστευτα να εξαφανίζονται οι seeders όταν έχω φτάσει 90%+ …:blow:

και εγω μια απο τα ιδια αλλα καποια στιγμη που θα παει ξαναερχονται:)

Που η διαφήμιση της πίτσα χατ με τη μεσαία πίτσα με τα 8.60 θα έλεγε κάπου στιγμιαία και με ψιλά γράμματα “μόνο για παραλαβή απ’ το κατάστημα”.

Αν είσαι μόνος στο σπίτι σιγά μη σηκώνεσαι να πας στην πίτσα χατ. Τα παρουσίαζαν τόσο ουτοπικά και χαλαρά οι ΓΑΜΙΟΛΗΔΕΣ

μου τη σπάει η αφραγκία :frowning:

μου την σπαει οταν εχουν προβλημα οι φιλοι μου ή οταν δεν νιωθουν καλα και δε μπορω να κανω τιποτα γι’ αυτο…
πουτη μου!!! :(:frowning:

που πέφτει ο σέρβερ και δε μπορεί να σπαμάρει ελεύθερα η καινούρια <3

To οτι παίρνεις μια σημαντική απόφαση να κάνεις μια αλλαγή στην ζωή σου(πχ επαγγελματική στην συγκεκριμένη περίπτωση),για να καλυτερέψεις την ζωή σου κ βλέπεις τους κόπους σου να πηγαίνουν στον κουβά.Λίγο η καριόλα η κρίση,λίγο το κακό timming κ το αποτέλεσμα είναι γνωστό.Σκατά.

…που η Πέμπτη έγινε Πέμντη και το Σεπτέμβριος έγινε Σεμτέβριος. Βαριόμαστε και να προφέρουμε πλέον.

που τελείωσαν οι διακοπές:( τα κεφάλια μέσα…:cry:

οι διακοπες τωρα ξεκινανε.εσυ πως και ετσι?:slight_smile:

άσε…για μένα τελείωσαν νωρίς…:frowning: δουλειά…γκρρρρρρ καλοκαιριάτικα βρήκαν…#-o

καλο κουραγιο.

ευχαριστώ :smiley:

You LOT, really gonna bitch about that…?

1. Μου την σπάει το καλοκαίρι γενικά. Και ειδικά αυτό.

2. Και που μπαίνω μέσα σε 1,5 βδομάδες.
    Μου την σπάει που χρειάζονται και ακτινογραφία θώρακος.

3. Μου την σπάνε οι ηλιακές ακτινοβολίες που εκλήθησαν κατά την μεγάλη έκρηξη χθες και μειώνουν την αποδοτικότητα του wireless μου.

4. Μου την σπάει που θα μειώσω στο minimum τα playtimes μου σε wow + starcraft λόγω εγκλεισμού.

παιζεις ακομα wow??? dota, hon δεν…???