:ban: και
Αστοδιαλο χαλασα
Νταξει το ξέρω πως θες να με ξεκανεις, αλλα το iPad μου με προστατευσε και αρνήθηκε να παίξει το λινκ. ΧΑ!
Πρώτος και χειρότερος ο Hetfield.Ο άνθρωπος αν δε μετατρέψει κάθε του λέξη σε γιεεεεεαχ ουοοοου κλπ δε μπορεί.Δεύτερος ο Maynard James Keenan.ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ.Μετα όλες οι γυναίκες metal τραγουδίστριες(αν και χίλιες φορές να ακούσω Tarja παρά τα μούφα φωνητικά της Gossow).Eξαιρούνται Anneke και Sabina Classen.
κλαιω με λυγμους και χτυπιεμαι,δε το ειχα δει αυτο=’)
Toυ παληκαριού που τραγουδάει στη ντροπή του νότου τους Kings of Leon. :thumbdown::thumbdown:
[SPOILER]Kαλά, για κάτι Τάργιες, μάρες και κακό συναπάντημα που αναφέρθηκαν νωρίτερα εννοείται πως δεν τις αντέχω, χρειάζεται να το γράψω;[/SPOILER]
Μεγαλο group,αλλα ο τραγουδιστης δεν αντεχεται!!
[SPOILER][/SPOILER]
Πειτε οχι στα ναρκωτικα
Επειδή αυτή είναι μία αρκετά διαδεδομένη άποψη, θα σου κάνω και εσένα Τζιόπα την ερώτηση που κάνω συνήθως σε όσους το λένε αυτό:
Mετά από 20 χρόνια που βγάζουν δίσκους (και δισκάρες!) με αυτόν τον άνθρωπο, με τίνος την φωνή θα τα φανταζόσουν όλα όσα παίζουν για να ήσουν ικανοποιημένος;
Του Domninici; Toυ Νeal Morse; Toυ Alder; :-k
δε χρειάζεται να μπορείς να τους φανταστείς με κάποιον άλλον για να μη σου αρέσει ο λαμπρή. ευτυχώς πάντως που είναι ο λαμπρή εκεί που είναι, αλλά κι o analla να ήταν π.χ. μια χαρά θα περνούσαμε.
καααααλος ειναι μωρε. απλά σε κανένα νεο live dvd ας προσπαθήσει λιγο να κρατήσει την γλώσσα μέσα.
Σωστη η ερωτηση.Εχει δεσει με το group φυσικα,αλλα θα μπορουσαν τα τραγουδια να τραγουδηθουν απο οποιονδηποτε αλλον,κατα την αποψη μου.
Πάντως ένα σχόλιο.Όσο περνάνε τα χρόνια μου αρέσει πιο πολύ η φωνή του.Εννοώ πως μου φαίνεται ότι κάνει καλύτερες ερμηνείες.Στα στούντιο.Στα live φαντάζομαι κακαρίζει ακόμα που και που αν και φέτος ήταν πολύ καλός.
του μαραβεγια
Τοσο οι [B]Smiths[/B] ,οσο κι ο [B]Morissey[/B] με την πιο απαισια φωνη στα χρονικα,μου γυρνανε τα αντερα!!!
Τιμή και δόξα στο αρνί των DT ρε. Τρομερός ο LaBrie, ευτυχώς που είναι στους Dream Theater και δεν ακούμε από αυτούς μόνο βαρετό metal 8).
του Dio, απαραδεκτος
[SPOILER] :lol:[/SPOILER]
Ολες οι φωνες των απανταχου φλωραδων ποζεραδων με πρωτη και καλυτερη την αγριοκοτα Bret Michaels και δευτερη αλλα πολυ κοντα την κυρια ουρανιο τοξο David Lee Roth. Αλλα ολες γενικα αυτες οι φωνες μου θυμιζουν αμερικανικα σηριαλ για παιδακια με σιδερακια. True or false? SO TRUE.
so FUCKING TRUE!!
Το 99% tων Αμερικανικων pop punk τραγουδιστων χριζουν αμεσης αποκολλησης φαρυγγα απο τον Khal Drogo .