Μου τη σπάει

Μου τη σπάει που όσες φορές πήγα για μπάνιο, στο τέλος έβγαλε σύννεφα και δεν πήρα χρωματάκι.

Μου τη σπάει επίσης που όσες φορές πήγα δεν έπαιξα ρακέτες και έτσι δεν έχω δει ακόμα τις καταστροφικές συνέπειες των μαθημάτων τένις που έκανα για ένα χρόνο, στο παίξιμο μου…:frowning:

Που θα κατσω μαλλον μεσα Σαββατο βραδυ…:frowning:

Μια απ’τα ιδια. Αλλα μ’αρεσει γιατι ειμαι κομματια.

…που τείνω να “κουλαθώ” στην κιθάρα μετά από καιρό απραξίας…

Που εχω λυσαξει απο τη πεινα και περιμενω τους γονεις μου να μου φερουνε τα κωλο-σουβλακια…

Παρομοίως

Που οι γονεις μου εκλεισαν διακοπες 7-14 Ιουλη και μαλλον θα χασω Paradise Lost… εχω ξενερωσει απιστευτα. :frowning: #-o #-o :frowning: :frowning:

ε δεν μπορεις να μην πας???βασικα ποσο ετων εισαι?:slight_smile:

15 ειμαι και δεν γινεται να μην παω. Βασικα εχω σπαστει επειδη θα χασω Τype O Negative, οι Paradise Lost θα ξαναρθουν.

Μου την σπάει που τα πράγματα΄μου πάνε σκατά , πάνω που λέω οτι βλέπω λίγο φως εκεί γίνεται κάτι και με στέλνει στα κομμάτια!

Η μέρα μου ξεκίνησε υπέροχα, είμαι 24 'ωρες αυπνή , με κλέψανε και σε λίγο πρέπει να πάω στην αστυνομία για καταθέσεις και άλλα τέτοια πανέμορφα …

με αποτέλεσμα να χάνω πάλι την προθεσμία μου για την πτυχιακή ,πάνω που είπα δόξα τον Θεό…
ΕΛΕΟΣ απλά, όποιος με μισεί τον παρακαλώ να δείξεί έλεος!:please:

που το ανεμιστηράκι αρχίζει και σκούζει:(

Αουτς!!! Δεν κανεις κανα ξορκι μπας και φυγουν τα κακα πνευματα?

Πέρα από την πλάκα Αννα,πήγαινε να σε διαβάσει κάνας παπάς…

:expressionless: :cold:

:o

Βγήκαν “ξινά” τα γέλια που ρίχναμε όλο το βράδυ, ρε γαμώτο… :frowning: :? :evil: :expressionless:

Τι γκαντεμιά είναι αυτή ώρες ώρες… #-o [-X

Πραγματικά δεν μπορώ να το εξηγήσω! Έχω να ρίξω τρέξιμο τώραααα!
Βαρέθηκα γτμ!

@ ChrisP: θα αρχίσω τα αντιξόρκια , γιατι μάλλον είναι πόλεμος μεταξύ σκοτεινών δυνάμεων. :lightsabre:

@ Davidian: θά κάνω και κανά ευχέλαιο, ποτέ δεν ξέρεις!

:papas:

@ Μaiden1979: εγώ το έχω πεί , δεν γίνεται να είμαι χαρούμενη εγώ, κάτι θα πάει στραβά…
:cry::cry:

Που χτες το βραδυ ηπια τοσο που δεν εχω ξαναπιει ποτε στη ζωη μου.Εναμιση μπουκαλι τεκιλα και 8 υποβρυχια.Ακομα αλκοολ μυριζω

8O

Πως την παλεύετε ρε μάγκες με την τεκίλα;;; :-k

που αλλιώς τα σχεδιάζεις και αλλίως σου βγαίνουν τα τιμημένα

Το ΣΚ εισαι καλεσμενος μου πανω…Ενα θα σου πω.Ολα ηταν κερασμενα απο μια τετραδα που γνωρισα χτες - 2 πουστηδες και 2 λεσβιες - και γαμω τα παιδια.Ανεβα και δε θα χασεις :smiley: :wink:

Αρχίζω εξεταστική στις 25… :frowning: