Μου τη σπάει

Ρε μέσα στο εξάμηνο διάβαζες τακτικά;

Eννοείται πως θα παω…Και αυτό που λένε να διαβάζεις τακτικά στο εξάμηνο το έκανα.Αφού παρέδωσα όλα τα σετ ασκήσεων.Δώσαμε απο την παρέα μ 5 άτομα και δεν πέρασε κανένας…

Μου τη σπάνε οι παρτάκηδες.

Οι ψευτές και οι απατεώνες
βλέπε ΓΑΠ

η ανιωθια κ το “ξεφορτωμα”…:thumbdown:

τελικά τζάμπα τα πήρα , το μάθημα το πέρασα ! :yahoo:

:lol::lol::lol: άντε συνχαρητήρια:p

που μεσα σε μια μερα χασαμε warrior soul κ TNT…:frowning:

που υπαρχουν φιλοι που σε γραφουν για την γκομενα…

midnight ούτε ο πρώτος είσαι, ούτε ο τελευταίος.

Πέρασε στην ουρά παρακαλώ…

το ξερω ρε μανατζερ νικ:wink: απλα κατανταει εκνευριστικο ωρες ωρες…και αλλοι ειχαμε σχεση,δεν καναμε ετσι…

Kαλα ρε υπαρχουν κατηγοριες αν τα εχει λιγο καιρο με τη γκομενα ή τα εχει γενικα πρωτη φορα με γκομενα :stuck_out_tongue: οποτε ειναι λογικο τωρα αν εχει περασει καιρος και συνεχιζεις να γραφεις τους αλλους τοτε ειναι μαλακια

Στην δικιά μου περίπτωση βρήκε γκόμενα πριν ένα χρόνο και από τότε δεν έχει βγει από το σπίτι ρε.

Είδος: Spitgatus Sapiomounodulus!

δεν συμβαινει τπτ απο τα δυο.ενταξει καταλαβαινω εισαι καψουρης αλλα δεν γουσταρω να βρισκεις δικαιολογιες να εισαι με το προσωπο ουτε γουσταρω να βγαινω με τον μοναδικο φιλο που μου απεμεινε και να ειναι σαν να βγαινω νε το κινητο του(που χτυπαει καθε τρεις και λιγο να πουμε)…ελπιζω να καταλαβαινεις,…:wink:

εντιτ μανατζερ λες???

Όχι αυτό με τους μότορχεντ άκυρο. Νόμιζα ότι ήμουν στο θρεντ που έβριζα για τους θρησκευτικούς στα σχολεία… :stuck_out_tongue:

Μια ειναι η λυση τον γραφεις στα @@ και σε λιγο καιρο π θα βαρεθει θα κλαιγεται

:lol:οκ μαν…και εγω στην ιδια φαση ειμαι να πουμε…πριν ενα χρονο και απο τοτε χαμενος και οι βλακειες που καναμε αποτελουν μακρινο μακρινο παρελθον:(

εντιτ tojara δεν μου εχουν μεινει και πολλες επιλογες…απο τους λιγους,μην πω ο μονος,φιλους που μου απεμεινε…οι αλλοι αποδεχτηκαν χαμενα κορμια…

+1000
το χω ζήσει, ο,τι πιο αηδιαστικό μπορεί να κάνει ένας άντρας

υπερβολες

ο ηλεκτρικος… :x