@pasxalakos καπνιζα απο τα 14 μου μεχρι τα 20 μου και μιλαμε για 50 τσιγαρα την ημερα. δεν υπαρχει πιο μεγαλη μουφα απο το καπνισμα…
@Deathster καλη ειναι αλλα κανει κοιλια ρε γμτ γιαυτο οταν πινω (1 φορα την βδομαδα ξερω γω) προτιμω τζιν τονικ
@pasxalakos καπνιζα απο τα 14 μου μεχρι τα 20 μου και μιλαμε για 50 τσιγαρα την ημερα. δεν υπαρχει πιο μεγαλη μουφα απο το καπνισμα…
@Deathster καλη ειναι αλλα κανει κοιλια ρε γμτ γιαυτο οταν πινω (1 φορα την βδομαδα ξερω γω) προτιμω τζιν τονικ
ενώ εμείς που είμαστε άντρες ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ να έχουμε κοιλιά, άρα ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ και το αλκόολ :lol:
χαχαχα!
ναι την αγαπω την ανδρικη κοιλιτσα
το ξέρω οτί είναι αφροδισιακή η κοιλιά (ουυυυυυ ξενέρωτοι κοιλιακοί ),γιαυτό και είμαι σε ειδικό διατροφικό προγραμμα εδώ και πολλά χρόνια για να τη διατηρώ
χαχαχαχα πρεπει να ζοριζεσαι πολυ φουκαρα!
οντοπικ : μου την σπανε οι δηθενιες [-X
αστα να πάνε
οντοπικ: μου τη σπάνε οι γκόμενες που κυκλοφορούν στο κολωνάκι με μοκασίνι φόρμα, lacoste μπλουζακι και κρέμεται επιδικτικά από τον καρπό (που τον κρατάνε “σμασμενο”) το gucci ή burberry τσαντάκι.
εμένα πάντως οι γκόμενες που αναφέρει ο από πάνω δε μου τη σπάνε τόσο. τουλάχιστον όχι πάντα. 8)
on topic, μου τη σπάει που λόγω έλλειψης παρέας και χρημάτων δεν πήγα swans, αλλά θα πάω αύριο twilight singers. ελπίζω να με αποζημιώσουν…
Που η αλλεργία με έχει γονατίσει.Χάνω αυτές τις υπέροχες μέρες ψάχνοντας τα χαρτομάντηλα στην τσάντα μου.
κάθε μέρα γυμναστήριο και διάβασμα δεν πάει άλλο θελώ να βγω στον έξω κόσμο! meh δύο μήνες είναι θα περάσουν…
…που οι άντρες δεν έχουν περίοδο, έστω μια μέρα στη ζωή τους. Αρχίζω να υποπτεύομαι ότι η φύση είναι σεξίστρια…
…και μου τη σπάει που κάποια μπορεί να είναι σεξίστρια μολονότι γυναίκα. Έλεος δλδ.
Ουγκ.
πωωω περιοδο εχεις;
πωωωωω…άντρας είσαι…??
χαχαχα :lol:
Σε γενικές γραμμές πάντως, κατά την περίοδο της περιόδου, ο άντρας περνάει δυσκολότερα.
Noμιζεις…Τιποτα δεν συγκρινεται με τον πονο που εχει η γυναικα εκεινες τις μερες…Τα νευρα και οι φωνες που ακουτε, δεν συγκρινονται με εκεινο τον γαμημενο πονο.Trust me
-Aν κι εγω δεν ειμαι απο αυτες που εχουν νευρα εκεινες τις μερες, ευτυχως…-
ούτε ένα σωστό flame δεν μπορεί να γίνει την σήμερον ημέρα. Αντί να μου απαντήσεις “άντε ρε ζώα, που κατουράτε έξω από την λεκάνη της τουαλέτας” πας και απαντάς σοβαρά???
χαχαχα
γιατι να σε βρισω ρε; και εγω τουλαχιστον που εχω και φιλους αντρες (τους προτιμω απο τις φιλες γυναικες) και μεγαλωσα και με αδερφο ποτε μα ποτε δεν ετυχε να δω κατουρημενη λεκανη
Λολ πες στον αδερφο σου να εκπαιδευσει τον δικο μου τοτε. -.-
[SPOILER]Το εξω παει στο διαολο, το χειροτερο ειναι το ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΑΠΑΚΙ οπου αναρωτιεσαι αν ειναι νερο απο τον νιπτηρα διπλα ή απλα ο αδερφος σου βαριοταν να το σηκωσει. Το καπακι.[/SPOILER]
άαααντρες [-X
έτσι κανουν οι σωστοι άντρες.κατουράνε τα καπάκια απτις τουαλέτες, ρέυονται και κάνουν μπάνιο το πολύ 2 φορές τη βδομάδα.