…η καφέ στάμπα στο άσπρο σώβρακο.
^^μην φοράς. πολύ απλό.
κατά τα άλλα μου την σπάει η δυσαναλογία σε μερικά πράγματα
TFSOL ειναι
Μεγαλειωδης δισκος.
αφου μιλανε υπαερβολικα γρηγορα και χρησιμοποιουν πολλες αγνωστες λεξεις
Ελα ρε συ, τον 8ο βλεπω και εγω, και τα βγαζω μια χαρα. Αν ειναι λεξεις και αστεια που θα τα καταλαβουν μονο αμερικανοι λογω περιοχης (πχ αν κραζουν εναν ηθοποιο που εμεις δεν ξερουμε, ε δεν θα καταλαβουμε ουτως η αλλως…) αλλα κατα τα αλλα βγαζεις ανετα νοημα…
Αμα ακους βραδυ Matt Eliott σου γαμιεται η ψυχη.
Τι εκπομπη κανει ο ντεκαρντ?
tender abuse <3 (ολο το αλμπουμ γαμαει στεγνα)
Μου τη σπαει που περναω πολλες ωρες στο λεωφορειο και δεν ξερω πλεον τι αλλο να ακουσω.Εχω καταληξει καθε μερα να ακουω σχεδον αποκλειστικα Alice In Chains,Fugazi και Converge
Το οτι σημερα εχει παλι 24ωρη μετρο,ηλεκτρικος και θα γαμηθουμε για να φτασουμε στης δουλειες μας
…που ο αριθμός μου ειναι μεταφορά απο vodafone σε whats up, αλλά κανείς δεν το ξέρει και χρεώνονται. σορρυ astaldo(πχ)!
χοχοχοχοχ
τι χαχανίζεις ρε?!
what’s up εχει ωρε? πεστο και το σκεφτομουν πολυ οταν σε επαιρνα να κανονιζαμε. ημουν σιγουρος οτι χρεωνομουνα
και εγω απο wind (βασικα telestet ηταν οταν τον εβγαλα) σε cosmote εχω κανει μεταφορα
χαχαχα. μαλάκα.
και συνεχίζοντας.
… που δεν μπορώ να συγκρατηθώ και κανω κατι που σε 2 λεπτά μετά εχω ηδη καταλάβει τι κάνω και λεω, [I]τι.κάνεις.ρε.τσοπανε!![/I]
[B]edit[/B].
ενα απο τα πράγματα που με εκνευρίζουν αφάνταστα, είναι η σκόνη.
και αυτη τη στιγμή το δωμάτιο μου εναι σαν την χωματερή ανω λιοσιων… μεχρι και σακούλες υπάρχουν πετάμενες απο εδω και κει.
…που δεν την παλεύω να ασχοληθώ με ολο αυτο το χάλι.
Kαι εμενα μου την σπανε οι προδοτες που πανε στην κοσμοτε.
Καταρχας ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑ !
Πολύ μεγάλη αλήθεια! Αν δεν είχα τον αριθμό μου για κάποια χρόνια ήδη, για πλάκα θα άλλαζα!
Eχει βασικα εκει που λεει η διαφημιση.Σε λοφους,βουνα και πεδιαδες.
Σπιτι μου ας πουμε ο αδερφος μου βγαινει στην βεραντα για να μιλησει.
καλα γαμιεται η κοσμοποτε αλλα οι περισσοτεροι αν οχι ολοι οι φιλοι μου εχουν κοσμοτε οποτε με τη vodafone δε βολευομαι…
Exactly.Αλλα δεν αλλαζω.
Εχει ολο το φαμιλι vodafone και δεν ειμαστε και λιγοι.
… που ημουν στη δουλειά του κολλητού μου και στα ρεπο του προ αναμεσα στα παιγνίδια, δεν μπορούσα για καποιο λογο να μπω rocking. [-X
…που οταν κάνεις κατι λάθος, δεν σου δίνεται η δυνατότητα να εξηγήσεις.φταις δεν φταις(φταις, φταις:p) βγάζεις λάθος εντυπώσεις προς τα εξω
που περνανε μηχανακια συνεχεια απο κατω. τωρα τελευταια βολευομαι καλυτερα να διαβαζω στο μπαλκονι παρα μεσα και μου 'ρχεται να τους πεταξω πετρες. + την λαϊκή κάθε παρασκευή που πέρα απο το πρίξιμο μεχρι το μεσημέρι σου 'ρχονται τα μηχανηματα μεχρι τις 7 και ακουγονται με κλειστα παντζουρια/παραθυρα και εχοντας κουκουλωσει τα αυτια σου με διακοσια μαξιλαρια. θα παω να το καψω το γαμημενο το δημαρχειο.
Μαλάκα ναι…
ον τόπικ, ο συνδυασμός γυναίκα + ψώνια…και ότι στο εγγύς μέλλον θα αναγκαστώ να τον υποστώ…την τύχη μου…