+1000000000000000000000000000
Που θέλω κινητό και δεν έχω και που όλοι λείπουν, και που θέλω να κάνω κάτι και δεν ξέρω τι …:?
Πιστεύω είσαι υπερβολικός.
Έτσι με μέτρο. :-s
Που βρομαω ολοκληρος…
τράβα πλύσου!!
Βαριεμαι τωρα, αυριο…
Μου τη σπάει που αναγκάστηκα να κουρευτώ αλλού και όχι στον σούπερ-κομμωτή μου ( ) και τώρα είναι ένα αίσχος! ΦΕΡΤΕ ΜΟΥ ΠΙΣΩ ΤΑ ΜΑΛΛΑΚΙΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥ!!! :x
Πάντα φοβόμουν τους κομμωτές περισσότερο από τον οδοντίατρο. :-s :dunno:
Κι εγω μονο μια κομμωτρια εμπιστευομαι. Τους λες “μονο τις ακρες” και με μια “χραπ” στα παιρνουν μεχρι τα αυτια.:lightsabre:
γυναίκες…[-X
Με κούρεψε δωρεάν. Είναι η μόνη παρηγοριά.
Αλλά δε με νοιάζει. Το μαλλί είναι precious!!! Τέλος. Θέλω τον ένα και μοναδικό κομμωτή μου. Αλλά δε φταίω εγώ άμα είναι business-man και έπρεπε να περιμένω μέχρι τον Σεπτέμβριο… ε, έπρεπε να περιμένω.
Εεεεεετσι!!! Κανονικα θα επρεπε να μας πληρωνουν το μηκος του σε χρυσαφι για να μας κουρεψουν!!! Εγω μονο τη μανουλα μου αφηνω να μου τα αγγιξει… Οχι οτι ξερει, αλλα κανει ο,τι μπορει η καημενη! Btw, μου τα πηρε λιγο προχθες κατοπιν εντολης δικης μου. Τωρα αντι για 65 εκατοστα ειναι 62:(
Παντως κλανω κανονικα μεντες οταν περναω εξω απο κομμωτηρια (ετσι γραφεται?) κουρεια κλπ μην πεταχτει εξω κανενας μανιακος με κανα ψαλιδι!!8O 8O #-o
Οh Jesus! Σε κομμωτη του Χολυγουντ πας; Εμενα ερχεται σπιτι με 10 ευρω τσακ μπαμ.
Ποιος ειναι ο κομμωτης σου ??? Ο τρυφων Σαμαρας ???:-k
Thorgal αλητη εχεις και γαμω τα μαλλια.
Ειδες η μανουλα??? :respect: =D> =D>
Μου τη σπάει ένα κωλόγατο που ούρλιαζε πρωινιάτικα.
Επίσης μου τη σπάει που πρωι πρωι χτύπησα το πόδι μου…
ΜΟΥ ΤΗ ΣΠΑΕΙ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ 14 ΑΡΜΟΝΙΑ
Πω ρε γαμώτο τι ζέστη είναι αυτή ?? Γίνεται να μη στη σπάνε όλα με τέτοια θερμοκρασία ??? :x
Μου τη σπάει που έχω να κάνω 2 εργασίες και παρόλα αυτά κάθομαι και ξύνομαι… Πρέπει οπωσδήποτε σήμερα να αρχίσω
Και εμένα μου τη σπάει που πρέπει να γράψω 2 εκθέσεις και να κάνω και Φυσική.
Που Παρασκευη και Σαββατο εφαγα πεπονιεεεεε εις διπλουν