Το κυκνειο ασμα!

Καλησπερα καλησπερα

Λενε πως ο ερωτας είναι τυφλος και δεν εχει λογικη. Εγω ειπα ναι καθως το εζησα από πρωτη ματια. Ειμαστε φτιαγμενοι από σαρκα και όμως πολλες σχεσεις που εχουμε με ανθρωπους που αγαπαμε είναι μαρμαρινες. Πως γινεται αυτό? Ισως ο εγωισμος να προδιδει τους εαυτους μας και να χανουμε την επαφη μας με τον συνανθρωπο. Για εμας υπηρχε η αγαπη, μονο που την εβλεπε ο καθενας από άλλη οπτικη γωνια.

Ετσι λογω της διαφορετικοτητας που ειχε βρεθηκε μια πινακιδα στο δρομο οπου εγραφε ?Εδώ χωριζουν οι δρομοι σας?. Και ετσι εγινε, ειχαμε πει ότι δεν θα αφησουμε την διαφορετικοτητα να χαλασει όλα αυτά που ζησαμε, αλλα όπως περνουσε ο καιρος , δυστηχως δεν γινοταν αλλιως. Σε καποια στιγμη το εβλεπα να ερχεται. Hταν κατι που ερχοταν από μονο του και κάθε φορα που τσακωνομασταν μας προειδοποιουσε. Ειχες πει ότι δεν αφηνες κανεναν ερωτα να πατησει πανω αλλα αυτό δεν μας το εγγυάται κανεις. Επισης ειχες πει ότι δεν ειχες κανεναν αλλον ανθρωπο που σε αγαπησε τοσο πολύ μα ολο και καποιος θα βρεθει στο μελλον να σε αγαπησει πιο πολύ από μενα και να σου δωσει αυτά που σου αξιζουν. Εγω αντιστοιχα ειχα πει ότι δεν πρεπει να καταστρεψουμε αυτό που αγαπαμε και όμως να που μερικες φορες χρειαζεται ώστε να κλεισει ενας κυκλος και να ανοιξει ενας νεος. Όλα τοσο ομορφα λογια που βγαινουν εκεινη τη στιγμη μα το μελλον φερνει διαφορετικα πραγματα.

H συνεχεια στο ιστολογιο μου

Απροσμενες σκεψεις

Υγ: Το κειμενο το εγραψα πριν ενα χρονο αλλα επειδη με εκφραζει και τωρα θα γραψω ενα καινουργιο που θα το ανεβασω στις επομενες μερες!

είχα πει και είχες πει και ξέρωγω…

χώσε τον άρχοντα που τα έχει πει καλύτερα: http://www.youtube.com/watch?v=WYwCr1dXbWE