Μου τη σπάει

Μου την σπάει που ακούω ΠΑΟΚΤΖΗΔΕΣ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΣ(http://www.e-radio.gr/player/player.asp?sid=110) να λένε διάφορες λαλακίες ότι ειναι καλύτεροι απο τον Ολυμπιακό!!!

Α, τους πούστηδες…

Να το θυμάσαι αυτό στο τέλος της χρονιάς.

Που όλοι οι άντρες μιλάτε για ποδόσφαιρο… τι κακό κι αυτό… :stuck_out_tongue:

ΚΑΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΓΚΡΙΝΙΑ ΡΕ ΣΑΗΛΕΝΤ?

Ναι ρε, και άμα πάρω άντρα (δηλαδή ποτέ), θα πάει η ώρα τέσσερις το μεσημέρι και θα του λέω (θα κρατάω και μια λίστα με όλες τις δουλειές του νοικοκυριού) “πλυντήριο και σφουγγάρισμα, αγάπη μου” κι αν αυτός δεν τα κάνει, τότε θα τον χτυπάω με μια παντόφλα στο κεφάλι για να μάθει. ο άχρηστος!

:Εμότικον με ανθρωπάκι που βάζει ένα καλάσνικοφ στο στόμα και αυτοκτονεί:

fixed

^^ :lol::lol::lol: (για τον Pano)

…που βρηκα ενα κατισανκατσαριδα ΜΕΣΑ στην τοστιερα οποτε goodbye late night snack :frowning:

Καλά όταν κι εσύ [I]τρέχεις[/I] να προφτάσεις, μην πεις ότι δε σ’ το είπα… :stuck_out_tongue:

Ρε μαλάκες, είστε κάφροι. αλλά εγώ δεν κρατάω κακία. α, και δεν επιτρέπω σε κανέναν να με διαλέξει, εγώ θα διαλέξω!

Με λες και μαλάκα…

Ναι, ναι, σε είπα. :stuck_out_tongue:

Κάποτε ήσουν γλυκό κοριτσάκι, πάει, χάλασες κι εσύ. Έτσι είναι οι γυναίκες.

Γι αυτό που είπες σε συγχωρώ. :stuck_out_tongue:

Αααα! μη με συγκρίνεις. άμα αρχίσω να σου λέω 'γω για άλλες…

Με αφορμή τη συγχώρεση που μου έδωσες να πάρω πάσα και να το πάω on topic:

Καλές μου γυναίκες, όταν κάποιος κάνει κάτι και στραβώνετε ΕΑΝ θέλει θα σας ζητήσει συγγνώμη. Εάν δεν νιώθει πως έκανε κάτι κακό και το καταλάβατε πως στραβώσατε με μια μαλακία, πως υπερβάλατε λιγάκι βρε αδερφέ με την αντίδρασή σας, μην προσπαθείτε να σπάσετε τον πάγο ξανά λέγοντας “σε συγχωρώ”. Ουστ!

^ ΑΜΗΝ. Έλα όμως που είμαστε ψυχούληδες και την έχουμε πρόχειρη την συγγνώμη “για να μην το κουβαλάτε”. ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ

Ουστ; Ουουουστ; ΟΥΟΥΟΥΟΥΣΤ;

Γενικα μου την σπαει που οι ανθρωποι δεν μιλανε.
Ξεκαθαρα.Δεν ειναι τοσο δυσκολο !
Στραβωσες μα λεηντη ? Ωραια.Πες γιατι στο διαολο στραβωσες !
Δεν μου λενε κατι τα νυχια μου βλεπεις…

Ρε φιλε η γυναικες μια χαρα το λενε.Αν εσυ εισαι χαζος και δεν το καταλαβαίνεις είναι αλλο πραγμα.Σου λενε ξεκαθαρα “Δεν εχω τιποτα”.Τωρα πως εμεις οι αντρες ειμαστε βοδια και δεν καταλαβαινουμε ειναι αγνωστο.