Καταπληκτικα κομματια με ξυλοφωνο!

δωστε φωτα στους μιζερους μεροκαματιαριδες.

πρωτιστως θανασης.
ενυπνιο

ματτ
love secret domain

ματτ ματτ ματτ
outro lsd

Τι άκυρο θρεντ, το αγκαλιάζω με αγάπη

[B]Νίκος ο Σπηλιάς και τα Κακά Σποράκια - Come into my sleep[/B]

Χμμ…

καταρχας ο Reddish Nut ειναι δικος μας.

ωραιος κι ο noiserv, αλλα μια κουτσουλια ξυλοφωνο παιζει =/

Πολυ ενδιαφερον thread,αλλα το εχεις στα δημοψηφισματα και δεν εχεις poll!Δλδ παμε σε σουβλατζιδικο για σουβλακια και τελικα παραγγελνουμε φασολες φουρνου!!!
On topic τωρα.παρτε ενα αριστουργημα…απο εναν Θεο του ειδους!!!

[I][U]το ξυλόφωνο που νικά[/U][/I]

Μπράβο για την αναφορά στον Oldfield, μεγάλη, διαχρονική μου αδυναμία.

Κατα τ’ άλλα για ξυλόφωνο δεν έχω να πω πολλά, για το συγγενές όμως και πολύ αγαπητό στη τζαζ [B]βιμπράφωνο[/B], ένα από τα αγαπημένα μου μουσικά όργανα (μα τι ήχος είναι αυτός!) ας αναφέρω μερικούς από τους κορυφαίους όλων των εποχών!
[B]
Lionel Hampton[/B] - Ο πρώτος μεγάλος βιμπραφωνίστας, ήδη από την δεκαετία του '30 με την μπάντα του Benny Goodman.

[U][B]Εδώ[/B][/U] ένα παλιότερο βίντεο, και εδώ [U][B]ένα[/B][/U] κομμάτι από ένα απίστευτο ντουέτο του με τον μαιτρ του σαξοφώνου Stan Getz.

[B]Milt Jackson[/B] - Μπράβο στον jiopa για την αναφορά, ο Milt με το Modern Jazz Quartet σχήμα παρέδωσαν διαχρονικά διαμάντια σοφιστικέ/κουλ τζαζ κατά την δεκαετία του '50, όπως [U][B]αυτό[/B].
[B][/U]
Bobby Hutcherson[/B] - Ο απόλυτος βιμπραφωνίστας των '60ς και της avant garde, [U][B]εδώ[/B][/U] παρέα με τον Eric Dolphy σε μια χαρακτηριστική στιγμή από ένα κλασικό avant-garde jazz album των 60s, και [B][U]εδώ[/U][/B] σε ένα μεταγενέστερο λάιβ…

[B]Mulatu Astakte[/B] - O πατέρας της αφρικάνικης ethio-jazz μουσικής και ο πιο σύγχρονος από τους τέσσερις! [B][U]Κλικ[/U]![/B]

Κομματάρα αυτό του Oldfield που πόσταρες Red Rum! 8)

Kαι μπράβο για την αναφορά στο βιμπράφωνο και τους μεγάλους του Ellanor! Προσθέτω και τον Gary Burton (εδώ με τον Corea, όπως θα μας (ξανα)επισκεφθούν τον Μάρτιο! 8)