Μου τη σπάει

Το Blogger δεν είναι διαθέσιμο προς το παρόν

Το Blogger δεν είναι διαθέσιμο προς το παρόν. Λυπούμαστε για τη διακοπή της υπηρεσίας.

Για πρόσθετες λεπτομέρειες επισκεφθείτε τη σελίδα Κατάσταση Blogger.

Όλη μέρα αυτό.
Ο Κουρου πούλησε τον παλιό ρόκιν σέρβερ στο μπλόγκερ, δεν εξηγείται αλλιώς.

^
ναι ρε γαμώτεν! από το πρωί παιδεύω μια ανάρτηση, και όποτε μπαίνω μου βγάζει αυτό το πράγμα. και όσο περνάει η ώρα φαίνεται να χειροτερεύει η κατάσταση.
τραγική ειρωνεία? ο server του rocking δεν παρουσίασε κανένα πρόβλημα σήμερα… :confused:

και στα αποτελεσματα απο polls ειναι τουλαχιστον 20 ψηφους πανω

και λεω ποιος παπαρας μπηκε και αρχισε να ψηφιζει συνεχεια
μετα παω να δω σχολια και καταλαβα για το προβλημα

Που καποιοι νομιζουν οτι επειδη ειστε “φιλαρακια” μπορουν ανα πασα στιγμη να σε προσβαλλουν με τελειως αμεσο και αθλιο τροπο χωρις εσυ να θιχτεις.

Που ειμαι τοσο γκαντεμης ακομα και τη μερα της απολυσης μου. Εντελως τυχαια, ο τυπος στο γραφειο ειχε χασει το χαρτι διακοπης μισθοδοσιας μου οποτε δε με πληρωσανε, και πρεπει να περιμενω μια βδομαδα μεχρι να τους το στειλουν παλι απο Κυπρο και να ξανατρεχω στο στρατοπεδο.

Α, και το απολυτηριο μου ηταν πρασσινο. Οχι οτι παιζει να με καλεσουν εφεδρο… αλλα θα σου κοστιζε πολυ μωρη πουτανα τυχη, να ητανε το κανονικο?

τι είναι αυτό με το πράσινο και κόκκινο απολυτήριο;

Αμα το χαρτι ειναι πρασινο, παει να πει οτι παιζει να σε καλεσουν σαν εφεδρο για μετεκπαιδευση. Υπαρχει επισης ασπρο και ροζ νομιζω. Δεν ειμαι σιγουρος γι’αυτα… Αλλοι λενε οτι το κανονικο “αντε γεια σου” απολυτηριο ειναι το ασπρο και αλλοι λενε οτι ειναι το ροζ.
Για τον ποτσο καταστασεις.

εμενα ειναι ασπρο:D

…που ενώ δεν πρόλαβα να θρηνήσω το κλείσιμο του magiska, έκλεισαν και το nodata.
να πούμε πάντως ότι πρόκειται για καίριο πλήγμα κατά του downloading, καθώς πλέον ο κόσμος θα σταματήσει να κατεβάζει παράνομα μουσική… :roll:

με ένα new album releases μείναμε τώρα. να δω τι θα κάνω αν το κλείσουν και αυτό, βασικά.

Θα σταματήσεις να ακούς και να εξυμνείς τρίτης κατηγορίας συγκροτήματα και θα επικεντρωθείς σε αυτά που αξίζουν πραγματικά.

μπα, και πάλι μόνο από τα electronic και indie sections κατεβάζω, συν ό,τι εισέρχεται στην κατηγορία best new music του p4k. :stuck_out_tongue:

Tyler the creator μην ξεχάσεις στα φετινά.

Ναι αλλά Χόρρορ για να γίνεις σκουπιδιάρης απλά συμπληρώνεις μια αίτηση, δεν χρειάζεσαι μόρια και προϋηρεσία. :stuck_out_tongue:

Χορορ κλείνει και το Pitchfork, ήρθε η ώρα σου!

δυνατός δίσκος, αλλά πήρε μόλις 8.0 στο pitchfork και χωρίς να χαρακτηριστεί best new music. από την άλλη, ο big krit μπήκε στο best new music και πήρε 8.2…

αμφισβητείς το 8.3 στο νέο liturgy? :country:

στο απόγειο της δόξας του? don’t think so. :wink:

έξοχος συνδυασμός τρολαρίσματος με φλέημ το από πάνω ποστ.
η λογική σου πάντως είναι εξίσου αστεία με αυτήν που μου προσάπτεις.

τα μισά σου ποστ είναι πραγματικά λέξεις συδνυασμένες με τέτοιο τρόπο που δε βγάζουν κανένα νόημα. τι λογική σου προσάπτω και ποιά είναι η δική μου λογική, η οποία είναι και αστεία?

η ‘δαιμονοποίηση’ ορισμένων ακουσμάτων. και δεν υπάρχει περίπτωση να συνεχίσω.
τουλάχιστο σε έκανα να χαραμίσεις ένα ακόμη post, κάτι που σε παρόμοια περίπτωση με τον worst enemy δεν είχες κάνει. μου αρκεί αυτό. :country:

xorror παιζει ενας private tracker για μουσικη πουναι σαν να εχεις σπιτι σου το αμαζον Χ 20 :wink:

εσυ πουσαι γατα και παιζεις τη τεχνολογια στα δαχτυλα σε περιμενα να εισαι ηδη μελος του

guess not δεν πειραζει :stuck_out_tongue: