Μου τη σπάει

Θα συμφωνήσω. βαρέθηκα αυτήν την αίσθηση τσουρουφλισμένου δέρματος, μου την έχει σπάσει ο ήλιος, ο θόρυβος του A/C τα μπάνια, οι σεκσυ κοπέλες στην παραλία…
oh wait…
Τελικά δεν είναι και τόσο άσχημα.

Η καλύτερη εποχή.

Soundwave Festival 2011 , Australia

Confirmed Acts

QOTSA
Primus
Monster Magnet
Melvins
Kylesa
High On Fire

Rumoured as headliners :

Soundgarden
Deftones
Tool

Και εμεις την βγαζουμε με ψαροκwave…:(:(:frowning:

mainstreamwave?

Από τα Confirmed Acts μόνο οι Primus δεν έχουν έρθει ελλάδα τα τελευταία 3-4 χρόνια.

…γιατί όταν πάει κάποιος να κάνει κάτι άλλο (βλ. Ejekt, Rocking Athens κλπ.) θυμόμαστε ότι είμαστε “ευρωπαίοι” και μας φταίει ο χώρος ο ήχος ο φωτισμός οι συγκοινωνίες το design στις αφίσες το χαρτί στα εισιτήρια η σκηνή οι μπύρες τα μπλουζάκια τα σεκιούριτι το παρκέ οι μπασκέτες και δεν πάμε και τελικά ο έλληνας έχει το rockwave που του αξίζει. :slight_smile:

Δεν βάζεις και τους Melvins μέσα σε αυτούς που δεν έχουν έρθει; Εκτός αν θεωρείς ότι το Rodeo είναι χώρος που μόνο ελιτιστές ευρωπαίους θα πείραζε… Και πάμε τρόλιν πάλι για την αλτεργκαου… :lol::lol:

που κάνει ζέστη…:blow::blow:

(όχι οτι έχει σημασία αλλά) όχι και diy με χορηγό/διοργανωτή την scion-θυγατρική της toyota.

και οι wolves in the throne room λένε οτι πίσω από την scion είναι ο σατανάς (link)

Το αντίθετο, επειδή ήταν και δωρεάν άφησαν συγκεκριμένο αριθμό ατόμων να μπει. Ότι δηλαδή θα περίμενες να κάνει κάθε λογικός άνθρωπος

afasdf

ροφλ ούτε καν μου πέρασε από το μυαλό, νόμιζα ότι θα’ταν καμιά τοπική ονομασία (Livadia fest ξερωγώ κιέτσι). Γράψε λάθος.

Που η χαζογκαγκα καθε βδομαδα δεν λεει να πεσει κατω απο τις 100.000 πωλησεις παγκοσμιως …[-X[-X[-X

Την ΠΟΥΤΑΝΑ#-o

Απορω στην εποχη του ιντερνετ ποιοι μλκς τα αγοραζουν και μαλιστα με τετοια οικονομικη κριση …#-o#-o#-o

μαγκια της και ειδικοτερα απο τη στιγμη που τραγουδαει ενα ειδος που,και καλα,δεν το στηριζουν και εμπρακτα οι οπαδοι του.

καλα σας χωνει η γακγκα8)

οχι σολο του σλας θα αγοραζαμε:razz:

εισαι λαθος 10000%

αν δεις τις πωλησεις κομματιων στο itunes θα δεις οτι η gaga και το λοιπο κακο χαζοποπ/rnb συναπαντημα ειναι αυτοι που πουλανε σαν τρελλοι

η τυπισσα πουλησε 25 εκατομμυρια κομματια στο itunes μονο για φετος 8O

κατα τα αλλα,ναι μαγκια της αφου μπορει και πουλαει ζεσταμενο mcdonalds σαν να ηταν φιλετακια πολυτελειας 8)

αυτο δεν το λεω εγω(για αυτο εβαλα το “και καλα”).εχω βαρεθει να το ακουω και απο ατομα στο φορουμ και απο συντακτες στα μεταλ περιοδικα,οτι οι χαμηλες πωλησεις δεν εχουνε φανει τοσο στη μεταλ μουσικη,καθως οι οπαδοι της συνεχιζουν να παιρνουνε σιντια,μπλουζακια,βλακιουλες και ψαχνονται παραπανω και αγαπανε περισσοτερο τη μουσικη που ακουνε.
κατα τα αλλα,συμφωνω με λουπιν,σας χωνει η γκαγκα.

εγω παντως μια φορα, το fame monster deluxe edition το αγορασα:razz:

lupin επειδη σε παω σου δινω δικαιωμα επιλογης

διαλεξε κουρτινα

[SIZE=“4”]1 ?[/SIZE]

[SIZE=“4”]2 ?[/SIZE]

[SIZE=“4”]3 ?[/SIZE]

[SIZE=“4”]ή 4 ?[/SIZE]

go on , make a pick :stuck_out_tongue:

'nuf said

ποια ειναι τα αγορια ? εσυ με γρακχο ? :stuck_out_tongue:

πουναι οι παλιες καλες εποχες ε , που πλακωνομαστε…τωρα εχουμε γινει σουηδια

(καλα σου χωνει ο τζορτζ την γκαγκα 8) )

αμφιβαλλω πραγματικα αν ο τζορτζ χωνει τιποτα γενικοτερα8)

η οδερσαιντ παίζει dota :roll:

l.eye. λεγε σερβερ :smiley: