Μου τη σπάει

Που ο freedom δεν είναι άξιος να βάλλει μπύρα σε ένα ποτήρι!!!

simvoulh: na valeis mplouzaki apo ena agapimeno sou sigrotiima.

egw otan eixa dwsei progforika ( en etei 1996 ), eixa skasei me to t-shirt tou arise. opote, o tupas (o opoios etyxe na na itan sxetikos) anti na ka8etai na me rwtaei gia to perivallon k tetoies paparies, arxisame kai piasame sizitisi gia tous sepultura kai gia to neo album pou etoimazan tote ( roots ) kai kaname prognwstika an 8a einai wraio h’ oxi!

Αυτα εχουν σταματησει πλεον εδω και χρονια, το εχουν παρει χαμπαρι.

Μπαα μην το λες φιλε μου… Εγω πριν απο δυο χρονια το πηρα το lower και στα προφορικα ειχα παει επιτηδες με μια μπλουζα των led zep… Στο τελος μου ειπε αν μ αρεσουν και τετοια και μιλησαμε κανενα 3λεπτο για ροκ και φανηκε ετσι ορεξατος λλα υπηρχαν κι αλλοι…:wink:

Κι εγω θυμαμαι οταν ειχα παει πριν 4 χρονια για Profeciency του Michigan, εμπαινα πρωτος πρωτος και με το που ανοιγει την πορτα της εξεταστριας ο υπευθυνος να της πει οτι ξεκιναμε, ειδα την φατσα της και τρομαξα. Νομιζα οτι θα μπω μεσα και θα με κρεμασει αναποδα, αλλα τελικα ετυχε να πιασουμε κουβεντα για ροκ. Της αρεσαν οι who θυμαμαι, οκ, κανεις δεν ειναι τελειος.

Που τελειωσε το ΣΚ και γυρισα παλι Αθηνα :frowning: :frowning: αλλα σε 5 μερες … :smiley: :smiley:

αυτο το thread!!!:stuck_out_tongue:

…η σχολή μου, γαμώ την πουτάνα μου! :evil: :blow:

Που αυριο ξυπναω στις 7:00 το πρωι…

Καταραμενα εργαστηρια…:lightsabre: :lightsabre: :blow: :blow: :blow:

Ένας φίλος μου είχε πάει πριν από 1,5 χρόνο προφορικά προφισιενσυ φορούσε ένα τζιν μπουφάν από πάνω με μια κονκάρδα του Χετφιλντ.Ε,περιττό να πω ότι τον ρωτούσε για τον Χετφιλντ

θελω λαπτοπ και ιντερνετ!!!:-s

Μου τη σπάει απίστευτα που αν ξενυχτάς 3 βράδια συνεχόμενα και μετά μείνεις σπίτι δεν την παλεύεις! Μιλάμε βαριέμαι ελεεινά και έξω έχει γαμώ τις νύχτες! Στο τσακ είμαι να πάρω το αμάξι να πάω βόλτα!

Που απο χτες ποναει ο λαιμος μου, ειναι σπαστικο, δεν θελω παλι καλοκαιρινο κρυολογημα οπως περισυ.

Οχι, δεν χαιρομαι γιατι εφτασα τα 46 κιλα8O Πιο κατω κι απο το ρεκορ που ειχα κανει οταν ημουν 17.
Αστα!Πρεπει να αρχισω να μπουκωνομαι με πολυ παθος!:lol: :stuck_out_tongue:
Μου τη σπαει που βρισκομαι σε ενα διλημμα και δεν ξερω τι να αποφασισω…:-s

Μου τη σπάει που μιλάτε για χάσιμο κιλών ενω αγώ αγωνιώ να πάρω

Εσυ εισαι gay ρε!!!:har:

τι λες ρε τόφαλε;;;;

Επειδη εχεις 1% παραπανω λιπος απο μενα δεν ειμαι και τοφαλος![-X

εγω έχω 9% εσύ 11%:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: Ζήλια

Για το ιδιο πραγμα μιλαω και εγω!:wink: